. Естествено това се дължи на някакъв хормунален дисбаланс, но се чудя вече до кога ще продължи
. Естествено това се дължи на някакъв хормунален дисбаланс, но се чудя вече до кога ще продължи
Нищо не му давам, но вчера лекарката ми препоръча БиоГая. каза ще добре ще му подейства. не съм го давала още, че нали сме след ваксини и следим всички реакции, но в утре го почвам да видим.
направо такава детоксикация му удари че ми разкъта фамилията цял ден наакани памперси сменях 
така че си оставаме на БиоГая за сега помага, но като спре да действа и то направо незнам вече с какво ще ги борим тия колики
Благодаря ти Дендрина за хубавата темичка!
Аз винаги съм била с мазна кожа на лицето, по вр на бременността се влоши още повече, а сега направо е
дори не се надявам и да ми се оправи
.Надявам се да ме излекуват че не се понасям
баба яга в атака 
от мен и Влади!
.Аз днес говорих с няколко мами с бебета на по 6-7 месеца и те ми казаха че и техните деца така са били до 4-4,5 месеца и след това сами са се отказали.Но това съвпада и със започването на захранването им,така че може и от това да е,незнам!Така че споко все някога ще спрат 
. Тва в рамките на шегата разбира се. Моя си се храни доволно нощно време. Средно между 2 и 4 пъти. Ако е в настроение яде в 1ч. и в 4.ч.. ако не е на 2 часа! Големия ми син изобщо не се е хранил нощно време. Заспиваше от първият ден в 20:00 и ставаше в 5:00. Даже мислех че има вграден часовник. Виж малкото ни разказва играта като за двамата. Мога само да се благодаря че сме на кърма че си представям с шишетата какво щеше да е...
.
. С баткото беше ужас, но Дани дори и да е имал колики, не съм разбрала. Давах му два пъти Lefax, понеже мислех, че плаче от колики, а то милото било гладно
забелването било не само ненужно, но и вредно. Повреждала се лигавицата на пишката, а това водило до дискомфорт, инфекции в зряла възраст и дори до влошаване на половия живот на бъдещите мъже. Той твърди, че това е неоснователна намеса, че природата си знае работата и в пубертета при първите ерекции всичко си идвало на мястото по естествен път. Въпреки това нашия татко е твърдо решен да я забелваме, така както на баткото
. Направо съм пред дилема
-от една страна имам пълно доверие на доктора, от друга-била съм свидетел на проблеми с неправилно и ненавременно забелена главичка на членчето на племенника ми и на синчето на една приятелка. Има ли някое педи от вашите с подобна теория? 
Предполагам, че в следващата или по-следващата тема всички ще имат снимки. Съжалявам, че още липсвате на заглавната страничка, но скоро и това ще стане. 

И ние ще се поинтересуваме за тези ваксини за отити, че не е работа.
гуш на всички. Ние си минахме по реда с консултацията и ваксината. Търсихме я като шашави минути преди консултацията. Добре че във втората аптека я намерихме.
все пак 
чак като го гушкам гледам да не му натиска памперса отдоло . Много жално ми става.
Занимавахме се с визи и жилищни кредити . Никаква романтика. Поне се нарадва на бебо. Много му е кеф да се занимава с него. Къпе го, гушка го , дава му водичка , успокоява го като плаче , навън го носи на ръце - голяма радост .Даже един ден хвана да му глади дрешките . много ме трогна милия.Сега как ще му е мъчнооооо
и на нас също 
аз с тез 3 задника зад мен ко да кажа ... едно 20 тина килца си ги праснах и няма туй онуй . Хубууто си хубуу
Р
адвай се.

Само че аз наблюдавам някакъв отложен ефект - след няколко дни започват да действат, или спира действието съответно.
Много добре ми се отрази, а и Иванчо се държа примерно. Сега си отспива многото емоции
Ей ни н́а