ОКТОМВРИйчета игриви, правят своите мамите щастливи!

• 11 769
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Момичета , благодаря за милите думи.Много си ви обичкам да знаете Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 136
# 137
Джени добре дошла.Дели изглеждаш страхотно коремчето ти е много сладко.За бебешкия персил аз го ползвам за малкия още от самото раждане заедно със силан сенситив страшно съм доволна и нямаме никакви проблеми за пяна не съм забелязала слагам си нормално количество.Анхелика както веднъж Чо ко каза ние близнашките мами ще сме трима а не двама ето едно предложение от мен ако ви харесва "Бебенца красиви мъничко остана,през Октомври ще сте с мама."

# 138
baby_one,страхотно е заглавието.Чудех се как да го заформя,ама музата ми стигна само до там. Simple Smile

# 139
  • Sofia
Дели,страхотни неща сте купили  newsm10 smile3501

Сега един страхотен бебчо да си ги ползва със здраве  Praynig Hug В креватчето и количката знам,че трябва да сложиш плюшена играчка или нещо подобно,за да не са празни - ех,тези суеверия  Mr. Green Blush

Мен от сега ме карат да направя списък какво къде съм харесала,за да не попадне бъдещото тати в небрано лозе  Joy Но аз пък и не се интересувам и не ходя да гледам чак толкова и май всичко ще е в последния момент  Whistling

# 140
Дели,страхотни неща сте купили  newsm10 smile3501

Oсобено много ми харесаха завивките на бебчо  Peace Само количката я няма- любопитна съм  Embarassed, каква е?

Момичета- от много места ми казват, че е добре да съм запасена с помпа за кърма предварително(защото аз си я бях записала в графа "при нужда" Wink) - извинявам се ако сте го споменавали и по-напред, но на какво сте се спрели?

# 141
plamitoto и аз съм чувала за това суеверие и до онзи ден вътре бяха сума ти плюшки,но в петък ги махнах...
Принципно не съм суеверна,но ...  Naughty на нова година на свекърва ми и се падна късмет "БЕБЕ" аз го взех и след 1 месец разбрах че съм бременна.. и от тогава това картонче ми стои в кухнята над мивката и няма да го изхвърля докъто не се рои живо и здраво моето момче Simple Smile
Та така... Simple Smile А за нещата които сме купили,и мъжът ми дори и скаше да не бързам,но в 6-ти месец като се отприщих по магазините и айдеееееее Simple Smile Сега вече всичко имам.
 Embarassed А сестра ми примерно,не бяха накупили много неща и като роди докъто ги изпишат ние с майка ми обикаляхме и купувахме,но аз държа аз да си харесам нещата Simple Smile
 Crazy
Направих страхотните зеленчуци,направих и една салатка с риба тон мнооого е вкусна ( риба тон,цедено кисело мляко,майонеза ,чесън на прах и сол ) но не ми се яде това... и сега си намазах едни филии с пастет  Mr. Green
Girl from Ipanema  количката ми е на Bertoni за съжаление,но тя е от свекърва ми и ми бяха определили таван за цената  #2gunfire а мъжът ми не искаше и ние да добавим и да си взема Плико на пег перего ... защото свекито ми е много особенна жената ... както и да е.
На Бертони Карера е.Хубава е но чувам че платът от който е направена не е качествен(дано аз да нямам проблеми )

# 142
  • София

Добър вечер момичета!  bouquet

ЧО КО -  успех, всичко ще бъде наред, трябва да мислим позитивно! Hug

Плами - просто страхотни снимки Heart Eyes, ...и аз се бях замислила - но тъй като никак не се харесвам - нямам смелост да го направя, иначе това остава един прекрасен спомен!

Страхотни бебешки неща сте напазарували, хич не си поплювате.... браво на вас!

Ммммм да ви споделя нямам търпение беба вече да излиза.....

smile3525

# 143
И аз обмислям фотосесия дано не родя докато се наканя...

Цитат
Хаха а мен все повече ме хваща шубето...

# 144
Дели, всичко много ми хареса Hug Дрешките са много сладурски и легълцето също.  Heart Eyes Heart Eyes
Ох, ние доста изоставаме, започнах да се притеснявам вече. От понеделник започвам с шопинга Simple Smile
baby_one , много хубаво заглавие Hug
Норче, видях в прената тема колко тежат твоите съкровища. Браво, все така да наддават Hug

# 145
Dely87 - дано се окаже удобна количка и те изненада приятно Simple Smile

Аз пък не се осмелявам да се снимам артистично-бременна.....сигурно след време ще съжалявам за което Thinking

Цитат
Хаха а мен все повече ме хваща шубето...

И мен...то шубето било голям страх, нали?  Wink

# 146
Cho_ko мила дръж се още малко Hug
Dely87 много си хубава  bouquet
Лека нощ на всички мами и бебоци smile3524-аз днес съм пребита цял ден шетах и сега един кръст ще полудея не мога да мръдна Rolling Eyesдано поне да мога да спя тази нощ!

# 147
Мами, знаете ли по колк отрябва да наддават бебчета оттук нататък .Някъде бях чела по 36 гр на ден , но не съм сигурна Rolling Eyes

# 148
Мами, знаете ли по колк отрябва да наддават бебчета оттук нататък .Някъде бях чела по 36 гр на ден , но не съм сигурна Rolling Eyes
Tук има една табличка с теглото- дано ти е от полза

# 149
За последния девети месец казват че с 200 г. на седмица. Този последен месец те са готови и само дебелеят  Grinning Но за осмия, не знам  Blush
Дели, всичко ми харесва, много добър вкус имаш. Да си обличаш красиво и здраво бебче в тези хубави дрешки  Heart Eyes Количката ми изглежда много добре. Възможно е шушлякът да запотява, но при зимно бебе не е проблем, пък и ти ще сложиш нещо отдолу, за да му топли. Дано си доволна от нея, на мен ми хареса.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 22:38 от Future maman

Общи условия

Активация на акаунт