Отговори
# 45
Момичета, имам една питанка, как сте с кожата? Аз по принцип съм с мазна кожа и полагам много грижи за да изглежда добре, по време на бременността беше супер, но от един месец насам е ужас, все едно, че карам втори пубертет  Crazy. Естествено това се дължи на някакъв хормунален дисбаланс, но се чудя вече до кога ще продължи  newsm78

# 46
Моя младеж има доста силни колики. Но и аз спрях всичко което давах. Сега се носим и доста крив милия. Обаче с инфакола повръщаше доста повече. А саб симплекса го запича с "месеци". и разните му други лЮкарства не му действат много добре.

Минолтичка и ние сме с колики. Само, че вече не пукат червата ами пръцкаме яко. И ние сме със запек  Sick Нищо не му давам, но вчера лекарката ми препоръча БиоГая. каза ще добре ще му подейства. не съм го давала още, че нали сме след ваксини и следим всички реакции, но в утре го почвам да видим.
Чакам все още някоя мама ако е давала БиоГая да сподели впечатления.

Когато за първи ден дадох БиоГая на Теди ака 5 пъти  #Crazy направо такава детоксикация му удари че ми разкъта фамилията цял ден наакани памперси сменях  Laughing След това се ограничи по веднъж на ден и съм доволна коликите също не са много болезнени вече, но аз давам и чая от копър и анасон, така че не съм сигурна от кое минават точно  Peace

П.П. В аптеки Ремедиум не са и чували за Инфакол  newsm78 така че си оставаме на БиоГая за сега помага, но като спре да действа и то направо незнам вече с какво ще ги борим тия колики  Crazy

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 16:47 от Galia1982

# 47
  • София
Здравейте и от нас! Hug Благодаря ти Дендрина за хубавата темичка!
Ние все още се будим нощем от глад и направо не знам докога. Като опитам  само с водичка - нищо не става, само се ядосва и пищи повече.
QWERTYASD дано да решите лесно проблемите на баткото.
Бани! страхотни снимки от плажа, чудесно сте си изкарали.
Момичета, говорите за килограми и е нормално, но има време ще влезем във форма.
Хубав ден и здраве на всички мами и бебоци!

# 48
Момичета, имам една питанка, как сте с кожата? Аз по принцип съм с мазна кожа и полагам много грижи за да изглежда добре, по време на бременността беше супер, но от един месец насам е ужас, все едно, че карам втори пубертет  Crazy. Естествено това се дължи на някакъв хормунален дисбаланс, но се чудя вече до кога ще продължи  newsm78

Скъпа, надявам се като се като се укротят хормоните всичко да отшуми  Praynig Аз винаги съм била с мазна кожа на лицето, по вр на бременността се влоши още повече, а сега направо е  #Crazy дори не се надявам и да ми се оправи  Confused а ходя на козметик всеки месец  Crossing Arms

# 49
  • гр.Стара Загора
Мадленка аз имах много хубава кожа но по време на бремеността бях се опъпчила като пубер на 15год.,та дори и в тази възраст съм нямала и пъпчица,месец след раждането отново си бях със страхотно лице но уви сега пак съм много зле особенно по челото незнам какво е това нещо, дори др.седмица ще ходим при дерматолог с Борислав тъй като той е съпричастен с мен и му се появи нещо като лишей на брадата  #2gunfire smile3514.Надявам се да ме излекуват че не се понасям  afwitchбаба яга в атака  Mr. Green

# 50
Здравейте майчета и бебчета  Hug
Дени темичката е супер.  newsm51 от мен и Влади!
Мигле и Влади яде през ноща,не се тревожи не сте само вие Peace.Аз днес говорих с няколко мами с бебета на по 6-7 месеца и те ми казаха че и техните деца така са били до 4-4,5 месеца и след това сами са се отказали.Но това съвпада и със започването на захранването им,така че може и от това да е,незнам!Така че споко все някога ще спрат   smile3521
Galia1982 в нашата аптека Ремедиум на ул.Гео Милев в кв.Гео Милев  има Инфакол!

# 51
Мигле не се тревожи баща ми все още се храни нощно време а е на 53г. smile3532 smile3532. Тва в рамките на шегата разбира се. Моя си се храни доволно нощно време.  Средно между 2 и 4 пъти. Ако е в настроение яде в 1ч. и в 4.ч.. ако не е на 2 часа! Големия ми син изобщо не се е хранил нощно време. Заспиваше от първият ден в 20:00 и ставаше в 5:00. Даже мислех че има вграден часовник. Виж малкото ни разказва играта като за двамата. Мога само да се благодаря че сме на кърма че си представям с шишетата какво щеше да е...  Crazy

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 20:28 от MINOLTICHKA

# 52
  • СТАНДАРТНО.
 Здравейте красиви майчета и сладки бебчовци!
 Дани вече е 6кг и 400гр и е висок 60см. Сложиха ни и Пентаксим - много добре го понесе детето - не се поду местото, нито вдигна темп. Само дето спа около 6 часа след инжекцията  Crazy.
  MINOLTICHKA как да кача нова снимка в албумчето за колажа? Дай ми парола на лични, моля!   bouquet
 Съчувствам на бебчетата с колики и на техните майчета  Hug. С баткото беше ужас, но Дани дори и да е имал колики, не съм разбрала. Давах му два пъти Lefax, понеже мислех, че плаче от колики, а то милото било гладно  Laughing.

# 53
Здравейте и от нас мами. Имам един въпрос - какви ваксини мислите за слагате след пентаксима ( който е слагал де ) ?

# 54
Здравейте майчета и бебчета!
Най-после съм с работещ компютър след цяла седмица на ремонт и зарязах всичко за да наваксам с четенето. Ама доста неща съм изпуснала, ей. Laughing Ама то  е така- петима Петко не чакат, както е казал народа.
Видях, че разисквате темата за забелването на пишлетата на момчетата и бързам да ви кажа какво  ни обясни нашия педиатър още при първото домашно посещение  на 7-ия ден от раждането на Стоянчо. Според него и според изследванията на група световни учени  Wink забелването било не само ненужно, но и вредно. Повреждала се лигавицата на  пишката, а това водило до  дискомфорт, инфекции в зряла възраст и дори до влошаване на половия живот на бъдещите мъже. Той твърди, че това е неоснователна намеса, че природата си знае работата и в пубертета при първите ерекции всичко си идвало на мястото по естествен път.  Въпреки това нашия татко е твърдо решен да я забелваме, така както на баткото newsm78. Направо съм пред дилема  ooooh!-от една страна имам пълно доверие на доктора, от друга-била съм свидетел на проблеми с неправилно и ненавременно забелена главичка на членчето на племенника ми и на синчето на една приятелка. Има ли някое педи от вашите с подобна теория?

# 55
tivia ,аз също изчетох и се наслушах на много теории по въпроса.Също бях в дилема.
Но след разказа на зет ми,който тоно когато ти казваш в пубертета при първите ерекции,е трябвало да изживее "естественото заголване без външна намеса",бях категорична,че няма да оставя детето си да преживее това!
В подробности няма да изпадам,предполагам всеки може да се сети за каква болка става въпрос.Мъжът ти  е прав,той най-добре може да знае Peace
Разбира се това е мое мнение,което не налагам на никой! Simple Smile

# 56
  • Велико Търново
Здравейте и от нас мами. Имам един въпрос - какви ваксини мислите за слагате след пентаксима ( който е слагал де ) ?

Заедно с Пентаксима,аз и Loranholl слагаме Синфлурикс.

