ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 706
  • 361
  •   1
Отговори
# 255
да съгласна съм. Инджи е секси и чувствена. Нихан също е хубава, но излъчва хлад някакси...
А каква е разликата между турските и арабските серии?

# 256
Напълно подкрепям и на мен Инджи повече ми харесва от Нихан....  Peace

# 257
моля някои да каже наще серии , на кой се равняват на тъуски или на арабски .

newsm78

# 258
На мене ми харесва повече Инджи,по пропринцип ми харесва Нихан само в първия епизод... незнам сега нещо не ми добада изобщо,не че изграе такава роля просто не ми харесва как изглежда и ми харесва повече Инджи...

Нихан в първи епизод и сегашната актриса са различни. А Инджи е по-хубава само от втората (демек сегашната, която според мен е много грозна)..

# 259
  • На морето!
А Инджи е по-хубава само от втората (демек сегашната, която според мен е много грозна)..
Разбрах те. И аз така мисля.

# 260
Мисля си, че все пак се влияем и от ролята на актрисите. Ако Инджи беше лошата, дали щяхме да я харесваме толкова Simple Smile

# 261
А Инджи е по-хубава само от втората (демек сегашната, която според мен е много грозна)..
Разбрах те. И аз така мисля.

Т.е. Инджи е по- хубава от актрисата, която в момента играе Нихан.

# 262
А някой беше писал, че на всички имената носят някакво значение.
Дали ги имате някъде напред - много ми е интересно.
Какво ли значи името на Нихан?
За Гюлсюн предополагам, че е роза.

# 263
Значение на имената:http://docs.google.com/View?id=ddhvkzmj_14cs4n44fk

# 264
На мен външно Нихан повече ми харесва. Но като характер Инджи ми е фаворитка. Дали в живота има наистина толкова силни жени, като тази героиня, се чудя?! Аз пък си мислех, че Gumus означава "Перла"

# 265
Значение на имената:http://docs.google.com/View?id=ddhvkzmj_14cs4n44fk
Благодаря   bouquet

# 266

благодаря   bouquet
момичета помогнете ,за да гледам от тук трябва ли да съм регистрирана? а във ви-бокса все още няма нищо.ей че ме е яд че немога да гледам а серията е била мн интересна Tired   направо откачам от яд

# 267
пратих ти покана Simple Smile лелеееееее някой няма ли да ми разясни моя проблем дето писах по нагоре за сина на  Нихан и Мехметчо newsm78

Споко, не си се объркала. Сценаристите наистина са сгафили- не може Нихан да забременее, да я няма една година, Мехмет и Инджи да направят сватба, да изминат още две години и половина и детето да е на 1 год. и половина. Пък и като го гледам в сериала, ми изглежда поне на 2 год. и половина.
Ама те такива недоразумения- Мехмет в първи епизод беше с къса коса, без брада. Започна да си пуска косата и брадата след смъртта на Нихан и сватбата му с Инджи- пък оня ден като им даваха спомените- той ту приблизан или вързан на опашка, че и с катинарче.  ooooh!

terito0o0, честито, мила, но за всеки случай се увери дали той е истинския Къванч.  Wink

# 268
ББ:Добре де,детето като не е на Мехмет, от кого е тогава?

# 269
Момичета извинявам се предварително сигурно е питано и отговаряно в предишните теми но как се казват песните от филма?Главната песен има и едни много нежни които ги пускат да вървят когато Мехмет и Инджи са сами.Ако може имена или линкове ще съм ви признателна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт