Детски рожден ден във Варна

• 68 771
  • 466
  •   1
Отговори
# 165
мисля, че някой тук го беше предложил, но да ви кажа и аз - в барчето на Атриум (сградата с много тур агенции с/у у-ще кирил и методий) правели много РД. познавам момичетата в една от агенциите там и ги питах - казаха, че ставало голям купон, защото в сградата имало къде да се бяга и децата обикаляли много и вдигали шум (те от тяхната камбанария гледат  Mr. Green) имало хубави неща за ядене в барчето и въобще собствениците били много свестни  Peace

да ти кажа миналата година ходих да проверявам, не ми харесва въобще като обстановка
Киса, мога да ти кажа за нашия РД в Гес излезе към 160-170лв. консумация към заведението

# 166
да ти кажа миналата година ходих да проверявам, не ми харесва въобще като обстановка
Киса, мога да ти кажа за нашия РД в Гес излезе към 160-170лв. консумация към заведението

да не си помислите, че правя реклама - изобщо не съм стъпвала там и нямам идея какво представлява, ама само да кажа, че собствениците били нови, със сигурност не са тези от миналия март (абе колежките ми обсъждаха нещо от сорта, че откакто били новите собственици, хараната била по-добра и оттам си правя изводите ooooh!)

# 167
В Атриума и аз бях ходила да проверявам, миналата година беше и никак не ми хареса. Ниско, задимено и подтискащо. За храната нищо не мога да кажа, защото така и не съм стояла там. Дано щом имало нови собственици да са подобрили обстановката.
Аз да ви кажа за Елитис. Най-сетне го видях-днес по обяд ходих там с моите бесове.
Утре там ще бъдем за РД на Филип! Децата останаха изключително доволни, 4 човека аниматори имаше, грижеха се за тях много добре. И съответно имаше обещанието, че утре пак ще отидем. А най-хубавото е, че ми е на един г*з разстояние и мога спокойно да ходя да пазарувам, оставяйки там децата. СУПЕР! newsm10
Много ми хареса обстановката, просторно, чисто, топло, не беше задимено. Не зная каква ще е храната, торта ще можем да си внесем.
Просто за утре запазих места на свободна консумация. Цените са съвсем като на другите места. Утежняващо бюджета ще бъде ползването на детския кът, но пък прецених, че цената си струва, вместо да поканя клоун, който няма да им хареса (както не ми хареса на Гранда анимацията).
Стискайте палци да мине добре. Ще ви пусна и снимки после.
Айде, това е от мен за днес. Grinning

# 168
Весел рожден ден!!

# 169
Само да добавя, че като ходихме в Елитис в началото на месеца, цената в детския кът беше 1.50 лв. за 30 мин. Коси беше сам плюс още едно по-голямо момченце.
Да няма скоро пак актуализация, поради големия интерес?  newsm78

Има има - вече е 2 лв., а ма като стане топло ще ги питам кой ще ходи там. ooooh!
GrinningВълшебната думичка е " Климатик" Grinning

# 170
  • Варна
Ние последно решихме да празнуваме в "Барби", после ще пиша как е било.

# 171
Има има - вече е 2 лв., а ма като стане топло ще ги питам кой ще ходи там. ooooh!
GrinningВълшебната думичка е " Климатик" Grinning
[/quote]

В топлото сме вече в морската и на плаж, нали, детски подскачащи кътове чак на зима пак  Grinning

# 172
Отговарям със закъснение: в ГЕС бяхме 10 деца и 12-13 възрастни, платихме към 170 лева за консумация - сандвичи, бутерки, сладки (сладките им са страхотни), пийване, пуканки, солетки и т.н както и тортата. Доста от нещата останаха, но момичетата много внимателно опаковаха всичко, което честно да кажа ме учуди. Отделно за Луди глави платихме 50 лв. Това е, ако още нещо ви интересува питайте.  Simple Smile

# 173
Бързам да се похваля. Отпразнувахме преди само 2  часа РД на Филип в Елитис. Беше страхотно! Смятайте, че щом на мен, критичната, ми хареса много, значи наистина е добро. На останалите гости също им хареса, да не говорим за децата.
Изключително съм доволна-от каките и баткото в детския кът, от обслужването в пицарията.
Радвам се,ч е най-после има нещо свястно за децата в този град. С удоволствие оставям 4 лв./час там!
Ето ви и малко снимки от там:
,
,
,

Последна редакция: сб, 31 мар 2007, 16:47 от Доня Туфиня

# 174
Туф, радвам се, че сте прекарали хубаво.
снимките не се виждат

# 175
Туф, радвам се, че сте прекарали хубаво.
снимките не се виждат
Никой ли не ги вижда? Защото аз ги виждам....ако е така, кажете, ще ги преместя на друго място

# 176
Никой ли не ги вижда? Защото аз ги виждам....ако е така, кажете, ще ги преместя на друго място

И аз не ги виждам.

# 177
  • Варна

И аз не ги виждам.

Няма снимки, само 3 запетайки.  Simple Smile

# 178
Преместих ги на друго място, с по-лошо качество, ама дано се видят.

# 179
  • гр.Варна
Аз вече ги виждам снимките.
Днес и аз го видях заведението. Хареса ми ,чудесно е направено,само че пак се пуши. Но явно няма да се появи ДЕТСКО заведение в което да не се пуши! Tired

Общи условия

Активация на акаунт