ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 694
  • 361
  •   1
Отговори
# 315
И моето приятелство е потвърдил. И не, това не е профил на друг човек, те си личат, няколко страници са иначе. В тази има хола известни от обкръжението му, така че не може с всички тях да сте приятели

Честито!
пп- би ли си изчистила кутията, че не мога да ти пусна ЛС.  Praynig

# 316
  kasiss,много ти благодаря
 smile3501

# 317
Момичета като гледам,май от понеделник ще сме с нова тема  Joy Направо няма смогване  Peace

# 318
Момичета като гледам,май от понеделник ще сме с нова тема  Joy Направо няма смогване  Peace

как от понеделник- сигурно още утре ще трябва да се пусне нова.  Laughing

# 319
Момичета дайте да слагаме малко снимки на Къванч че да има какво да гледаме поне докато пишем tooth

# 320
Момичета дайте да слагаме малко снимки на Къванч че да има какво да гледаме поне докато пишем tooth

Уффф само да не е с тая космата мишница  Sick

# 321
 Crazy Crazy Crazy Crazy Лелееее,моля ви не качвайте такива еротични снимки на Къванч,че има хора със слаби сърца  Joy Тая вечер ще го сънувам,мисля,че зех да се влюбвам  Joy
ПП:Може ли следващата тема да я пусна пак аз,ако не става нахално разбира се  Peace

# 322
http://img136.imageshack.us/img136/8383/n170099126467878142083.jpg
Уффф само да не е с тая космата мишница  Sick

Взела си ми думите изпод клавиатурата. Ама нищо- ние ще го обезкосмим.  Laughing

# 323
Аз нямам нищо против Peace
П.С. Съжалявам за снимката  smihesorry

# 324
Crazy Crazy Crazy Crazy Лелееее,моля ви не качвайте такива еротични снимки на Къванч,че има хора със слаби сърца  Joy Тая вечер ще го сънувам,мисля,че зех да се влюбвам  Joy
ПП:Може ли следващата тема да я пусна пак аз,ако не става нахално разбира се  Peace
  Joy

Само че я намали защото е над 600 пиксела и модовете ще скочат

# 325
  • София
още космаци  Mr. Green

# 326
ако знаех как се качват снимки ще кача  Joy

# 327
С тези чехли направо ме уби #Crazy

# 328
# 329
Момичета,искам да задам един въпрос.

Ако Инджи беше на мястото на Нихан след катастрофа,дали би се скрила от Мехмед,за да не провали бъдещия му живот newsm12???

Как мислите Вие????

Общи условия

Активация на акаунт