Някой играе ли FarmVille?

• 60 965
  • 881
  •   1
Отговори
# 210
  • E-CLM & CH-VD
реално може да имаш 1 000 000, но не купуваш нищо като сгради, а само сееш и фермата ти сигурно е само в култури без нищо друго, така става  Laughing

Ами аз в момента, в който съберях пари за някоя сграда, си я купувах. В момента имам всички сгради, които се купуват с монети (не съм изперкала още, че да плащам за банкноти  Laughing), и въпреки това имах пари за вилата.

Номера е там, че ако има някакво по-значимо събитие за програмистите, пускат за един уикенд супер-ягоди, които струват 10 стотинки, растат за 2 часа и ти дават после 100 монети. Последният път беше преди около месец, ако щеш ми вярвай, но за 3 дни спечелих повече от 400 хиляди. Но пък станах разногледа от копаене и садене, и да не говорим, че пожарогасителя ми стоеше в готовност до лаптопа Laughing. Така се загрява това чудо заради фермата, че няма накъде.  ooooh!

# 211
  • London
реално може да имаш 1 000 000, но не купуваш нищо като сгради, а само сееш и фермата ти сигурно е само в култури без нищо друго, така става  Laughing

Ами аз в момента, в който съберях пари за някоя сграда, си я купувах. В момента имам всички сгради, които се купуват с монети (не съм изперкала още, че да плащам за банкноти  Laughing), и въпреки това имах пари за вилата.

Номера е там, че ако има някакво по-значимо събитие за програмистите, пускат за един уикенд супер-ягоди, които струват 10 стотинки, растат за 2 часа и ти дават после 100 монети. Последният път беше преди около месец, ако щеш ми вярвай, но за 3 дни спечелих повече от 400 хиляди. Но пък станах разногледа от копаене и садене, и да не говорим, че пожарогасителя ми стоеше в готовност до лаптопа Laughing. Така се загрява това чудо заради фермата, че няма накъде.  ooooh!

Хаххахаах в същия този уикенд и аз спечелих 17 нива и закупих всичко което ми позволяваше нивото.
Благодаря за тази информация (сега ще чакам следващото събитие) относно програмистите, вече не са ми толкова черни. Laughing

# 212
  • Варна
да да за ягодите спор няма така беше, но които успя да ги сее! Laughing
такива като мен само 1 ден успяха, но по принцип аз доста трудно събрах пари, както и да е, всичко си купувам и аз.

# 213
  • Варна
Имате ли да събирате още медали?

# 214
  • London

Аз малко, три червени и шест сини.

# 215
  • Варна
тия сините много трудни-дърветата,животните и съседите! Twisted Evil

# 216
  • София

Последните 4 сини - те са най-трудните!

# 217
  • London
Съседите не са ми проблем, при 63-ма. Laughing
Обаче това с помоща ми е ........
И сега да не го обърна в чат да попитам, сложила съм бали със сено около човечето, но не се забързва.
Само един път ми се случи , то (човечето) да не мърда от балите, а всичко обрах и насадих за нула време.Дали аз  нещо не правя като хората?

# 218
  • Варна
и аз за помощта говоря за съседите, много ми е омразно, но няма как !
За човечето трябва да е зазидано точно по средата на фермата като я отвориш без да се е мръднало!!!

# 219
Нямам пари в момента Grinning

# 220
  • E-CLM & CH-VD
Аз не се претоварвам с работа при съседите  Laughing, и без това синия медал дава само 250 точки.  Crossing Arms Моето човече е по средата, но не съвсем заклещено  hahaha, сложила съм едно езеро и няколко патки за свят. И си е по-бързо, отколкото ако щъка насам-натам из цялата ферма.

От машините ползвам само тази, която събира посевите, че някои са по-трудни за обиране. Рядко ползвам трактора, а третото дори не съм го купила.

Малко помощ за искащите повече пари:

Най-добри за сеене:
- за кратък период от време - 2-6 часа - са Blackberries
- за по-дълъг 8-16 часа - Asparagus
- за 1 ден - Peas, които и като цяло са най-печелившия посев - 176$ на ден
- за 2 дни - Broccoli
- за 3 дни - Red Wheat

От дърветата най-много се печели от маслините, 2 вида палми, нара и Passion Fruit (това не го знам как е на бг)

# 221
Здравейте!Търся си съседи   lusi04000@hotmail.com

# 222
Съседите не са ми проблем, при 63-ма. Laughing
Обаче това с помоща ми е ........
..........
Каква помощ може ли някой да ме светне? Blush

# 223
Запис  Blush,голяма зарибявка е играта.Аз съм още новичка играя от седмица-две  Blush Crazy

# 224
Еееее, Лунната самодива-ти мъ уби  Hug Благодаря за инфото, много полезно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт