ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 721
  • 361
  •   1
Отговори
# 270
ББ:Добре де,детето като не е на Мехмет, от кого е тогава?

Кой е казал такова нещо? ББ- и за чие дете имаш съмнение, че не е от Мехмет?

# 271

ББ:ами писаха ми ЛС, че детето не било от Мехмет(детето на Нихан)...

# 272

Глупости! Това, някой, който е гледал целия сериал ли ти го писа? Аз не го вярвам.  Naughty

# 273
оххх значи не съм в грешка  Laughing не знам нихан не е грозна напротив но някак си погледът и е доста празен и ми прилича на някоя безлична порцеланова кукла Simple Smile

# 274

Глупости! Това, някой, който е гледал целия сериал ли ти го писа? 
Да. Peace

# 275
ББ Детето на Мехмед от Нихан се казва също Мехмед и е негов син.... : Peace 

# 276
оххх значи не съм в грешка  Laughing не знам нихан не е грозна напротив но някак си погледът и е доста празен и ми прилича на някоя безлична порцеланова кукла Simple Smile
не си, не си. Аз още снощи си казах, ама пак да повторя, той погледът й на Нихан може да е празен, ама е една леко кривогледа такава.  Confused

# 277
Много ме е яд, че са заменили Нихан от първата серия с тази, която я играе сега. С първата Нихан и Инджи бяха равностойни по хубост, даже като двойка си спомням, че страшно много ми харесваха с Мехмет на снимката, която си беше сложил на бюрото и си я гледаше тъгувайки. По мои изчисления детето трябва да е на 2 г. и 6м., сценаристите това поне да бяха сметнали като хората, съвсем ни правят на канарчета.

# 278
оххх значи не съм в грешка  Laughing не знам нихан не е грозна напротив но някак си погледът и е доста празен и ми прилича на някоя безлична порцеланова кукла Simple Smile
не си, не си. Аз още снощи си казах, ама пак да повторя, той погледът й на Нихан може да е празен, ама е една леко кривогледа такава.  Confused

съгласна съм с теб а на мен от всички жени във филма ми е най-сладка Пънар много ме радва  Whistling

# 279
Здравейте на всички!И аз накрая се накумих да напиша нещичко.Обожавам този сериал,също като всички вас!
Обаче нещо не ми дава мира Rolling Eyes-не знам дали на мен така ми се струва,но мисля,че на главната снимка на сериала(там където са в профил двамата)това не е Инджи,а Нихан! ShockedМоля кажете дали се заблуждавам,предварително благодаря!

# 280
Здравейте на всички!И аз накрая се накумих да напиша нещичко.Обожавам този сериал,също като всички вас!
Обаче нещо не ми дава мира Rolling Eyes-не знам дали на мен така ми се струва,но мисля,че на главната снимка на сериала(там където са в профил двамата)това не е Инджи,а Нихан! ShockedМоля кажете дали се заблуждавам,предварително благодаря!
Да аз също забелязох че това може да е Нихан много странно наистина newsm78

# 281
да съгласна съм. Инджи е секси и чувствена. Нихан също е хубава, но излъчва хлад някакси...
А каква е разликата между турските и арабските серии?
Турските са 100 а арабските 154 серии. Аз съм изгледала арабския вариант и може да се каже че е поорязан в сравнение с този който гледаме ние, а за турския да не говорим там е още по зле. Сцени с целувки, милувки и такива ти му неща няма. От едно действие скачат на друго, като са ги поорязали. Например снощи с целувката на яхтата в арабския вариант това изобщо липса и като го гледах тогава ми се стори празно, но снощи ми хареса. Така че сме щастливци, че живеем в държава без такива предразсъдъци.

# 282
valenceto_ , за Пънар сме на едно мнение- тя ми харесва най- много. Даже исках тя да играе ролята на Инджи. Ама на- тя е с нисичкия Онур.  Laughing Даже и партньор според височината й не са й подбрали.  Laughing

Pamelita, за коя точно снимка имаш предвид? Би ли я постнала?

# 283
Да аз също забелязох че това може да е Нихан много странно наистина newsm78
Не се заблуждаваш Нихан е. И аз много с чудех защо са избрали снимка на нихан и мехмед, а не мехмед и инджи. Може би искат да ни объркат за развитието на филма, но няма как да стане.

# 284
  • София
Много профили има този Кавънч, за този какво ще кажете?

Общи условия

Активация на акаунт