За витамините по време на бременност

• 45 922
  • 218
  •   1
Отговори
# 75
От петия месец- Матерна.

# 76
  • Пловдив
От преди да забременея  до към 4 месец от бременността пих фолиева след това пих и витамини Допелхерц, но не до края.

# 77
Аз си купих Prenatal по моя инициатива, но ги започвам от седмия месец. И на мен малко ми се гадеше в началото от тях. До третия вземах фолиева киселина.

# 78
И аз пиех фолиева киселина, но после ми исписаха феро - фолгамма (желязо) и я спрях че там има и фолиева.
Днеска ходих на консултация и питах доктора до кога да го пия туй желязо, а тои ми вика тъи като те гледам каквато си слабичка докато родиш - без изследвания без нищо Shocked
Успокояваме за сега това, че прочетох, че бременните в 22-23 г.с. имали нужда от желязо.

# 79
  • на дъното
Пиех витамини Матерна от 3 месец на своя глава една опаковка.После се оказа,че не е трябвало малкия се роди с малка фонтанела.

# 80
Преди да забременея пиех фолиева киселина, после витамини Фемибион за първите 3 месеца, после същите за от 4-ти до края, а сега пия през ден Центрум Матерна. Мисля да ги пия докато кърмя, пък и лекарката ми ги препоръча, понеже съм отслабнала много.

# 81
Досега не съм изпила нито един витамин- фолиева киселина и желязо по предписание, да. Изрично ми подчертаха, че не препоръчват да се взимат синтетични витамини, а единствено балансирано меню на хранене с много плодове. Peace

# 82
Не съм пила никакви витамини, освен фолиева киселина и желязо заради нисък хемоглобин. Направих опит с няколко таблетки Матерна, изби ми алергия по дланите и повече не съм пила.

# 83
Никой ли не пие Хип Натал? Сокчетата?

# 84
Tink,аз ги пиех,но определено не останах очарована. Sad

# 85
  • BG
Пиех Центрум Матерна и НЕ ги препоръчвам! Докато ги пиех изглеждах подпухнала. Известно време се чудех на какво се дължи това и след като ги спрях - разбрах. Аз бих препоръчала консумацията на разнообразни пресни плодове и зеленчуци, вместо на хранителни добавки ...  Peace

# 86
  • Mediterraneo
Вече съм в шести месец, пия Магнезий заради схващанията, нищо друго.

# 87
Tink,аз ги пиех,но определено не останах очарована. Sad

А защо не? Аз нещо не мога да ям толкова плодове и зеленчуци колкото трябва, гади ми се, гадни са ми... Реших да взема от сокчетата, поне нали били 100% естесвени... но ако не са добри, няма смисъл да ги пия...  Confused

# 88
Ами на мен ми бяха едни...гадни на вкус,разреждат се с вода защото са много концентрирани.И разредени ги пих и не ги разреждах-все така не ми харесваха.Незнам ако искаш си вземи за да ги пробваш,може пък на мен да са ми се сторили така от бременността,не искам да те подвеждам!

# 89
Аз си взех Пренатал на Джеймисън някой има ли отзиви от тях доктора ми каза до края на четвъртия месец да пия фолиевата киселина и после ли трябва да започна тях?

Общи условия

Активация на акаунт