Някой играе ли FarmVille?

• 61 032
  • 881
  •   1
Отговори
# 750
http://apps.facebook.com/causes/361047?m=f30954a6 линк към кауза за добавяне на БГ флаг във Фармвил.

# 751
  • Пловдив
Пратих покани на доста от вас  Hug Който иска може да ме добави - Ася Иванова. Снимката ми е с детенце до едно малко басейнче  Grinning

# 752
  • No Line On The Horizon
Ох, тази бавна мишка няма изгледи да се оправи. Имам чувството, че правя някакви упражнения за каляване на нервите  Joy

# 753
  • Costa Rica
Само да споделя - сутринта дъщерята отваря очи и казва "мамо, сънувах фермата". И веднага се лепва на компа.
Тая краста е като "1001 нощи".
Айде, чао, че тиквите узряха!

# 754
zdraveite,otnosno noviq Ribbon ..kude trqbva da mi izlqzat tezi torbi s tor,i nqkoi dosega vijdal li gi e ?!  Wink

# 755
  • София
Само да споделя - сутринта дъщерята отваря очи и казва "мамо, сънувах фермата". И веднага се лепва на компа.
Тая краста е като "1001 нощи".
Айде, чао, че тиквите узряха!

Joy Joy Joy

# 756
  • Mediterraneo
Моята пък вчера наредила едни плюшени патки, магарета и кучета и ми вика "Мамо, погледни, ако обичаш, дали имам нещо за обиране. Животните ми трябва да са готови"  Mr. Green

# 757
  • London
 Joy Joy Joy
Вие се смейте на децата, но моя племенник преди време го чух да се разправя с децата навън на кой е най-хубавата и голяма ферма.Естествено в квартала аз съм с най-високо ниво bowuu.

# 758
здравейте, от скоро играя тази игра, но доста се запалих Simple Smile
Ако някой иска може да ме добави Lili Boteva. Ако е някой приятел още по-добре Simple Smile приятно забавление на вси4ки Simple Smile

# 759
Tърся си конкуренти за фермата  Wink 
galin angelov - особенни белези за разпознаване - паспортна снимка  Laughing  черен пуловер и малко косми (муха) под долната устна  Wink

# 760
Олеееее колко много зарибени имало Laughing

# 761
  • София
Олеееее колко много зарибени имало Laughing

Добрутро  Mr. Green

# 762
  • ГО
Мишката е наистина много бавна. Отвратително.
Заради това направо се отказвам повече да влизам. Поне докато ми узрее гроздето.
Благодаря на всички дето ми станаха съседи. Hug

# 763
  • E-CLM & CH-VD
Играта се бави заради многото животни. Аз нямам никакъв проблем, но съм махнала стадата  Laughing, имам по 3-4 от всеки вид.

# 764
Играта се бави заради многото животни. Аз нямам никакъв проблем, но съм махнала стадата  Laughing, имам по 3-4 от всеки вид.

Е аз имам около 300-400 животни и ми върви супер зле, ама как да ги махна като след седмица трябва да взема синият медал. Много тъпо така, правят някакви медали по 5 000 животни и дървета да обереш пък играта ти забива. Ощо взето май им е невъзможно да си оправят играта, всеки ден нови  и нови проблеми. Ще карам така още седмица и после ще продам кравите.

Общи условия

Активация на акаунт