Пазаруване от www.asos.com - 3

• 44 421
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Е на тези ботушки им се чудя
http://www.asos.com//Bronx/Bronx-Leather-Panel-Long-Boot/Prod/pg … t.aspx?iid=863028

Добре, поне някой може ли да ми каже, по принцип обувките на асоса от тяхната марка, отговарят ли си според вас на номера, или са умалени? И това ще ми е някакъв ориентир.

Много добре си отговарят на номера. нося 38-9 и си вземам 5 - таман са ми. Вземам 6 когато са от изкуствена кожа или ще ги нося с по-плътен чорап, но аз и в Бг от тях си вземам 39

# 631
С тези линкове момичета ще ме разорите. Simple Smile
Тези ботушки ги бях пропуснала,но бързо се поправих и ги сложих в кошничката.

ПП Досега на мойте обувки от асос си отговораха номерата .Нося 40 БГ,7-ца  UK са ми добре.

# 632
  • Sofia
Да ви се оплача, днес взех поръчка от 15.10, а от 09.10 още я няма.  Sad
Само тези дънки получих http://www.asos.com/Wrangler/Wrangler-Lia-Low-Rise-Mid-Wash-Skin … &clr=Mid+Wash и съм леко разочарована. Всъщност изглеждат точно като на снимката. Но аз очаквах друго, защото има друг чифт от този модел Лиа, и са абсолютно различни като кройка. Тези са дълбоки и са почти прави, въобще не са скини както пише. Освен това, дължината по етикет е 32, но са поне 34. Не съм ги мерила, но си знам 34 до къде ми стига.  Rolling Eyes
кой размер си поръчала?Че и аз им се чудя от известно време

# 633
  • София
Само размер 29 е останал от тях.
chocha, поздравления за сайта! Пожелавам си по-скоро да ползвам услугите, които предлагаш  Grinning

# 634
Здравейте , ако може някой да ми каже какво ще означава това (Just a quick update... your order is now on its way to you. It'll be with you soon, but if you want to keep an eye on it you can click here to follow its journey). Получих го на пощатата си от email-a който изпращат за да кажат, че поръчката е вече изпратена

# 635
Искам и аз на chocha сайта пък  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 636
# 637
  • София
Здравейте , ако може някой да ми каже какво ще означава това (Just a quick update... your order is now on its way to you. It'll be with you soon, but if you want to keep an eye on it you can click here to follow its journey). Получих го на пощатата си от email-a който изпращат за да кажат, че поръчката е вече изпратена
Това е линкът, с който проследяваш поръчката си. При мен стана активен няколко часа по-късно. Можеш да следиш пратката си и като влезеш в акаунта си - има и там линк  Peace

# 638
Аз днес поръчах тези:
http://www.asos.com//Cheap-Monday/Cheap-Monday-Skinny-Jeans/Prod … t.aspx?iid=819098

Има ли ги някой да сподели впечатления? Не съм сигурна, че и номера съм улучила, но разчитам на това, че има 4% еластан Rolling Eyes

# 639
Да ви се оплача, днес взех поръчка от 15.10, а от 09.10 още я няма.  Sad
Само тези дънки получих http://www.asos.com/Wrangler/Wrangler-Lia-Low-Rise-Mid-Wash-Skin … &clr=Mid+Wash и съм леко разочарована. Всъщност изглеждат точно като на снимката. Но аз очаквах друго, защото има друг чифт от този модел Лиа, и са абсолютно различни като кройка. Тези са дълбоки и са почти прави, въобще не са скини както пише. Освен това, дължината по етикет е 32, но са поне 34. Не съм ги мерила, но си знам 34 до къде ми стига.  Rolling Eyes

29 са моите

# 640
  • pomorie
Calathea мила немога да ти пиша на лс.ако можеш отиди и питай какво става да не са объркали нещо че и аз взех да се притеснявам..

# 641
  • Варна
mimes, защо не успя да си ползваш кода за 10 паунда, нали 7 дни важи?
И аз получих днес такъв код, което ми напомня, че още не е късно да почерпя   smile3510

# 642
reny , проблем ли ще ти е да измериш талията горе?
И ти продаваш ли ги  Whistling

# 643
Ментолка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТЕБ! Да си жива и здрава миличка Hug  bouquet nbirthday

Условието за ползване на кода е да надхвърлиш 50 лири, аз няколко дни преди това направих поръчка, да не говоря че и от няколко други сайта чакам, та сега не мога да си позволя повече разходи. Този месец разорението е пълно.  Embarassed Прекалих  Laughing  Но и този код ми дойде добре Mr. Green За другия РД ще знам Laughing

# 644
  • Варна
Много ти благодаря!!!

Охх и аз този месец прекалих, точно си гледам извлечението от картата ooooh!
Абе да сме живи и здрави, пък.....парите ще ги изкараме Wink
Май наистина кодовете за отстъпки са по-изгодни, ще помисля дали ще го ползвам този.

Общи условия

Активация на акаунт