Детски рожден ден във Варна

• 68 776
  • 466
  •   1
Отговори
# 150
Абе като цяло дебелинко е в този Елитис.  Money Money Money ама пък толкова хубави отзиви-поне за среща с някй и друг приятел става ли? Някой беше писал, че имало пицария там?
Все се каня да отида, щото ми е буквално на две крачки, и все не остава ред... smile3506

# 151
Става за голяма компания даже: заведението е на втория етаж, самата вътрешност на сградата е атриум.....в момента имаше 2-3 магазина и останалите помещения се ремонтираха....
Менюто е универсално - пици, запечени неща имаше, палачинки разни.......

Ето две снимки от къта:

http://www.bgphoto.net/photos/2105/o633105020774965000.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/2105/o633105020711371250.jpg

не съм снимала само батутите - те са два огромни  Laughing

Наистина, не е за всеки ден, и аз платих 8 лв. за двата часа, в които бесняха децата - едва я измъкнах моята, можеше да скача още 2 часа  Mr. Green

# 152
Абе като цяло дебелинко е в този Елитис.  Money Money Money ама пък толкова хубави отзиви-поне за среща с някй и друг приятел става ли? Някой беше писал, че имало пицария там?
Все се каня да отида, щото ми е буквално на две крачки, и все не остава ред... smile3506
става, не сме яли там, но предполагам, че ще става, имаше доста неща за ядене

# 153
Наистина, не е за всеки ден, и аз платих 8 лв. за двата часа, в които бесняха децата - едва я измъкнах моята, можеше да скача още 2 часа  Mr. Green
Ей, много хубаво изглежда, благодаря ти Тане за снимките.  bouquet
Аз съм одма 16 лв. назад за двете ми зверчета..... ooooh!

# 154
от друга срана като си помисля, в детския кът в морската също давам горе-долу толкова
мале, тез от Елитис трябва да ни плащат за рекламата и магазина и заведението с детския кът Laughing
ама, при липса на свястно заведение, така е.

# 155
ама, при липса на свястно заведение, така е.
Да, за жалост. В неделя бях на РД в приказките....ами какво да ви кажа - сега съм с конюнктивит и съм 100% сигурна, че е оттам. Много е мръсно, имаше 4 РД едновременно, в заведението не се дишаше от цигарен дим, момичетата в къта отваряха входната врата да проветряват  Shocked, дребните деца тръгнаха да излизат навън запотени, абе ужасТ е това заведение......вече мисля да отказвам да ходя на РД, ако ще е там  Sad

Да добавя за Елитис: големият плюс са аниматорите - много са готини, записват телефона на родителите и се обаждат, ако има проблем. Сама видях как извикаха майката на едно по-голямо момченце, което удряло другите деца и я помолиха да си го вземе.
Допускам обаче, че в началото на туристическия сезон аниматорите ще изчезнат оттам......

# 156
Аз също ще празнувам рожден ден на дъщеря ми която е на 5 години и още се чудя къде ?Предполагам че  в Гес или в Арлекин въпреки че си мисля че е по подходящо да е някъде където е по просторно и има децка площадка .Незнам да ли там е подходящо за 11 деца и толкова майки .Ако може някой да дъде други предложения ?

# 157
Днес пак бяхме на Елитис и оставих капаро за РД на дъщеря ми.Била съм в голяма заблуда относно цената , тъй като менюто си го избираш сам , а цените са напълно нормални PeaceДетският кът организира партита ,но за програма е пожелание .Аз питах за клоун , и ми казаха ,че за 8 деца е 80лв за което не виждам смисъл тъй като повечето деца са на по 2-3 годинки и бързо губят интерес.За час и половина престой на 8 деца ще платя 48лв , което ми идва на половина . Money

