Отговори
# 15
  • Пловдив
Между другото установих,че момченцата на пловдивските мами започват все с буквата "В".
Велизар на Мирайес
Владимир на Пламито
Виктор -моя
Има и други де,но сега за тези се сещам със сигурност  Grinning

Елфичка , а в парка в който ходим на разходка се събирам с още три мами и четирите ни бебчета са с В - моя Велизар , а др са : Виктор , Виктория и Валери. И това ако не е съвпадение , не знам ...
И да не забравя , комплименти и от мен - невероятно изглеждаш. Аз съм все още така сякаш съм бременна.

# 16
  • Русе
Дендри   bouquet!

То се пада 48 дена след първия и исках да ви питам дали ще е проблем, че ще изчакаме толкова?

И нашата втора Пентаксим беше точно на 48-я ден. Нямахме проблеми. Като рових да чета за ваксините, някъде съветваха интервалът между приемите да е повече от месец /ок. 45 дни/, така организмът се възстановявал по-добре от предната и понасял по-добре следващата ваксина. А и никой лекар не ми е казвал, че е проблем закъснението. Синът ми като беше по-малък боледуваше често и сме отлагали доста ваксини.

Спокойна вечер, и спящи до сутринта бебоци на всички Grinning!

# 17
Запис и аз в новата темичка (с Макс разбира се, къде без него ...)

# 18
И ние ще слагаме по-късно втората Пентаксим , защото педиатърката е отпуска .

Момичета вече и БГ Мама има лентички  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421758.0

# 19
Хайде и аз тук, че само ви търся!
Дени, за темата  bouquet А за отложената днес среща -не съжалявай!Ще й дойде времето Heart Eyes
Плами, Бубчето, много ми беше приятно днес в парка Hug

# 20
скок-подскок, зайците разбойнички са тук

# 21
  • София
Запис и от мен   bouquet
Галя, аз имах предвид да мажеш разраненото зърно? Аз вечер профилактично си се мажа с Лансинох, че иначе ми стават като възпалени.
За забелването - аз всъщност не знам какво точно се иска да се направи, и не съм убедена, че е нужно... Попридърпвам по малко, но дотам.

# 22
Ми да зе запиша и аз  Grinning

Сега се прибирам от Плевенска формуска среща. Къщата тиха, всички спят, голям кеф  Laughing

# 23
Здравейте, най после прегледах какво съм пропуснала и да се запиша.
Ние се върнахме преди 2 дни от морето, беше супер. Радвам се, че го направихме, макар че доста се чудих. Бяхме на Аркутино. Страшно спокойно е там, плажа даже се казва "Детски плаж". Е ходихме до Созопол, Лозенец и Приморско малко за разнообразие. Посетихме и мола на Бургас, който според мен е най-добрия мол, в който съм ходила Simple Smile
Иначе аз не порпуснах да се разболея както успях да ви пиша - повръщане, разстройство, гадна работа. За щастие на бебка не и се отрази и беше супер послушна докато аз боледувах. Хапваше си мн примерно и не се дърпаше Simple Smile
Ето и малко снимки http://www.facebook.com/album.php?aid=101432&id=505063615&l=a8cc9fb4ea
Днес бяхме на консултация, Алекс е  7540г и 65см., т.е. +800г и +4см Simple Smile мн съм доволно, при все че е само на кърма. Сестрата каза, че било мн, но според мен ако е само на кърма си е добре.
Аз ще лягам утре ще пиша по подробно.
П.П всички бебоци са уникални Simple Smile Браво мами добре сме се справили, поздравете и татковците, майстори Simple Smile

# 24
Галя, аз имах предвид да мажеш разраненото зърно? Аз вечер профилактично си се мажа с Лансинох, че иначе ми стават като възпалени.

