Детски рожден ден във Варна

• 68 812
  • 466
  •   1
Отговори
# 405
Да прочетох ги но едва днес имах толкова време не са малко страници а и инфото е доста но това е добре. Общо взето намерих това, което търсих.

# 406
изчетох цялата тема и за съжаление много са малко местата за зимен рожден ден.
дайте идеи за място което да е обезопасено ,самостоятелно и да не се пуши .....
разказвайте къде празнувате на закрито  този тъй прекрасен празник Simple Smile

# 407
  • Варна
изчетох цялата тема и за съжаление много са малко местата за зимен рожден ден.
дайте идеи за място което да е обезопасено ,самостоятелно и да не се пуши .....
разказвайте къде празнувате на закрито  този тъй прекрасен празник Simple Smile

Аз резервирах в Макдоналдс. (ще пиша в края на седмицата как е било).

Къщичката, където се празнува е самостоятелна, топла (има климатик), не се пуши там.

# 408
в макдоналдс до кръглата банка ли?
а родителите къде седят?

# 409
Това  нали го дискутирахме вече. Четете!

# 410
Мога  да споделя впечатления за вече отминалия РД на сина ми.Беше на 18 в Арт клуб Арлекин .Доволна съм ,защото търсех заведение  без външни лица и да се пуши вътре.Аниматорите бяха весели,децата се забавляваха.Учтив персонал,дисководещ ,игри с майките,подаръци от заведението и най-интересното сценка изпълнена от деца-аниматори.2-годишните гостенчета бяха притаили дъх от интерес -Браво!

# 411
  • Варна
Здравейте,
да ви пиша впечатленията си от "Елитис", както ви бях обещала.
Наистина е голяма лудница. Но нашите деца бяха с организирано парти "Пирати" и през цялото време бяха ангажирани и им беше весело. Не се смесваха в другите деца. Но ако отидеш просто ей така да си пуснеш детето вътре наистина е ад. Имаше и още един рожден ден, но те май си бяха просто ей така вътре в забавачницата - не видях да имат нещо организирано и майките общо взето не си седяха на масата все ставаха да си наглеждат дечицата.

# 412
детския център се казва Елитис и не е кой знае какво. Има и много по- интересни места за рожден ден. Ами който ще плаща в Елитис да му мисли.

# 413
В детския клуб АРЛЕКИН бяхме вече на 3 рожденни дни и много ни хареса, много ги забавляват и няма външни хора.  И разбрах че не излизало много скъпо, в смисъл по-нормални цени,   не като в Елитис.

# 414
  • морето, сините вълни...
Мога  да споделя впечатления за вече отминалия РД на сина ми.Беше на 18 в Арт клуб Арлекин .

може ли още подробности - цени, меню, аниматорите от там или отделно....

# 415
Цените са поносими.Детско меню -2 сока,триъгълен залепен сандвич и по 100гр. сладки-5лв. това е всичко задължително ,от там натам каквото си поръчат майките.Цената на програмата е 55лв.,трае 90мин.Момиче и момче тиинейджъри забавляват децата с песнички и игри.По принцип те са от самия арт клуб .Има и дисководещ ,който влиза в цената и подарък на рожденика.За менюто-предлага се алкохол ,ядки,сладки и плата с хапки и студени сандвичи.

# 416
  • морето, сините вълни...
Цените са поносими.Детско меню -2 сока,триъгълен залепен сандвич и по 100гр. сладки-5лв. това е всичко задължително ,от там натам каквото си поръчат майките.Цената на програмата е 55лв.,трае 90мин.Момиче и момче тиинейджъри забавляват децата с песнички и игри.По принцип те са от самия арт клуб .Има и дисководещ ,който влиза в цената и подарък на рожденика.За менюто-предлага се алкохол ,ядки,сладки и плата с хапки и студени сандвичи.

ахаа благодаря.
миналата година се бях насочила на там, но всичко беше заето за датата и не разпитвах много. И ако позволиш още един въпрос - 90 мин е програмата ила правото да празнуваш2 В смисъл има ли ограничение - два часа или ти дават някакво прилично време.

# 417
отговори и на предния въпрос за времето 2 часа ли е, плаща ли се наем....

# 418
  • Варна
Снощи празнувахме РД на Вики в Макдоналдс.

Тя остана доволна, какичката много добре ги забавляваше.

Аз също - отидох наготово, без да се занимавам с бягане, уреждане и подробности.

Като за работещ човек за мен лично е супер.

# 419
някой знае ли нещо за център Далматинци; вчера на фитнеса една мама ми сподели, че води там детето си и е много доволна; било някъде до спирка Илия Димитров, ама не можах да схвана къде точно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт