Отговори
# 30
Моя младеж има доста силни колики. Но и аз спрях всичко което давах. Сега се носим и доста крив милия. Обаче с инфакола повръщаше доста повече. А саб симплекса го запича с "месеци". и разните му други лЮкарства не му действат много добре. Интересното е, че днес е с ританки, боди и дълъг ръкав и е завит и спи все още. Иначе като е само по боди вече е оревал къщата. Определено е топлолюбив моя човек.
Много са ви хубави бебоците майчета. Вече са едни готини ухилени  кокорчовци.

# 31
  • София

Мирайес ,то и ние много се колебаехме за името.То не бяха караници,не беше чудо...и все пак мъжът ми натрапи неговото за втори пореден път  smile3515 Не,че не ми харесва Виктор,но е твърде разпорстранено  в момента и ми се искаше нещо не толкова характерно.Имаше вероятност и за Валери (баща ми се казва така) ,но аз категорично отказах,тъй като никак не е заслужил  Laughing А майка ми я игнорирахме,защото името и не е подходящо за момче.Скофти се малко,но не защото не е на нея,а защото и казахме,че името и било грозно .Хахахха.Ужасни сме  Mr. Green
Велизар е много красиво име.И даже имам спомен,че и Пламито се беше спряла на него като фаворит,но явно са решили да е Владимир.НЕзнам,но всички имена с "В" са страхотни просто  Heart Eyes

LaughingНе се дерзай за името.
Ако ще те успокоя,моят Евгени го гласях за Магдалена Joy ама Тц

# 32
  • София
И аз всеки ден ви чета, ама все не ми идва музата да напиша нещо. Може би, защото съм и с голямия на 5г. и с малкия и не ми остава много време. Пък и в момента ходим по лекари заради проблемите с ушите на големия. Оказа се,че имаме намаление на слуха и май отиваме на операция ooooh! Ей и вчера каза, че го боляло ухото, та днес пак ще отскочим до личната.
Аз забременях 60, отидох да раждам 76 и сега съм 70 просто не ми е ясно как ще се свалят тези килограми
И аз така. Само че в родилното влязох на 82. Първият месец отслабнах до 67, но сега съм си качила 2 кг. не знам от къде.
 Другата седмица мислим да ходим на морето, въпреки категоричната забрана на педито. Само да видим как ще е големия, че има много време до тогава . Thinking

# 33
Първо да се извиня за голямата снимка, ама нали ми е първа, та не прецених колко голяма ще излезе.  Embarassed
Минолтичка аз давам еспумизан и го облекчава, ама не сме ли вече големи за толкова силни колики. Thinking
Друго да те помоля да вземеш първата снимка от албума на Император Максимилиян и да я включиш в колажчето, че и аз да се изфукам най-сетне с моя хубавец на първа страница хахахах Laughing
Абе мами, какви са тия сладки дундави бебоци бе... ами и едни коси лелееее, моя с каквато е перушина падаща съвсем ще ми оплешивее, а я виж на Мадам Стасита красавеца пу пу.
Бани каква разкошна снимка  ти кърмиш малката на плажа ммммммм красота

И друго много мами дават сайтове да видим бебоците, а пароли не newsm78 аз ли нещо не разбирам, ама ми иска парола за да видя сайта на Плами.

# 34
Деси за да го видиш ти трябва регистрация във facebook Simple Smile

# 35
# 36
Моя младеж има доста силни колики. Но и аз спрях всичко което давах. Сега се носим и доста крив милия. Обаче с инфакола повръщаше доста повече. А саб симплекса го запича с "месеци". и разните му други лЮкарства не му действат много добре.

Минолтичка и ние сме с колики. Само, че вече не пукат червата ами пръцкаме яко. И ние сме със запек  Sick Нищо не му давам, но вчера лекарката ми препоръча БиоГая. каза ще добре ще му подейства. не съм го давала още, че нали сме след ваксини и следим всички реакции, но в утре го почвам да видим.
Чакам все още някоя мама ако е давала БиоГая да сподели впечатления.

# 37
Здравейте мадами  Hug
Благодаря на Дени за прекрасната тема   bouquet
При нас нищо интересно няма и за това не пиша, но ви следя редовно  Mr. Green

# 38
Нас май ни няма на колажа Sad
QWERTYASD, мила ще се съгласуваме с Минолтичка, защото тя чака да се понасъберат снимки за новия колаж.  atworkПредполагам, че в следващата или по-следващата тема всички ще имат снимки. Съжалявам, че още липсвате на заглавната страничка, но скоро и това ще стане.  yes

# 39
Здравейте и от нас в новата темичка:)
loranholl Ние Биогаята я спряхме преди месец близо, давахме я два месеца редовно и много ни помогна в борбата с коликите и "запичането", но като спрях да давам Инфакола,реших че и с Биогаята трябва да приключа,изобщо да премахна всякакви външни намеси с изключение на витамнин Д-то. За сега коликите са поносими-т.е плач,гърчене и т.н външни симптоми се овладяват за 15-20 минути с гушкане и разтриване на коремчето,а относно запичането-ми, със и без лекарства си акаме веднъж на ден,но стабилно, и за мен това е добре Simple Smile
И на нас ни пада косичката,ние и без това се родихме плешовци,сега съвсем скин хед го раздаваме Mr. Green
Моята коса за сега крепи положението,аз я подстригвах редовно докато бях бременна, но я щадях откъм бои.
Относно килцата-аз забременх 64 кг, качих 26-28кг. (тия два кг. постоянно ту се появяваха,ту изчезваха),сега съм 79г.-имам да свалям 16кг., а кантара не помръдва...предполагам, като спра кърменето може и да се регулират нещата, ноо....
Хората са казали-"9 месеца качваш-9 сваляш"-мен ме крепи този принцип Hug

# 40
  • вече Пловдив
Дени, благодаря за поредната прекрасна тема!   bouquet
Аз отдавна спрях да давам капки за коликите, макар че ме съмнява, че Бела още има отвреме навреме. Засега се оправяме с гушкане и люлеене. Иначе на нас най-много ни помогна кремчето "Бейбинос", с което се разтрива коремчето.
Момичета, вашите деца будят ли се с рев? От известно време Бела се буди така и не знам защо. Секунди след като се е събудила, се смее  newsm78 Иначе редовно заспиваме с рев вкъщи.

# 41
loranholl Ние Биогаята я спряхме преди месец близо, давахме я два месеца редовно и много ни помогна в борбата с коликите и "запичането", но като спрях да давам Инфакола,реших че и с Биогаята трябва да приключа,

Jeеny, мерси  Hug Ние всъщност не плачем от колики, но нашата докторка каза вчера, че газовете и пръцкането били колики  newsm78. Но акане на 2-3 дни веднъж ме притеснява доста. та затова ще почна БиоГая, дано действа и на нас както казваш.

# 42
  • Велико Търново
На Мина Био -гайята не и помогна да ходи редовно по голяма нужда CrazyСтомаха и се регулира от само себе си.

# 43
Сис, според мен най-добре е да се регулира от само себе си и затова и аз нищо не съм давала до сега. Обаче на втория ден зет ти става много нервен а майка му още не е овладяла техниката на термометъра  Sick

# 44
  • Велико Търново
Сис, според мен най-добре е да се регулира от само себе си и затова и аз нищо не съм давала до сега. Обаче на втория ден зет ти става много нервен а майка му още не е овладяла техниката на термометъра  Sick

Да беше казала да ти покажа спец съм Mr. GreenДо 6 месец на Божидара термометъра ми беше най-верния приятел.Сега "ака" по три пъти на ден Blush

Общи условия

Активация на акаунт