Къде в Пловдив 6

• 79 186
  • 765
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Здравейте, спешно ми трябва детска косачка, виждала съм в Хиполенд, но вчера се обадих и ми казаха, че нямат, някой виждал лие другаде?

Виж в Детска планета на Гладстон. Ето им и телефона да ги питаш дали имат: 63 03 18

# 481
И аз съм чувала за ходжа в Арман махала - циганската махала, отстрани на Гигантите в Кършака
Спомням си, че като младо момиче, беше преди 100 години Crazy,  и живеех в Малкия гигант, на няколко пъти са ме спирали и питали къде точно е ходжата, но навътре в махалата никога не съм влизала.

# 482
Martis, violenza, nora 13 - БЛАГОДАРЯ!

# 483
  • plovdiv
Обадих се във Вис Виталис и Детска планета-нямат, имате ли други идеи?

# 484
  • Пловдив

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте!Много ми трябват координати на добра ''гледачка'' от Пловдив.За съмнения за магия става въпрос.И тъй като не ми се ходи при първата срещната,бих искала някой да ми препоръча такава ''врачка'' от личен опит.Някой,който е имал магия и чрез тази жена /или мъж/ се е оправило положението.
Знам,че може да ви се стори странен или прекален въпроса ми,но имам куп причини да мисля така,повярвайте ми.
Благодаря сърдечно!

Гледачка - не мога да ти препоръчам, но съм чувала от доста хора, че в църквата "Св. Петка" всеки четвъртък има служба, на която ходят хора да си помогнат при съмнения като твоите. Била много силна църква, като отидеш - заставай точно под купола и постой така известно време. Успех!

Да,знам я ''Св.Петка'' църквата.Но това не го знаех.Благодаря,ще го направя.И все пак,въпросът ми си остава,а църкваа си е църква и ще ида и там.

Можеби не се изразих правилно - просто да изслуша литургията и да постои в църквата.

# 485
Обадих се във Вис Виталис и Детска планета-нямат, имате ли други идеи?
Чакай малко, сега звъня на вносителите
Ако там има, има, ще ти кажа да си я поръчаш с куриер
Ако няма, което по-вероятно, защото е лятна стока - до другата пролет чакаш

# 486
Съжалявам, нямат.
Освен където звънях, има още един вносител - последната пратка на Хиполенд беше от тях
Ако искаш да стигнеш до край - обаждаш се в Хиполенд - търсиш управителката, ако е на кеф, може и да ти помогне, казваш лятото имахте промоция на детски косачки - може ли да ми кажете фирмата вносител, защото ми е много важно и е подарък за дете.
Ако иска ще ти я каже. За съжаление аз съм изхвърлила етикета, който пазех до скоро - точно за такива косачки.

И на друго място звънях, където пролетта имаха - няма...
Това горе долу ти е единствения шанс.
Яд ме е, че хвърлих бележката - беше някаква софийска фирма вносител, които не ги знам.

# 487

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте!Много ми трябват координати на добра ''гледачка'' от Пловдив.За съмнения за магия става въпрос.И тъй като не ми се ходи при първата срещната,бих искала някой да ми препоръча такава ''врачка'' от личен опит.Някой,който е имал магия и чрез тази жена /или мъж/ се е оправило положението.
Знам,че може да ви се стори странен или прекален въпроса ми,но имам куп причини да мисля така,повярвайте ми.
Благодаря сърдечно!

Преди 4 години със същите съмнения след сериозен инцидент с племенницата ми на майка й препоръчаха една гледачка в Кършияка, внучка  на много известна преди години гледачка. Имена не помня, ще попитам майка, но останахме много доволни. Ходи се със снимка на този, за който имаш въпроси. До най малката подробност описа всичко случило се на малката и причината за това. Тогава ни препоръча да заведем детето на Рибната Св. Богородица в Асеновград. Невероятна църква с аязмо и положителна енергия.
Гледачката се намира срещу хотел Ленинград, ще разровим тефтерите с майка ми да видим за телефон и име

# 488
  • plovdiv
Каспър благодаря от сърце , сега ще пробвам и това, последната ни надежда е Джъмбо/утре ще проверят и там/

# 489
Каспър благодаря от сърце , сега ще пробвам и това, последната ни надежда е Джъмбо/утре ще проверят и там/

http://www.kasidabg.com/advanced_search_result.html?keywords=%EA … _in_description=1 ето тук имат две в сайта, магазините им са в Пловдив, обади се утре и питай дали са налични при тях!  Peace

# 490
  • Пловдив

Благодаря сърдечно!

Преди 4 години със същите съмнения след сериозен инцидент с племенницата ми на майка й препоръчаха една гледачка в Кършияка, внучка  на много известна преди години гледачка. Имена не помня, ще попитам майка, но останахме много доволни. Ходи се със снимка на този, за който имаш въпроси. До най малката подробност описа всичко случило се на малката и причината за това. Тогава ни препоръча да заведем детето на Рибната Св. Богородица в Асеновград. Невероятна църква с аязмо и положителна енергия.
Гледачката се намира срещу хотел Ленинград, ще разровим тефтерите с майка ми да видим за телефон и име
А,ей това ми е нужно!Ще чакам с нетърпение!Много благодаря!

# 491

Благодаря сърдечно!

Да се включа и аз- със сигурност знам една жена, която разваля магии, ако има такава, но тя не е гледачка. Тя просто контактува с Всевишния. /знам, че може някой да е против думите ми, но това се отнася до хората, които ще ме разберат/. Аз лично никога не съм имала магии, но съм имала 2 приятелки, които съм водила с черни магии и всичко е било ОК след няколко месеца. Но трябва да си набожен, да вярваш. Много е важно да осъществиш контакт и да ти бъде дадино да ти се помогне. Но се чака 1 месец да ти дойде реда.
Ако те интерисува ми пиши на ЛС да ти дам телефон. Казва се Роси и се намира до църквата св.Петка.
А за Киприяновите молитви в църквата св.Петка - три поредни четвъртъка - наистина са много силни. Хубаво е да се носи и някакво бельо и - потник, тениска и да се облече след службата и да не се сваля до другата служба.

# 492
Доника, намерих желето, което търсеше. Simple Smile
Като играчка е в новия брой на списанието Мики Маус.
Ако все още не си намерила, и на мен ми беше интересно да си играя. Simple Smile

# 493

Джъмбо да не би да е отворил вече? Thinking

# 494
Джъмбо в София

Общи условия

Активация на акаунт