# 158
Детският кът организира партита ,но за програма е пожелание .Аз питах за клоун , и ми казаха ,че за 8 деца е 80лв за което не виждам смисъл тъй като повечето деца са на по 2-3 годинки и бързо губят интерес.За час и половина престой на 8 деца ще платя 48лв , което ми идва на половина . Money
Наполовина от цената на кллоуна, обаче не ти правят отстъпка за бройка...жалко. Абе ще отида аз утре да проверя как е положението там, че Филип има РД на 30.03 и още нищо не съм решила.... Blush

# 159
Днес и ние се разписахме в коментирания дет.кът на Елитис!
  Място за игра-много,каките-свестни,с изключение на една-с очила и закръгленичка-домързяваше я и го удари на лични разговори с приятелка през оградката.Говори половин час,а моето се въртеше около нея,защото му бе нужна помощ[/както и на др.две деца / ,за да го повдигне през граничната стена между 2 батута.След като каката не обърна внимание,детето отиде при топките.Решихме да си тръгваме,тогава каката прекрати разговора и поведе децата към батута.Така се наложи да платим и останем още половин час.Честно казано двата батута са най-гол.предимство на този кът.Но за да ги ползват ефективно и 2, и 6 годишни,каките трябва да ги повдигат.А когато едната говори с приятелка , а другата се грижи за 1-годишно детенце ,което, естествено, има нужда от повече внимание и пазене,по-големичките увисват.В крайна сметка и ние с кандарми си тръгнахме оттам.
   Заведението до къта е приятно и чисто./color]

# 160
  • Варна
Само да добавя, че като ходихме в Елитис в началото на месеца, цената в детския кът беше 1.50 лв. за 30 мин. Коси беше сам плюс още едно по-голямо момченце.
Да няма скоро пак актуализация, поради големия интерес?  newsm78

# 161
  • Варна
Само да добавя, че като ходихме в Елитис в началото на месеца, цената в детския кът беше 1.50 лв. за 30 мин. Коси беше сам плюс още едно по-голямо момченце.
Да няма скоро пак актуализация, поради големия интерес?  newsm78

Има има - вече е 2 лв., а ма като стане топло ще ги питам кой ще ходи там. ooooh!

# 162
Здравейте, преди 2 седмици изчетох цялата тема, защото търсих място за РД за дъщеря ми, която навърши 5 г. на 19.03. В крайна сметка се спрях на Гес и не съжалявам. Също не излиза евтино, всички си поръчваш от тях, но всичко беше абсолютно прясно. Даже бутерките, които поръчахме бяха топли, когато ги сервираха. Има доста място за лудеене, но тъй като няма детски кът поканихме Луди глави да ги забавляват и те доста добре им ангажираха вниманието, въпреки че имаше и малки дечица.
В крайна сметка най-важното е, че рожденничката остана много доволна  Simple Smile

# 163
  • Варна
Здравейте, преди 2 седмици изчетох цялата тема, защото търсих място за РД за дъщеря ми, която навърши 5 г. на 19.03. В крайна сметка се спрях на Гес и не съжалявам. Също не излиза евтино, всички си поръчваш от тях, но всичко беше абсолютно прясно. Даже бутерките, които поръчахме бяха топли, когато ги сервираха. Има доста място за лудеене, но тъй като няма детски кът поканихме Луди глави да ги забавляват и те доста добре им ангажираха вниманието, въпреки че имаше и малки дечица.
В крайна сметка най-важното е, че рожденничката остана много доволна  Simple Smile

Можеш ли да напишеш горе-долу каква сума ви излезе РД?

# 164
мисля, че някой тук го беше предложил, но да ви кажа и аз - в барчето на Атриум (сградата с много тур агенции с/у у-ще кирил и методий) правели много РД. познавам момичетата в една от агенциите там и ги питах - казаха, че ставало голям купон, защото в сградата имало къде да се бяга и децата обикаляли много и вдигали шум (те от тяхната камбанария гледат  Mr. Green) имало хубави неща за ядене в барчето и въобще собствениците били много свестни  Peace

Общи условия

Активация на акаунт