Къде в Пловдив 6

• 79 108
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Току що се връщам от Deichman- има такива чорапидо 35 номер, но са малко и няма избор на разцветки. Като цена между 10 и 13 лв.Като цяло чорапа нагоре е термо.

Благодаря на мамите които ми отговориха за рейса 17 Hug

# 586
mo_ni ,има ли намаление в Deichman на боти и ботуши?

# 587
Ами ... на боти и ботуши май не. Чесно да ти кажа много не огледах/ просто влезнах ей така/ за мен там има много грозни обувки и нищо не бих си купила.
Мое мнение. Peace

# 588
Моля момичета, ако някой знае координати на момче, което мие витрини на магазини в района на х-л Санкт Петербург да драсне едно ЛС  Praynig Благодаря!

# 589
Страшно много ви благодаря за чорапките   bouquet

# 590
Здравейте, някой ходил ли е вече на цирк "Балкански" - интересува ме от колко часа има представления и каква е цената на билетите? И дали е харесало на децата ви? Simple Smile

Представления - всеки ден от 16:30 и 19:30
Цени - В зависимост от зоните - 14, 18 и 20лв. Партер- 18лв.
Деца до 3 год. - 3лв. без право на място
Деца от 4 до 10 години мисля беше - 10лв.

Смятаме да ходим и за това не мога да кажа дали представлението е хубаво.

Ходихме на представлението. Хубаво е, и е няколко класи над това на Акуатико Белучи, който беше скоро - и като обстановка, реквизит, осветление, изпълнения и т.н. Единственият недостатък е, че номерата с животни са много ограничени - два тюлена, няколко маймунки и едо куче, а дъщеря ми /3г/ се радваше най-вече на животните и се изнервяше от висящите пируети.

# 591
  • Пловдив
Здравейте, някой ходил ли е вече на цирк "Балкански" - интересува ме от колко часа има представления и каква е цената на билетите? И дали е харесало на децата ви? Simple Smile

Деца до 3 год. - 3лв. без право на мяст

Ходихме на представлението. Хубаво е, и е няколко класи над това на Акуатико Белучи, който беше скоро - и като обстановка, реквизит, осветление, изпълнения и т.н. Единственият недостатък е, че номерата с животни са много ограничени - два тюлена, няколко маймунки и едо куче, а дъщеря ми /3г/ се радваше най-вече на животните и се изнервяше от висящите пируети.

Благодаря на всички за отговорите!  bouquet

# 592
  • Пловдив

Деца до 3 год. - 3лв. без право на място

Моето мнение пък е ,че е няколко класи под последните две представления на цирк "Балкански" , които съм гледала.Малкия беше много щастлив като цяло , но имаше моменти , в които скучаеше.

Благодаря на всички , които се включиха с информация за пижамките  bouquet

Сега имам нов въпрос : От къде е най -изгодно да купя злато и каква е цената за грам в момента?

Приятна вечер!

# 593
Най-изгодно от пазара в Изгрев. Стига да знаеш къде да идеш или да има кой да те заведе. Като цена- 25-30лв. въпреки че варира и сведенията ми са от преди близо два месеца.
По центъра и отец паисай е двойно дори тройно на места.

# 594
В пресечката срещу църквата "Св. Марина ", която излиза на подлеза за понеделник пазара има магазин за злато. Намира се в двора на къщата, собствениците са роми. Работят и с каталог. Цената е с 10 лв по-ниска от магазините на Отец Паисий.

# 595
  • Пловдив
В пресечката срещу църквата "Св. Марина ", която излиза на подлеза за понеделник пазара има магазин за злато. Намира се в двора на къщата, собствениците са роми. Работят и с каталог. Цената е с 10 лв по-ниска от магазините на Отец Паисий.
Сега се сетих ,че преди съм ходила там , благодаря!  bouquet
mo_ni ,благодаря и на теб за идеята , но няма как да отида там  bouquet

# 596
  • Пловдив
Винаги съм се чудела дали златото в този магазин /къща/ е найстина злато. newsm78
Веднъж съм влизала там,но имаше една гривна,която беше като една моя гривна,която всъщност не е златна,та затова. Thinking

# 597
Аз имам няколко работи от този магазин и поне моите са златни. Веднъж си харесах едно колие в Ситела и реших да си заменя всичкото злато за него. Та като отидох там ми претеглиха и провериха всички бижута и всичките си бяха златни.

# 598
И аз имам доста неща от там, но всичко си е злато, а и съм намира абсолютно еднакви неща каквито съм гледала в Ситела.

# 599
Много мои познати ( хора с възможности) пазаруват от там Peace

Общи условия

Активация на акаунт