Хаха, Лили аз не съм те разбрала  Joy о да и аз мажа с Лансинох сега (и в началото когато ме беше страх да не ми се разранят зърната) то не е много разраненото даже днес му давах вече 2 пъти да суче и от тази гърда и няма проблеми  Peace

Сиска, сори за правописната грешка, естествено имах предвид каЛциев глюконат  Heart Eyes но бързах и затова  Peace

# 25
  • гр.Стара Загора
Добро утро мили дами хайде на кафенце и плодове .
Днес времето май ще ни зарадва дават го да се разхлажда ,а дано че вчера пак доста жега беше.
Бани много сте хубави на снимките Peace
Maria-Chiara гледах ти снимките в албумчето - Макси е голям сладур влюбена съм в очите му ,много са красиви  Hug
eli_dechkin къде се загуби  newsm78
Лек и усмихнат ден

# 26
Добро утро
Аз от доста време не съм писала,но чета редовно, то как да пиша тоя като в малкото време в което съм  пред компютъра само гледам по зарибяващи сайтове...новата ми страст е ebay Rolling Eyes
Гледах снимките на повечето бебчета и всички са страхотни!
Днес ме очаква много напрегнат ден,че имам да се подготвям за понеделнишко пътуване до Истанбул. Ще се наложи да оставя бебо и кака му за 2дни на бабите,дано да се справят и да не се отрази на кърмата ми.
Приятен и спокоен ден.

# 27
  • Plovdiv
Здравейте и от нас аз скоро не съм писала но редовно ви чета. Елфичка вярно не бях забелязвала наще синове за малко да са адаши Виктор е едно от имената който също харесваме. Искам да ти кажа че изглеждаш страхотно. Аз забременях 60, отидох да раждам 76 и сега съм 70 просто не ми е ясно как ще се свалят тези килограми, но на диета ще мина като спрем с кърменето. Ще си нося дрехите за бременни и това е. Ето ви малко снимки и от нас да ни видите http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=2013652&id=1248954175. Приятен ден всички мами и техните бебоци.

# 28
МАцки,балгодаря ви за отговорите по отношение на синфлорикса.

Сиси ,моята дъщеря за пръв път боледува миналата седмица и то не съм сигурна дали е било вирус,защото нямаше нито температура ,нито отпадналост,нито кашляне....Просто разстройство една седмица.Но подозирам,че е от един натурален сок от праскова комбиниран с грозде по нейно желание  Crazy И е станала явно някаква реакция. И незнам тя към какви болести е предразположена. Но тък като аз имам отит (който се обажда от време на време) се притеснявам да не съм и го предала по някакъв генетичен път и затова тази ваксина много ми хареса,защото акцентът е точно върху отита.

Мирайес ,то и ние много се колебаехме за името.То не бяха караници,не беше чудо...и все пак мъжът ми натрапи неговото за втори пореден път  smile3515 Не,че не ми харесва Виктор,но е твърде разпорстранено  в момента и ми се искаше нещо не толкова характерно.Имаше вероятност и за Валери (баща ми се казва така) ,но аз категорично отказах,тъй като никак не е заслужил  Laughing А майка ми я игнорирахме,защото името и не е подходящо за момче.Скофти се малко,но не защото не е на нея,а защото и казахме,че името и било грозно .Хахахха.Ужасни сме  Mr. Green
Велизар е много красиво име.И даже имам спомен,че и Пламито се беше спряла на него като фаворит,но явно са решили да е Владимир.НЕзнам,но всички имена с "В" са страхотни просто  Heart Eyes

# 29
Добро утро и от мен! Макар и рано, рано Макси да вдигна цялата къща на крака, чак сега ви пиша. Засилиха ни се коликите вместо да минават? Sick Бебо се буди със страшен рев и едва успяваме да го успокоим. Има ли и други бебоци, на които коликите да се завръщат с такава сила? Той е и със запек може би в това е проблема. newsm78 Четох на зад, че една мама редувала Аптамил с Фризовом по тази причина. Дали ще помогне?
В миналата тема една мама питаше за забелването на пишлето - ами на мен ми казаха да започна след 40 ден. Малко по-малко издърпвах с нежни движения ципичката и да ви кажа бебо нито ми е плакал, нито издаваше признаци да го боли. Е, само веднъж ципичката на едно местенце се разкъса,но това ни беше. - нямаше проблеми - нали е Император, не ми е плакал. Всичко стана за не повече от две седмици.  Пацата е напълно оголена и сега си я мия всеки ден, а той дори не го усеща. Голям старх брах, но явно е бил напразно Whistling
Да ви питам още нещо. Бебчо от страни на кръста, където е коланчето на памперса получи нещо като загрубяване на кожичката  - гъша кожа, както казват някои. При други бебоци има ли го това нещо или да ходим при доки? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт