Някой играе ли FarmVille?

• 61 054
  • 881
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вече фермата ми на нищо не прилича, ужасно наблъскана е, искам да можем да си прибираме нещата някъде Sad

Липсата на точно това във всички игри, които играя, направо ме побърква. Само в една фермичка са помислили за подобно нещо - нарича се storage (склад) и там си прибираш нещата, които не искаш да продаваш, но и не искаш в момента да ги ползваш.
Ако пуснат такова нещо и тук, цена няма да имат!

# 541
Вече фермата ми на нищо не прилича, ужасно наблъскана е, искам да можем да си прибираме нещата някъде Sad

Липсата на точно това във всички игри, които играя, направо ме побърква. Само в една фермичка са помислили за подобно нещо - нарича се storage (склад) и там си прибираш нещата, които не искаш да продаваш, но и не искаш в момента да ги ползваш.
Ако пуснат такова нещо и тук, цена няма да имат!

Хм, значи явно е по-честата практика.  Rolling Eyes
Аз не играя други подобни игри, та не знам, но си мисля, че е нарочно - за да си продаваш направо нещата, като ти писнат, и после да харчиш пари да си ги купиш същите.  Mr. Green

# 542
  • E-CLM & CH-VD
Ако имате много съседи, няма нужда от складиране. Аз преди месец някъде си бях продала всички дървета и бях оставила само палмите. Сега пак целия ми двор е пълен с дървета  ooooh! Но и изтрих от местата за посеви, чак толкова не ми трябват.

# 543
Аз имам много съседи и не са ми проблем дърветата, нито животните, а декорациите и сградите - сега имам 5-6 наблъскани постройки 1 до друга, защото няма къде да ги сложа, а не ми се продава нещо за 250 000, за 2500 монетки..

# 544
  • Страната на чудесата
Уважаеми съседки, остава ми още един уникален подарък за синя панделка, моля, ако някой все още не е изчерпил лимита си-да се включи.Нямам коза,череша,кайсия.
във фейсбук съм Пламена Антонова, plamena_a@mail.bg.Благодаря!
Очаквайте скоро синя панделка Wink

# 545
  • Варна
И някакви нови декоративни дървета има, които могат да се купят само в следващите 7 дни.
Много се кефя като пускат от време на време нови неща, че иначе писва.

А аз съм много зле, като видях, че са само за 7 дни, си накупих 10, и после се усетих, че са само декорация  Joy  и нямам нужда от повече от 2..

Вече фермата ми на нищо не прилича, ужасно наблъскана е, искам да можем да си прибираме нещата някъде Sad(

hahaha hahaha ще ме умориш ...
Аз имах много коне, заемаха ми много място и половината ги продадох, ама за нещо, за което си дала пари ... и на мен би ми се досвидяло

# 546
Здравейте!
от известно време не мога да изпращам подаръци. не ми дава списък с приятели на които да изпращам.
И още един въпрос, когато ора от време на време се появява една златна паричка, но никъде не се отразява да ми се увеличават парите или нещо подобно. при вас как е?

# 547
А аз съм много зле, като видях, че са само за 7 дни, си накупих 10, и после се усетих, че са само декорация  Joy  и нямам нужда от повече от 2..

Вече фермата ми на нищо не прилича, ужасно наблъскана е, искам да можем да си прибираме нещата някъде Sad(

hahaha hahaha ще ме умориш ...
Аз имах много коне, заемаха ми много място и половината ги продадох, ама за нещо, за което си дала пари ... и на мен би ми се досвидяло

Ааа не, не от истинските - има 2 вида нови дървета, едните са 1600 монетки, с тях се набутах, та не е толкова голяма трагедия. Laughing

# 548
  • Варна
Здравейте!
от известно време не мога да изпращам подаръци. не ми дава списък с приятели на които да изпращам.
И още един въпрос, когато ора от време на време се появява една златна паричка, но никъде не се отразява да ми се увеличават парите или нещо подобно. при вас как е?
да не би да си с Опера?
а за златните монети дават по 100 парички, но ти в момента като сееш не можеш да ги забележиш  Laughing

# 549
  • София
Здравейте!
да не би да си с Опера?
а за златните монети дават по 100 парички, но ти в момента като сееш не можеш да ги забележиш  Laughing

Аз съм с Опера, що пари съм изпуснала ... ooooh!

# 550
Какво и има на Операта? Embarassed Аз бях с Мозила, но тогава изобщо неможех да ползвам facebook, постоянно нещо изчезваше, неможех да влизам и някакви такива лудници. Сега с Операта всичко се оправи.

# 551
Сайта така се бъгна преди седмица, че ми изчезна една къща, щях удар да получа - аз съм горе-долу по-назад в играта и едва си бях събрала 60 000, за да си я купя. Мъжът ме успокои, че са ми върнали парите, и наистина така стана - все едно не е купувана, такава ми беше сметката.
Сега не ми стига мястото - наблъскала съм дървета, крави и коне, май идеята е да имаш място за декорация, но реално с тези подаръци се снабдяваме с много неща. А не ми дава да си я експандна фермата 20х20, явно имам още да трупкам нива и пари.

# 552
  • Варна
Какво и има на Операта? Embarassed Аз бях с Мозила, но тогава изобщо неможех да ползвам facebook, постоянно нещо изчезваше, неможех да влизам и някакви такива лудници. Сега с Операта всичко се оправи.
когато бях с опера не ми излизаше нито един приятел за му пратя подарък!

# 553
  • London
когато бях с опера не ми излизаше нито един приятел за му пратя подарък!

Да и аз потвърждавам, аз си свалих IE8 и от тогава са ми по-малко проблемите.

# 554
Благодаря ви момичета, ще пробвам с експлорер, та да се реванширам на приятелите си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт