ЛЕНТИЧКИ BG-Mamma - за бременност, за възраст, за сватба, универсални

• 109 793
  • 389
  •   1
Отговори
# 255
В случай, че при генерирането на лентичките полетата се презастъпват и не може да ги попълните и ако виждате лентичките с черен фон, то това се дължи на стара версия на браузера, който ползвате.
Преди повече от 5 години Internet Explorer е имал такъв проблем с визуализацията, за който обаче вече не се предлага fix, тъй като се счита, че версията на браузера е прекалено стара.
Препоръчваме Ви да обновите версията на браузера си, тъй като освен проблеми с визуализацията (не само при лентичките) старите браузери имат и сериозни проблеми със сигурността.

# 256
Здравейте!
Работи ли се по сайта или по лентичките, че ми изчезна лентичката в подписа?

Сега вече се вижда  Embarassed

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 01:09 от Елица-сестрица

# 257
  • София
Здравейте от мен.
Имам нужда от малко помощ, от около 2-3 седмици, лентичката ми постоянно изостава с един ден и трябва да генерирам нова всеки ден, за да е актуална. Каква може да е причината за това и може ли да се оправи?

# 258
  • Варна
Днес ми прави впечатление, че лентичките си ги има, но не и текстът към тях.

# 259
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И на моята от днес липсва текстът.Защо?

# 260
Явно има някакъв технически проблем.
Сигнализирала съм на програмиста и системния администратор.
Възможно най-скоро проблемът ще бъде отстранен.

# 261
Здравейте,
Опитвам се да си направя нова лентичка с по-актуална снимка и не ми позволява да я кача. Избирам снимката, която е 174 Х 150 пиксела и 24 Kb, но накрая лентичкта ми излиза без снимка newsm78 Аз ли не правя нещо като хората?
Благодаря предварително Hug

# 262
Здравейте.

Опитвам се да си направя малка лентичка, но тя все излиза изрязана от дясната страна и се скрива точно броя на седмиците от бременността  newsm78

Посъветваха ме да си направя др и опитах пак, но и тя се получи по същия начин. Другата беше с друг фон и др бебе в картинката, същия текст и също малка.

Бихте ли ме посъветвали какво да правя?

# 263
  • Габрово
Лентичката ми за бременност не отброява т.е. стои си на един и същи срок. Защо?

# 264
Лентичката ми за бременност не отброява т.е. стои си на един и същи срок. Защо?

10 дни по-късно и аз искам да попитам същото. ИСках да си сложа текстова лентичка, но изобщо не мога да я генерирам. Минилентичката от бг-мама пък не отброява. Вчера я смених ръчно, днес не съм.

# 265
  • Габрово
Минилентичката от бг-мама пък не отброява. Вчера я смених ръчно, днес не съм.

И аз го правих няколко дни, но ми омръзна и си сложих от друг сайт.  А, другата за възрастта на сина ми отброява, пък и тя мини  newsm78.

# 266
10 дни по-късно и аз искам да попитам същото. ИСках да си сложа текстова лентичка, но изобщо не мога да я генерирам. Минилентичката от бг-мама пък не отброява. Вчера я смених ръчно, днес не съм.

Тити, сега сменяла ли си я?
Отбелязах преди полунощ, че показваше, че остават 209 дни. Сега вече показва 208 дни.

# 267
не съм сменяла, ще видя как ще се държи в следващите дни  Grinning

# 268
Лека бременност ти желая. Ако има отново проблем, пиши, за да алармирам програмистите и системния администратор.

ivap, съжалявам, че съм пропуснала проблема по-рано!

# 269
благодаря, Мамма. Всъщност не мога изобщо да генерирам текстова лентичка, страницата не се зарежда, излиза The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
To attempt fixing network connectivity problems, click Tools, and then click "Diagnose Connection Problems..." 
където като кликна, разбира се, няма установени проблеми с моята връзка. Нямам проблеми с никоя друга страница, въпреки че съм с ИЕ 6.0, но не изключвам да е от това.

редактирам, защото току-що инсталирах ИЕ 8.0, този път ми се отвориха текстовите лентички, обаче изпълних стъпка 2  и дотам - липсва бутон "създай" - както на лентичките за бременност, така и на останалите. При минилентичките има бутон "създай".

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 14:42 от тити

Общи условия

Активация на акаунт