Отпускане ластици на чорапи

• 7 007
  • 19
  •   1
Отговори
Такаааа... може би някои от вас вече са се досетили, че ластиците по дрехите и най-вече по чорапите са сред основните причинители на разширени вени. Уви, пустите му китайци все едни яко стегнати чорапи правят...  #Cussing out

Та: знаете ли технология за трайно отпускане на ластици на чорапи? (е, не като чорапчето от рекламата на Ариел дето го опрали на 90 градуса и вече не ставало дори за парцал  Joy )

# 1
Купи си европейски чорапи. Peace

# 2
Аз помислих, че ще ме питаш как да спасим ластиците на чорапите от отпускане. Хм. Моят проблем е обратен на твоя - на мъжа ми все му се разпадат ластиците. Пера ги в пералнята, хич не ги щадя. Издържат до 10 пранета. После се отпускат и му се изхлузват от краката. Затова му купувам български - от 2 лева.

# 3
Аз помислих, че ще ме питаш как да спасим ластиците на чорапите от отпускане. Хм. Моят проблем е обратен на твоя - на мъжа ми все му се разпадат ластиците. Пера ги в пералнята, хич не ги щадя. Издържат до 10 пранета. После се отпускат и му се изхлузват от краката. Затова му купувам български - от 2 лева.
...те не му ли стягат? ...и не се отпускат ли?
...или просто не знаеш, щото и десет пранета не издържат? Joy
Аз на моя мъж му купувам само черни чорапи.
По- издръжливи са, щото ги пера по- рядко Grinning

# 4
Аз купувам за цялото семейство само български.Нямам никакви оплаквания относно качество и еластичност.
Все пак са европеиски Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 5
...или просто не знаеш, щото и десет пранета не издържат? Joy
Аз на моя мъж му купувам само черни чорапи.
По- издръжливи са, щото ги пера по- рядко Grinning

Точно десет пранета издържат, ако искаш да знайш. И са черни.

# 6

Ъъъъ... искаш да кажеш - не български, така ли? Като се замисля, жените в моя живот (майка, баба, съпруга) много са държали на български и памучни чорапи (за мен всичко е от Китай, нали не ги купувам аз  Laughing ).

Мдаааа... май е време да взема нещата в свои ръце  Sunglasses  Joy  newsm78

# 7

Ъъъъ... искаш да кажеш - не български, така ли?
А! Не! Що?
...и български стават.
Ето- виж, че на байбиби й издържат и по 10 пранета даже Grinning

# 8
Още преди да купя, проверявам ластиците /искам да се разтягат свободно/.  Скоро не съм попадала на стегнати чорапи. Само китайските са гадни  и стегнати, но от тях не купувам никога. По-горе правилно са ти казали: "Купи си европейски чорапи."  Между другото на сина ми подариха чорапи, купени в САЩ и съм възхитена от качеството - толкова мек памук, пера в автоматичната и ластика хем е мек, но не се свличат.

# 9
Не може да изискваме кой знае какво качество от нещо което струва колкото една вафла. Поне в магазините "Липненски " едни чорапи са по 65-70 ст. Китайски разбира се.
Аз купувам за съпруга ми български , с бамбук на "Фазан" - Русе. Не мога да отрека , че бързо ги къса - горе-долу 10 пранета  Mr. Green, но са невероятно меки и приятни за носене. Струват 2.20 лв.
Ластика е много еластичен  Peace Изречението се получи кофти , но е точно така !

# 10
Аз съм доволна от мъжките чорапи от Липненски, ама не всички разбира се
Аз пък трудно намирам детски памучни чорапки, които да не се свият ужасно след няколко пранета

# 11
И аз български купувам, до 2,50 лв. максимум. 

# 12
MadDoc, привет!
Аз имам същия проблем с детските чорапки. Детенцето ми е с широки крачета и за да му е добре чорапчето, трябва да е по голям размер, а тогава му се вири петичката  Laughing Редовно измъквам ластичетата на чорапките му - в самия ластик са втъкани много малки, кръгли ластичета ( виждат се по лесно като го обърнеш от вътрешната страна ) и точно тях измъквам едно по едно, докато ми хареса  Peace Ако махнеш повече, чорапчето в свободно състояние може да изглежда къдраво  Joy
Големи обяснения станаха, но няма лесен начин да опиша това  Tired Надявам се да ме разбереш  Hug

# 13
ledenata  , и за дацата вземам бамбукови - ще се роди детето с тях ! Но по честичко ще му купуваш  чорапки , бързичко се скапват. Mr. Green

# 14
Важно е да му е удобно на детето и да не се потят крачетата  Hug , че още не може да се оплаче  Tired
Ами ще разгледам наоколо дали се предлагат  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт