Скандалът отшумя, януарската ни тема пак опустя ;)

• 14 110
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Луси, чесита дъщеричка!!! Бързо да си я прибирате вкъщи и много да ви радва! и много да се обичат и разират с батко Стефчо!!!

Ели, много хубава новина! Лека бременност и здраво бебче! (сигурна съм, че и да е момчене, няма да го изхвърлите Wink )

Кате, аз предлагам парка Заимов. Има 4 детски площадки, въртележки, фонтанчета, изобщо - много забавления за малките. ще се радвам да се видим Simple Smile

опааа, докато пиша и виж ти Simple Smile Честита дъщеричка и на Димито, да е много здрава и щастлива!!!

# 241
Луси-честита ви дъщеричка и от нас  bouquet. Да ви е жива и здрава и скоро да си я гушкате у дома.
Еви-Лека бременност и прекрасна принцеса на финала. :hug:

# 242
Джулка, с вас сме  Praynig Praynig Praynig Hug
Мари, много са готини снимките  Mr. Green
Ах, Димито, и ти си влязла в мойте приключения  Hug Да ти е жива и здрава малката Ива Hug

Моето слънчце е все по добре, все по малко кислород и подават в кувьоза и много добре се справя  Praynig
А със Стефан сега сме на тема рисуване, влачим скицника и пастелите и творим  Mr. Green

# 243
  • В сънния Люлин, прибулен...
Кате, аз предлагам парка Заимов. Има 4 детски площадки, въртележки, фонтанчета, изобщо - много забавления за малките.

Супер предложение!   bouquet
Евито  Heart Eyes   bouquet ... да, когато има около мен такива положително заредени хора  Heart Eyes

# 244
Ех,че хубави новини.
Луси,честита малка принцеса.Да ви е жива и здрава,и в най-скоро време да си я гушкате вкъщи.

Димито,честито и на теб.Да ти е жива и здрава малката Ива.

Еви,честито.Лека и безпроблемнна бременност ти желая. Hug Hug Hug

Слънчи,честито ти християнче.

Мари,много сте хубави.

Аничка,Милла да се оправят бързо мъниците. Hug

Джули,стискам палци за утре.Дано ни зарадваш с хубави новини. Praynig

Гери,дано не е нещо сериозно.

# 245
Еви, честити две чертички. А едва преди седмица подметна и наметна,че опити правите и... Каше.  Heart Eyes Една дъщеричка ви пожелавам.  Flutter

Честита рожбичка и на Дими. Да расте бърсо и да се прибере у дома при мама и тати  bouquet.

Гери, дано проблемът се окаже бял.  Praynig

Мари, добро дупе вадиш.  Peace Много сте хубави цялото семейство.

Сватя, дано имате хубави реzултати днес.

Болните дечица да оzдравяват.На мен много ми е мъчно, когато давам АБ.

Искам да похваля Яни. Че ми бяга по тъч линията, бяга ми. Но пък като кажа, че си тръгваме от площадката, става, хваща ме zа ръка и тръгва. Няма рев, сополи и тръшкане. Иzхвърля раzни буклуци. Иzпълнява прости zадачки_ дай това, донеси, отнеси, zатвори вратата... Еййй, zапочва да се проявява някакъв раzум. Не е бебе вече. Въпреки, че като сменям памперса още си държи стъпалата прегънати като бебе в утробата.
Калина няма да я хваля, zащото zаради нея съм станала, когато навън грееха още zвеzди, и в момента не съм благораzположена към нея.  Naughty

# 246
Честита рожбичка на Димито, да им е жива и здрава малката Ива  bouquet
Мари, много сте хубави цялото семейство Hug
Ние към обяд заминаваме към морето само чакам мъж ми да си свърши някаква работа Whistling, аман, откога го чакам това море, никога не съм ходила септември Crossing Arms, ама и това са последните най-топли дни за тая година, ох как го обичам това лято Whistling
Аничка, Мила, бързо да се оправят малките душички Praynig Hug
Джули, стискам палци за днес всичко с резултатите да е наред Praynig Praynig Praynig
Хубав ден Hug

# 247
Добро утро!

Да почерпя за рождения ден на Ивана:

Честито бебе на Димито!