# 57
  • София
[QWERTYASD, мила ще се съгласуваме с Минолтичка, защото тя чака да се понасъберат снимки за новия колаж.  atworkПредполагам, че в следващата или по-следващата тема всички ще имат снимки. Съжалявам, че още липсвате на заглавната страничка, но скоро и това ще стане.  yes
[/quote]
Дендри, благодаря ти много  bouquet
Мигла, дано ни се размине наистина Praynig И ние ще се поинтересуваме за тези ваксини за отити, че не е работа.

# 58
Здравейте момичета ,  Hug Hug Hug гуш на всички. Ние си минахме по реда с консултацията и ваксината. Търсихме я като шашави минути преди консултацията. Добре че във втората аптека я намерихме.
Качили сме 900 гр и 6 см. Доволно. Нещо напоследък няма кърма лииии ... той ли повече папааааа не мога много да разбера ама се замислям да купя помощни средства от магазина . Другия вариант е да се кърмим по на час -два като преди ама нещо много взе да ме изморява това безкрайно кърмене.
Я да питам мамите експертки - верно ли е че бебето като пие вода (в моя случай чай на ХИПП ) пиело по-малко кърма и затова бил моя хубостник все гладен щото не се наяждал???

Аз все си мисля че водата минава и заминава и се изпишква почти веднага и не влияе на количеството на поеманото мляко, но като гледам как кърмя на конвейр се замислям дали пък не греша  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 все пак  Naughty

Темата за пишлето ми е болна и на мен. Чета все най-противоположни мнения и не мога да взема решение. Като се опитвам да го забелвам направо му се цепва кожичката около отвора на козичката и теква кръв и го оставям на мира детето . На другия ден сме с реванол  Weary чак като го гушкам гледам да не му натиска памперса отдоло . Много жално ми става.
Личната ми вика че съм смотана да и го заведа на другата консултация да го забели тя. Ама ми жааааал ... знам че ще го боли и ще реве обаче тя настоява че трябва  newsm12

Нашия тати след 2-3 дена си тръгва - много бързо мина тая отпуска  smile3518 Занимавахме се с визи и жилищни кредити . Никаква романтика. Поне се нарадва на бебо. Много му е кеф да се занимава с него. Къпе го, гушка го , дава му водичка , успокоява го като плаче , навън го носи на ръце - голяма радост .Даже един ден хвана да му глади дрешките . много ме трогна милия.Сега как ще му е мъчнооооо  smile3518 и на нас също  smile3506

Утре отиваме на Камчия малко поне да мръднем от Варна .
Минолтичка пратих ти снимка на Скайп - ку си го пуснеш да си я получиш де  Hug    

Елфичка ко се прайш ся - ти си лицето на фирмата  Hug аз с тез 3 задника зад мен ко да кажа ... едно 20 тина килца си ги праснах и няма туй онуй . Хубууто си хубуу  newsm10 Р Heart Eyesадвай се.

Мойте патила са спомен вече мн бързо се оправих. Дано вече да не ми се случват де ...
Мерсаж на всички които се включиха със съвети  smile3525 txtloves

Абе ГЛУМ къде изчезна  newsm78

Минолтичка
сигурно разногледа е стала от бебешки снимки тъй че ако някой не се види да не се обижда - да свирка и ще му добави мъничето   bouquet

# 59
  • София
Някой питаше за БиоГая - аз давам. Не знам дали е внушение или съвпадение, но когато ги пие, няма колики или са слаби. На два пъти се опитах да му ги спра, и като почна пак да се свива и да се хваща за главата  ooooh! Само че аз наблюдавам някакъв отложен ефект - след няколко дни започват да действат, или спира действието съответно.
Днес направихме голяма разходка в парка, съчетана със среща с две най-близки приятелки и дечурлигата на едната  Heart Eyes Много добре ми се отрази, а и Иванчо се държа примерно. Сега си отспива многото емоции  Simple Smile Ей ни н́а
Мадленка, ти пребори ли се с намалялата кърма?

Общи условия

Активация на акаунт