ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 700
  • 361
  •   1
Отговори
# 330
Хм,това е интересен въпрос за анкета Thinking

# 331
Ще уточним ли накрая кой е истинския профил на Къванч във фейсбук Peace
Момичета,искам да задам един въпрос.

Ако Инджи беше на мястото на Нихан след катастрофа,дали би се скрила от Мехмед,за да не провали бъдещия му живот newsm12???

Как мислите Вие????
Аз мисля че би се скрила thumbsup

# 332

Ако Инджи беше на мястото на Нихан след катастрофа,дали би се скрила от Мехмед,за да не провали бъдещия му живот newsm12???

Как мислите Вие????
мисля че щеше да скъса с него и така да изчезне от живота му, не да се скрие

# 333
аз смятам, че най-вероятно щеше да направи нещо подобно. жертвоготовна е. Но пък е и по-особен характер и не съм много сигурна

# 334

Как мислите Вие????

Първо тя няма семейство, което да я подкрепи, освен баба й. Сафие не би допуснала внучка й, бременна и парализирана, да се скрие от Мехмет. Така че едва ли Инджи би си тръгнала за Германия, дори и да и се е искало, в което много се съмнявам.  Thinking

# 335
  • Пловдив
Пък на мен не ще да ми потвърди приятелството  Sad Писах му вчера и днес съобщение, но няма резултат. Предполагам си го заслужих, понеже се бях включила в една група " We hate Meltem Cumbul " (това е "лелята", с която Къванч излиза- 40 годишна и никак не подхожда по визия и излъчване на него).

# 336
Спомнете си "Чучулигата",за тези,които са я чели-много от действията и мислите на Инджи ми напомнят за нея,само,че тя беше дори още по-силен и упорит характер.

# 337
Пък на мен не ще да ми потвърди приятелството  Sad Писах му вчера и днес съобщение, но няма резултат. Предполагам си го заслужих, понеже се бях включила в една група " We hate Meltem Cumbul " (това е "лелята", с която Къванч излиза- 40 годишна и никак не подхожда по визия и излъчване на него).

Не знам да се смея ли, да плача ли. Подкрепям те, че си била в групата срещу Мелтем, но съжалявам, че Къванч не ще да ти даде приятелство.  Hug  Дано размисли.  Praynig

# 338
Айде малко снимки и от мен да поизплакнем окото.
Моля ако някой разбира турски да преведе надписа на снимката,та да разберем за какво става въпрос

ПП:С Трайкова се разбрахме да пускам вече аз темите,за което адски мнооого и благодаря   bouquet надявам се и другите да нямат нищо против. Peace

# 339
Помощ!!!
Как се качват снимки тук???Моля,кажете ми????

# 340
аз лично качвам от imageshack ,когато влезеш в сайта и качиш снимка и натиснеш upload след като зареди снимката изписа Direct Link или Short Link.Копираш Direct Link и го слагаш тук между [img][img] Simple Smile Hug

# 341
  • Пловдив
Не знам да се смея ли, да плача ли. Подкрепям те, че си била в групата срещу Мелтем, но съжалявам, че Къванч не ще да ти даде приятелство.  Hug  Дано размисли.  Praynig

Аз му мисля доброто, а той ме игнорира  #2gunfire

# 342
# 343
# 344

Общи условия

Активация на акаунт