# 248
  • до една звездичка
angiе, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава!

matza83,
приятна почивка и слънчеви емоции на морето:)

Ewito, честити две чертички. Лека бременност.

Джуличка, дано всичко е наред днес, а и после, когато резултатите излязат.

Аничка, Милла, по-бързо да оздравяват дечицата. Praynig

# 249
Луси честита ви Андреа,да е жива и здрава и скоро да си я вземете в кьщи!
Ели честитоооо, леко бременеене и май месец една сладка принцеса!

Честити христиахчета на Ане и Сльнчи  bouquet
болните да се оправят бьрзо Peace
Маце весело ви море Heart Eyes
Анджи да ти е жива и здрава рожденничката!  bouquet
Джули дано и при вас бсичко да е наред!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 09:39 от mimoze

# 250
  • София
Анджи честит рожден ден на Ивана
Честит празник и на теб!

с удоволствие ще хапна торта с кфенце за закуска Simple Smile

честито момиченце на Димито,браво че вече са си вкъщи,дано най-трудното е вече зад гърба им!

маца вечесло изкарване на морето Simple Smile

Болните да оздравяват

джули стискам палци изследванията да са ОК,пиши като можеш,че ви мисля!

За среща съм навита,аз съм само с малкия дявол и се придвижвам лесно Simple Smile
Ние другата седмица отивам малко към Плевенско,че вкъщи ще има майстори  ooooh!

Хубав ден на всички  bouquet

# 251
Анджи, честит празник  Hug
Да ти е жива и здрава Ивана, много весело детство  Hug

# 252
Радвам се че снимките ви харесаха Hug
Джули,стискам силно палци за резултатите Praynig
Маце, още един път,да си изкарате супер Hug

# 253
  • пред екрана
Дими, честито и на теб! ДА ти е жива и здрава малката принцеска! КАто ти остане време пиши и при нас!

Анджи, честита ти рожденичка! ДА ти е жива и здрава ИВана,да расте в мир и да има жизнерадостно и бездрижно детство!  bouquet

Джули,  Hugискрено се надявам и вярвам, че всичко ще е наред с МАрчелко!

# 254
  • София
Анджи, честит рожден ден на Ивана! Желая й слънчево и усмихнато детство!

Пипи, ако срещата е в Заимов, може и аз да се класирам най-накрая. Grinning Нали ми е на няколко спирки от нас.
Аничка, Мила, дано по-бързо да оздравяват болничките ви слънчица!  Hug
Джулка, стискам палци скоро се похвалиш с добри новини!  Praynig
Луси, и ние в момента сме запалени по рисуването. Въоръжих я с пастели и съм й дала стари списания и брошури да твори върху тях.  А навън много обича да драска с тебешир. Вече започна да разпознава цветовете.
От вчера се научи сама да се люлее на люлките и е много доволна от себе си.  Laughing  А на пързалките е голяма фурия. #Crazy Кога ли ще си счупи главата.   Crossing Arms
Забелязах, че отскоро започна да търси най-добрата си приятелка и да иска да си играят заедно. Качва се на люлката  или пързалката и почва да я вика. Не е ли рано още за колективни игри. newsm78
Все по-често се заиграва сама вкъщи - особено с куклата си. Храни Мимето, приспива я, чете й книжки, дава й да пие вода. Обича да си играе на домакиня, затова всичко вкъщи правим заедно. Е, става 2 пъти по-бавно, ама й е голям кеф да е като големите. Когато изцапа нещо, сама отива до шкафа, взима кърпа и забърсва. Помага в простирането - аз суша дрехи на сушилка и тя реди на долните редове чорапи и ги забучва със щипки. Вече си ми е дружка.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт