Август 2009 - тема №60

• 11 357
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте аз съм съпруга на jijin в 22:17 ни се роди дъщеричка 3190 51см, роди се много бързо без проблеми и усложнения по-вече подробности от нея като се върне. Успех на чакащите мами

# 241
Ееей, колко бързо. Честита щерка, много да ви радва  Hug

# 242
Честито момиченце на jijin и таткото!
Много да ви радва и да стане голяма хубавица, много послушна и усмихната! Скорошно прибиране на мама и беба!

Янче, аз си мисля че след като не можеш да изцедиш кърма, не е проблем да му дадеш АМ. Все пак става въпрос за 1-макс.2 яденета  Peace И приятно изкарване, дано си заслужава парите  Crazy После ще разказваш...

Момичета благодаря за информацията за болничните. То моя първия го върнаха за корекции, та ми изплатиха някаква сума наведнъж в началото на август, та затова не мога да се ориентирам какво е точно  Thinking

Стискам палци на бремелинките, както казва Жули, хайде момци, вие сте на ред  baby_neutral!
Хубаво е че в августовската тема има и рачета и лъвчета и деви, само да не го докарате и до везни, ей!
  hahaha Joy

Желая ви приятен и усмихнат ден и дано да има бебевалеж!

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 07:55 от napetia

# 243
Честити бебчета - нека те и семействата им бъдат живи и здрави и много щастливи!

Ние довечера сме на преглед! За сега нищо - снощи имах май 2-3 случайни контракции, но аз така и не разбрах със сигурност как точно боли контракцията, защото все имах някакви странни болки - та и снощи беше така!

# 244
Здравейте, малката бебка Ангелика не е добре ,не може да диша сама и е на апарат за дишане, молете се моля ви Ками няма да издържи ако се случи нещо с бебето, много преживя. Молим се ден и нощ ..Praynig

# 245
Ще се моля за малката Ангелика, нека Бог я закриля и да се справи с това препятствие. Всички сме с нея  Hug
Честити бебенце на Джиджин, да и се щного хубава госпожицата и много радост да носи на мама и на тате.
Стиснати палци и на всички бременлинки, айде да раждате вече.
Къде е Бебешондел?

На моя Дани акото му стана жълто-оранжево-кафеникаво на петия ден някъде. Ние сме само на кърма, горе долу през три часа. Кърмим и през нощта. Общо взето съм като Цветито, водя се по малкия. Иначе все още изцеждам, но май започват да се нормализират нещатас с кърмата. Вие колко време се изцеждахте?
Малкия ака след всяко кърмене, не по много, но винаги. На дупенцето няма пъпчици, но вчера го намазах с олио на Себамед и днеска е целия изринат в личице  Sad. Сега го намазах с крем здраве, дано да помогне.
Мами, как разбрахте, че малките имат колики. НИе тази нощ след всяко хранене и преповиване се дундуркахме по един час. Плаче след като е нахранен и преповит и се чудя дали не го мъчат колики  newsm78 и не е ли още рано за тях.
И да ви питам - хълцат ли много вашите бебоци. Аз Дани го чакам да се оригне, прави го звучно и хубаво и пак като го сложа да легне и се разхълцва  newsm78 незнам какво да правя  Rolling Eyes

# 246
Леле, извинявам се че пиша от профила на Август, влязох да оправя малко мамите и съм забравила да изляза, голям съм заплес

# 247
Здравейте сладурки...и аз съм тук и още не съм родила....Останахме доста малко тия дето чакаме май...
Аз бях сигурна че ще родя рано рано...пък то какво стана....
Вчера бях пак на запис на тоновете, и после ми направиха за пръв пъ преглед за разкритие и направо Crazy ....доста гадничко.
Сега като ходих тойлет, и изте4е нещо прозрачно като сопол разтегливо/извинявам се за цветуштотот обяснение/ ,дали това е тапата  newsm78 ...

# 248
Аси - може би е някаква част само!

Моля се за малката Ангелика! Praynig

# 249
Не сме забравили Ангелинка и Ками! Стискаме палци докато не мине всичко и не се обадите че са добре  Peace! Само ще те помоля да не допускате мисли от сорта на "Ками няма да издържи ако се случи нещо с бебето". Трябва да се мисли позитивно, само така ще помогнем!

Трейси, коликите ще ги познаеш по това, че детето свива крачета към коремчето, стиска юмручета и почервенява като реве. При нас обикновено се проявяват около 30мин. след ядене, но понякога и още след шишето (аз сега кърмя по 15мин. на всяка гърда, и после шише, което изцоква за 5-10мин., така че има доста време храната да слезе до стомахчето). Ние с оригването сме много зле, оригва се рядко, но пък после като започне да се превива от коликите повръща  ooooh! Докторът каза да не го оригвам на рамо, защото се натиска коремчето, ами да го държа в полуизправено положение около 20 мин след хранене (но пък така не се оригва...) newsm78

Аси, тъкмо тези дни си мислех за теб, викам си "сигурно отдавна е родила"  Stop

# 250
 Praynig, Ангелика, мило детенце, бързо да оздравяваш! Ками,  Hug!

Момичета, къде да прочета за тази ваксина Пентаксим, за какво, кога се слага?

# 251
Абе и аз си мислех 4е  ще съм родила, ама ето на ....   дребосъка неиска да излиза... надявам се да е тия дни и вси4ко да е наред 4е не ми се ще да предизвикват раждането....
Да ви питам тези дето раждаха в Шейново, искат ли някакви шишета за бебетата там?

# 252
Моля се за Ангелинка. Вярвам, че ще се оправи и че това е едно изпитание в живота за мама Ками. В България има добри лекари. Знам, че те ще спасят Ангелинка и много скоро ще разбеем , че си е вкъщи Simple Smile

# 253
slavina_S , Пентаксим е 5-компонентна ваксина, с/у дифтерия,тетанус,коклюш,полиомиелит, хемофилус инфлуенца.Това е "убита ваксина", в о-ма директно се вкарават антитела.Не се поема от НЗОК.Прави се 2-ри месец,после м/у 3-4 и накрая м/у 4-6.След една година 15-18 месец се прави реимунизация.Постявя се на крачето, мускулно.ЗАдължително трябва да се темперира преди поставянето.Това инфо е от лекциите в ЦУМ на д-р Антония Андонова.Повече в гугъл  Peace  

Много сили за малката Ангелика Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 11:59 от drambue

# 254
И аз се моля за Ангелинка, и вярвам, че всичко ще се оправи, повече кураж и вяра!

Трейси, в началото акаше почти на всяко ядене, сега вече не. Чувам го, че се пъне от време на време, ама и аз ям все сухи храни, май ще трябва да хапвам нещо по-разхлабващо. Все пак нали сме само на кърма, каквото ям аз, го яде и той така да се каже. Иначе с уригването сме същите като при Петенцето. Ако го сложа да се уригне после повръща, след което започва да хълца. Ако не го уригна и го сложа в креватчето пак повръща. Абе...няма оправия. Но знам, че по някога просто бебчетата повръщат, не могат да задържат храната, но това го израстват. Лошото е, че пилеят храна ей така на вятъра.

А аз искам да ви питам да знаете нещо ефикасно с/у хлебарки (от тези кафявите - хлебните). Тази сутрин малкия повърна и да взема една кърпичка от шкафчето на леглото (то е от тези дето стават после на юношеско и са със шкафче)... Та вдигам кърпичките и се разбягват едно 10-15 мънички токущо излюпени хлебарки  Shocked Веднага изтрепах всичко каквото можах. Несесерчето ми беше там, отворено, като погледнах майката беше вътре, ама мн бързо избяга в чекмеджето. Свеки се опита да я хване, но не успя. Направо ми се гади от тия хлебарки вече. Бяхме пръскали преди около 3м, но под и над нас, като има няма оттърване. А сега не смея да пръскам заради малкия, но май ще се наложи и ще се изнесем за някой ден от вкъщи. Сложила съм от къщичките на Райд, ама явно няма ефект  Tired Та ако някой знае ефикасно средство с/у тези гадинки, моля да сподели  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт