Някой играе ли FarmVille?

• 61 554
  • 881
  •   1
Отговори
# 315
Ако си търсите много съседи, влезте във форума на играта, там има специална част, където хората си оставят линковете и може да се снабдите с необходимите съседи за нула време.  Grinning Е, разбира се ги добавяйте към много лимитиран профил Simple Smile

# 316
Абе да ви питам нещо. Гледам, че вашите ферми си имат име, а моята си няма. И съседите я виждат като 's farm. Вероятно в началото като съм се регистрирала за фермата съм пропуснала някоя настройка. Търсих възможност да и дам име сега, но не виждам. Дали някой ще ме светне как става?

# 317
  • No Line On The Horizon
Името ти е изписано на кирилица и затова не ти се изписва във фермата.

# 318
И аз искам малко комшии да си гледаме зарзавата  Laughing Laughing Laughing Ако има желаещи Mitko8412@abv.bg Благодаря предварително.

# 319
  • София
Здравейте и аз се запалих по тази игра, не мога да се спра ...  Wink

# 320
А доларите освен при качването на нивото, откъде другаде могат да се печелят?

# 321
  • No Line On The Horizon
Не могат да се печелят, а се купуват, ако искаш  Simple Smile

# 322
не ми казвайте, че има и такива които дават пари за тази игра...

# 323
  • София

Ооо, със сигурност! Имам една он-лайн приятелка италианка, която играе доста игри във Фейсбука и редовно си купува, не само за FarmVille, ами и за други игри.

# 324
  • София

Ооо, със сигурност! Имам една он-лайн приятелка италианка, която играе доста игри във Фейсбука и редовно си купува, не само за FarmVille, ами и за други игри.

Предполагам, че в един прекрасен момент ще ни "поискат" пари, прави ли ви впечатление че играта е beta ?

# 325
  • София

Предполагам, че в един прекрасен момент ще ни "поискат" пари, прави ли ви впечатление че играта е beta ?

Няма да поискат! Просто най-хубавите неща се купуват с истински пари.
Градският вариант на FarmVille - YoVille не е beta и повечето неща там се купуват с монетите, които се изкарват от самата игра. Но наистина най-хубавите неща си искат истински пари.

# 326
Ами да, във всички игри е така, как ще плащат на всички служители, иначе..
И много хора в чужбина, плащат за такива неща. Simple Smile

# 327
И аз още на 1-2ро ниво си купих малко пари. )))) Иначе трябваше бая да чакам, за да ги спечеля и нямах търпение. )
Взех си най-малко, 7500 за 6$ мисля че бяха. )

# 328
И аз още на 1-2ро ниво си купих малко пари. )))) Иначе трябваше бая да чакам, за да ги спечеля и нямах търпение. )
Взех си най-малко, 7500 за 6$ мисля че бяха. )

7500 хартиени или нормални жълти монети?
Защото жълтите са си голямо набутване да се купуват, а за хартиени, 7500 са супер много.  Rolling Eyes

# 329
Zdraveite na vsichki! I az si tursq susedi,koito ima jelanie Simona Baikusheva Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт