Детски рожден ден във Варна

• 68 993
  • 466
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Ianika, ще напишеш ли после отзиви как сте прекарали РД, че Доня Туфиня май беше писала по-нагоре, че не и харесало там. Колебая се къде да празнуваме ние, а вече наближава РД на Дари.

# 196
Не е 1 час а 2 ч РД ,самата програма с Феята е 1 ч.От 18 ч до 20 ч.Сториха ми се много любезни .Негативните отзиви които съм чувала са само за обслужването.Всичко останало е просто перфектно.Обезателно ще споделя как е минал и ще кача снимчици. Peace

# 197
Аз на тази "фея" така съм и набрала ...  Close Ако е същата де. Защото последния път дочух, че щяла да напуска. Не са и призвание децата. За мен е много недружелюбна, разсеяна и намръщена. Редовно нещо кокетничи по телефона, пристъпва като манекенка и вири нос и цици  Close

Да кажа и за ЕЛИТИС. Правихме имен ден на дъщеря ни миналата седмица. Беше без грешка. И детския кът, и обслужването на големите. На децата 3 часа не им видяхме очите. Само Стела се появяваше на повикване да си получи подаръците, даже не ги поглеждаше и пак изчезваше  Laughing Голям купон. Храната беше страхотна, всичко топло и много вкусно. Бяха украсили масата, нещо което не съм поръчвала, а също и много красив букет бяха ми оставили. На Стела подариха картичка, огромна, колкото нея голяма, с отпечатъци от ръчичките на всечките гостенчета. Абе перфектно е всичко. Дано така задържат! Пожелавам го и на тях и на нас  Laughing

# 198
  • Варна
Diva, а цени може ли да споделиш? Горе-долу...

# 199
Аз на тази "фея" така съм и набрала ...  Close Ако е същата де. Защото последния път дочух, че щяла да напуска. Не са и призвание децата. За мен е много недружелюбна, разсеяна и намръщена. Редовно нещо кокетничи по телефона, пристъпва като манекенка и вири нос и цици  Close

Да кажа и за ЕЛИТИС. --------------
 Абе перфектно е всичко. Дано така задържат! Пожелавам го и на тях и на нас  Laughing
Абе аз не случайно не съм доволна от "феята". Права си, не са й призвание децата. Върши всичко по задължение. И една такава флегматична. Честно казано аз исках купон, но не се получи.
РД на Филип в Елитис бе друга работа, макар и без предварително поръчана програма. Това не попречи на аниматорите да пускат песнички и да скачат и танцуват с децата.
Присъединявам се към всяка дума на DiVA!
Ianika, дано все пак на вас ви хареса. По вкус и цвет товарищи нет.
Dahlia, съвсем нормални са цените като във всяко заведение. На гранда са по-високи. На нас ни излезе много евтин РД на Филип там, чак ме е срам да кажа колко беше сметката (е, вярно, че не всички консумираха първо второ и трето, но не съм ги спирала.... Rolling Eyes).

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 14:55 от Доня Туфиня

# 200
На нас ни излезе много евтин РД на Филип там, чак ме е срам да кажа колко беше сметката (е, вярно, че не всички консумираха първо второ и трето, но не съм ги спирала.... Rolling Eyes).

срам, не срам, кажи си сега, нали сме само свои тука Mr. Green

# 201
Абе ние на платихме малко, ама и толкова неща бяхме напоръчали предварително ...  ooooh! Не знам, за храната не мога да дам оценка.
За детския кът ... има тематични партита. НЕ помня точно какви. Примерно "пиратско", "принцеско", нещо такова. Техните цени не помня, видя ми се прекалено за имен ден.
Ние си поръчахме ... хахахахха и неговото име не помня  Laughing Май "Весели игри" беше. Час и половина момичетата занимават децата, организират им игри, рисуват ги. Това е по 10 лв на дете, като минимума е 80лв. Извън този час и половина плащахме на всички гостенчета по 2лв. на половин час. Доплатихме още час и половина, защото бяхме там от 5 до 8. Всъщност първия половин час, в който децата се събираха, от 4:30 до 5, не ни го таксуваха.
Мисля, че в сравнение с клоун е скъпо. Но пък децата полудяха, всички си тръгнаха с рев накрая  Laughing

# 202
На нас ни излезе много евтин РД на Филип там, чак ме е срам да кажа колко беше сметката (е, вярно, че не всички консумираха първо второ и трето, но не съм ги спирала.... Rolling Eyes).

срам, не срам, кажи си сега, нали сме само свои тука Mr. Green
Да бе, 10-тина човека тук и още 44400 кибици  Mr. Green
Всичко зависи от това какво си поръчаш и колко човека каниш. Grinning

# 203
Момичета , колкото бях щастлива ,че съм намерила точното място  за РД на Криси , вие направо ме отчаяхте Wearyнадявам се нещата да са по различни от тогава когато сте били вие там ooooh!

# 204
  • Варна
Момичета , колкото бях щастлива ,че съм намерила точното място  за РД на Криси , вие направо ме отчаяхте Wearyнадявам се нещата да са по различни от тогава когато сте били вие там ooooh!
  Горе главата-  не се отчайвай сега! Пожелавам ти страхотно да си изкарате и малката ти принцеса да е много щастлива и доволна на празника!

# 205
Видя ли хостесата? Как изглежда? Основно от нея зависи, защото мястото като място е хубаво. Но въпросната е меко казано скучна Дано се е махнала, чух лично тя да го казва преди повече от месец.

# 206
А къде е това "Елитис"?

# 207
  • Варна
А къде е това "Елитис"?
На 4-та страница.

# 208
Видя ли хостесата? Как изглежда? Основно от нея зависи, защото мястото като място е хубаво. Но въпросната е меко казано скучна Дано се е махнала, чух лично тя да го казва преди повече от месец.
Вчера говорих с едно момиче за самата програма , явно тя е организаторката ,но не беше тя феята.В крайна сметка каквото е такова ,винаги ще има доволни и недоволни.

# 209

Вчера говорих с едно момиче за самата програма , явно тя е организаторката ,но не беше тя феята.В крайна сметка каквото е такова ,винаги ще има доволни и недоволни.
Абе в крайна сметка тия капризи са само в нашите глави, на децата винаги им е купон играта. А, че ще се наиграят хубаво там е сигурно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт