Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 852
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
  • Пазарджик / London
Здравейте аз много рядко пиша , но исках да кажа на мамата , която пита за очичките.За бебенца като нашите са подходящи капки TOBRIN 0.3%.Моята беба на 20 дни беше с конюнктивит и и ги предписаха , аз знам от очен лекар , че само те са подходящи за бебета.Трябва да се слагат поне 1 седмица , по 3-4 пъти и в двете очи Simple Smile

# 61
  • Велико Търново
Дорабела, Честит рожден ден! Много здраве и щастие на теб и цялото ви семейство  Heart Eyes

Честити месечинки и на всички пораснали бебоци  Hug

Марте, точно това щях да пиша и аз за събора  Peace Хубаво се събрали хората, ама това форсиране и бръмчене по всяко време на денонощието ми идва в повечко. Пък и минават все по нашата улица  Confused А вечер концерта все едно го изнасят пред блока, така се чува  Tired , добре че и Габриела не се впечатлява ни от мотори, ни от музика. Тя си се буди само от зъбите  Laughing И даже май съвсем скоро ще си имаме не едно, а ДВЕ зъбчета. Направо ми се взе акъла и съня с тези зъби. Ако в началото ми бяха казали, че никненето на зъбите е по-страшно от коликите щях да се гръмна  Laughing

# 62
  • София
Честито на новите 6 и 7 месечни февруарчета!Да са много здрави и щастливи!
Дорабела, ЧРД!
На морето е супер. Мишето още не е стигнало до плажа, но майка и се отчита редовно. Добре че сме взели и баба да бута количка по алеите, че и тати искал почивка (да дреме пред телевизора в хотела). Въобще всички сме доволни.

# 63
Здравейте, ние като първи завърнали се от срещата ВИ пращаме поздрави и целувки от всички  купонджии в Здравец  smile3521 много ми се искаше да останем, но нашия тати трябваше да е на  линия    smile3509 за тази вечер, а и батковците....
Снимков материал не носим, че си забравихме и камерата и фотоапарата  doh малко остана и беба да забравим  newsm62
Айде лека и мека на всички  smile3524

# 64
  • София
Бетунга, мерси за поздравите и целувките. Жалко за снимките, но ще почакаме. А ето 2 снимки от нас - след баня и морски поздрав

# 65
И аз съм от воайорите Embarassed.Не пиша, но чета толкова редовно, колкото успявам да стигна до компа и то в този часови пояс Sad.Най - често докато се включа в обсъждането на някоя тема и тя отминала.
ЧРД на Дорабела! Здрава, щастлива и усмихната, късметлийка, паралийка, любовчийка... въобще от всички хубави неща по много.
Честит празник и на празнуващите бебоци Heart Eyes.
Здрав и весел купон на срещата!
За друго сега не се сещам newsm78

# 66
Толо, аз съм подготвила вече всичко, само трябва шефовете да намерят време да се срещнем Simple Smile
Звънни по някое време, след понеделник съм съвсем свободна, може ние да дойдем до Катарино на кафе Simple Smile

# 67
  • София
Добро утро Simple Smile

Ей, Бетунга, ама ти се появи най-накрая, тъкмо бях решила да те издирвам тези дни, къде изчезна така  Hug Аз съм писала ту кв темите за пръстчето на Стани, ама не знам имаш ли време да четеш, всичко мина, утре ще му махат конците, а сондажа отпада, окото му вече няма секрети Simple Smile)) какво става с вашия батко, подготвя ли се за живота далече от мама и татко, то в Сливен имате роднини, нали, та няма да е съвсем в непозната обстановка, ама все пак Simple Smile)) Ние ще си идваме септември за около 2-3 седмици пак, да ни имате предвид и да ни включите в разходките Simple Smile)) Много цунки от нас с дребсън за вас с малката госпожица   bouquet

# 68
Привет от хотел Здравец  newsm47
Тук е страхотно , а всички бебочета и мами са супер сладури  smile3521 Вчера правихме много снимки, но не мога да пусна защото не са на моето фото, така че ще почакате малко със снимките  Party
Абе май нещо не ме бива за хроникьор  newsm78 Ще трябва някой друг да ви разкаже подробно какво се случва тук  Laughing
 аз сега ще бягам , че мамуна нещо писка  Crazy
Много поздрави от всички мами тук   bouquet

# 69
Теди, много поздрави на всички, а за снимки то се е видяло ще чакаме Grinning

# 70
Добро утрооо! kaffeetrmker_2 eat
ХАйде да закусим заедно в една прекрасна градина Flutter Честито на празбнуващите днес малки и големи!  bouquet
С този събор голямо чудо е в Търново. Снощи пуснах татито да разпусне и да ходи на концерта Joy
Ей, Албенче как така сте забравили фотото  Laughing Явно мн добре ви се е отразила почивката и мн разсеяно го раздавате Crazy

# 71
Добро утро!!!

Толо, ние взехме отпечатъка вече, сега като се прибера ще видя как е станал  Crazy Ками, разбира се че не е фатално 2-3 дни, то и без това може да си напишите датата  Peace Хайде хубаво изкарване на моренцето от нас   grinning039

Теди, много поздрави от нас и целувки   bouquet

Бени, тази седмица ще спретнем срещичка, да знаеш  Peace

# 72
Добро утро и от нас!
Ками закуската е страхотна както винаги  Hug
На почиващите весело изкарване, на останалите лек и спорен ден! Другата седмица и ние мислим да скокнем до морето да проверим да не се е преместило Wink
Ето малко снимки:

# 73
Ееее, Кали, много сладък този Ники  Heart Eyes като момченце е, не като бебе  Hug

# 74
Калинка, мн сладък и сериозен Ники си имате Laughing
Гери, благодаря за пожеланието, ама като си с бебе почивка няма в тоз живот Joy Joy Ще си почиваме като ги оженим/омъжим и после като ни сервират и по едно внуче Laughing пак ще имаме с какво да се занимаваме. Взела сум си гоблена да пошия,ама още не съм стигнала до него ooooh!
За капките това пише за употребата в листовката
"УПОТРЕБА ПРИ ДЕЦА

TOBREX®(tobramycin) капки е безопасен и ефективен при лечение на деца над 3 години. Забележка: При по-малки пациенти в случаите когато лечението е абсолютно необходимо според лекуващия лекар.TOBREX®(tobramycin) маз е безопасен и ефективен при лечение на деца."

Общи условия

Активация на акаунт