ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 701
  • 361
  •   1
Отговори
# 300

Споко, не си се объркала. Сценаристите наистина са сгафили- не може Нихан да забременее, да я няма една година, Мехмет и Инджи да направят сватба, да изминат още две години и половина и детето да е на 1 год. и половина. Пък и като го гледам в сериала, ми изглежда поне на 2 год. и половина.
Ама те такива недоразумения- Мехмет в първи епизод беше с къса коса, без брада. Започна да си пуска косата и брадата след смъртта на Нихан и сватбата му с Инджи- пък оня ден като им даваха спомените- той ту приблизан или вързан на опашка, че и с катинарче.  ooooh!

Като Нихан я блъсна камион, Мехмед беше с къса коса. А като разбра, че е починала (Онур като му съобщи)- с дълга Wink)

Освен това- откъде са тези снимки от първата сватба на Мехмет и Инджи (тоалетите им са същите) и как двамата са прегърнати и целунати, като Мехмет изобщо не се яви  Mr. Green

Ако ни вземат на работа като едновремешното ОТК, ще вземем още малко и да уволним сценаристи, режисьори, актьори.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз точно това имах впредвид, че като се връща в спомените- Мехмет вързан на опашка и приблизан, а в първа серия- къса коса.  Twisted Evil

Снимката от първата сватба- че не помниш ли кога ги снимаха? Ахмед се върна от болницата, облякоха се като тогава и хоп- снимка.  Mr. Green  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 14:19 от ^blaze^

# 301
Да и аз това забелязох преди да направят 2 сватба гледам на шкавчето до тоалетната има снимка на 2-мата от 1 сватба и се гледат.Странно Мехмет тогава избяга  Joy

# 302
Момичета,от къде мога да си намеря песента,с която започва филма за мелодия за телефон?Много я искам.Благодаря предварително! Hug

# 303
Защо ги няма качени снощните серии в Vbox7  Cry smile3511? само там мога да ги гледам........

# 304
този профил на Кавънч маи Дудинка го беше пуснала прилича на истински

# 305
Момичета, малко не е по темата, ама се възмутих. Ако искате прочетете някоя история от конкурса на бтв и море от любов ( в сайта на бтв). Ами съжалявам, но в историите има такъв патос и липса на правописни и стилистични грешки, че за мен са писани от сценаристи. Извинявам се още веднъж за отклонението  Peace

# 306
  • Пловдив
Да и аз това забелязох преди да направят 2 сватба гледам на шкавчето до тоалетната има снимка на 2-мата от 1 сватба и се гледат.Странно Мехмет тогава избяга  Joy

Joy hahaha Joy

# 307
  • София
Снощи във втората серия Мехмед ме издразни много. Хем виновен, хем пък се и надува. А много обичам аз такива да ги слагам на мястото. Крайно време е Инджи да му скръцне със зъби.

# 308
  • Пловдив
повече са профилите и са все с по няколко стотин приятели.. все си мисля, че истинскиа Кавънч ще има много повече и сред тях ще има известни имена  newsm78

Да, нали се сещате, че и аз мога да си сложа снимка и кръстя профила на Къванч  Laughing

Аз попаднах на профила на Funda Ilhan (играе Есра, любовницата на Търък), тя ме добави в приятели, дори ми отговори- сред нейните приятели са Ayca Varlier (Пънар), Elif Aksar (Кадер), Lacin Ceylan (Гюлсюн) и разни театрални групи- има основание да е истински профил.
Моля те прати линк  Peace

Ето: http://www.facebook.com/friends/?ref=tn#/profile.php?id=624786038

# 309
Най-много ми хареса момента от снощи,когато Инджи хвана на местопрестъплението Мехмет и той как зяпна направо сцената беше за Оскар.И като каза на Нихан "Ще ти се обадя" все едно нищо не е станало newsm09 smile3516

# 310
Малеее, а аз все се чудих как така тая мома не прилича на Инджи, а тя не е Инджи.
Ама и тия от БТВ са прекалили- да сложат такава снимка.  Close   #Cussing out
И сега като се вгледах, да Нихан е, ама не стига, че е кривогледа, ами и с един такъв нос....  Twisted Evil
Тази снимка е взета от сцена във филма ББТук тя го кани на вечеря и се надява всичко между тях да се оправи, но той и казва че обича женаси. Затова е и скъсана.

# 311
Аз само недоумявам как може да сложат тази снимка за главна,а и билбордовете бяха с нея! ooooh! newsm78

# 312
Аз само недоумявам как може да сложат тази снимка за главна,а и билбордовете бяха с нея! ooooh! newsm78

Малко българска му работа- това е - на нищо не прилича. Добре де, разкъсали снимката- разкъсали, ама акъл имат ли вместо главната героиня да поставят на билбордовете врагинята й.  Close Close Close Close  Те да бяха сложили снимка само на Сонгюл. М.ма им глупава.  #2gunfire

# 313
И моето приятелство е потвърдил. И не, това не е профил на друг човек, те си личат, няколко страници са иначе. В тази има хола известни от обкръжението му, така че не може с всички тях да сте приятели

# 314
Момичета,  попаднах на един сайт... незнам дали е пускан преди мен.... newsm78 там е цялата музика на филма, която може да се смъква в МР3  Party
http://www.staruri-online.ro/tag/5589/   Peace Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт