Някой играе ли FarmVille?

• 61 068
  • 881
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Малко срамно, гледам само дами сте тука Simple Smile обаче доста хитрини научих от вас за играта, та ако някой ме иска за съсед ifkooo@hotmail.com.
Държа да отбележа, че едва от вчера играя и съм още само на 8 левел така, че наистина ми трябва едно рамо  newsm78
BTW извинявам се ако е забранено за мъже  Embarassed

# 706
ifkooo, ВерчИтУ,  iva_bs изпратих ви покани Hug

# 707
Някой да ми преведе какво означава това: Crop Whisperer Fertilize 100 neighbor crops to earn the yellow ribbon. Там на медалите се е появил нов за събиране

# 708
Луна,
 лесно става с мейлите, заставаш на начална страници и въртиш скрола надолу,
 в долната дясна част на страницата пише покани приятели и само следваш инструкциите, като въведи майл и т.н.
Благодаря!  bouquet  Ще опитам. За който получи покана, да знае, че и във фейсбук съм с ника си регистрирана.

# 709
  • London
Трябва да се натори, но с какво и аз не знам, отивам да разуча.

# 710
  • София
Здравейте, поради поредния бъг в играта не мога да пратя покани за съседство, моля тези които приемат поканата за приятелство, да пращат ако е възможно покана за съседство... Пфуу да му се невиди... 1000 бъга, то не беше г4,г2, г-нам си колко ....

# 711
  • ГО
Здравейте, пратих покани, на който сварих. hahaha
Та за вчера ми се изчерпал беше лимита и не можах подаръци да пратя. Извинявам се на който не е получил.
Днес ми е много бавна фермата, два пъти засаждах зеленчука.

# 712
  • Варна
Някой да ми преведе какво означава това: Crop Whisperer Fertilize 100 neighbor crops to earn the yellow ribbon. Там на медалите се е появил нов за събиране
за тоя медал, аз доколкото разбрах ще получаваме всеки ден по 5 торби тор и трябва да ги слагаме по съседските ферми, посевите ще стават за по кратко време и ще дават повече реколта,
та в тоя случай трябва да си предупреждаваме съседите, защото може да изсъхнат.

# 713
  • София
Малко срамно, гледам само дами сте тука Simple Smile обаче доста хитрини научих от вас за играта, та ако някой ме иска за съсед ifkooo@hotmail.com.
Държа да отбележа, че едва от вчера играя и съм още само на 8 левел така, че наистина ми трябва едно рамо  newsm78
BTW извинявам се ако е забранено за мъже  Embarassed

Изобщо не е забранено за мъже - добре си дошъл  welcome !
По моите наблюдения до 20-21 се качва много бързо нивото. Ама после става все по-бавно и по-бавно.
Аз ще се въздържа от съседство, защото вече имам 70+ и направо се побърквам, като тръгна да ги обикалям  Crazy  - нищо лично   bouquet! А и това, че подаръците са ограничена бройка много ме дразни; ами аз искам на всички да мога да пращам  Crossing Arms !

Тази сутрин играта съвсем бавно крета при мен - едва се движи мишката  Confused ! Новата "Лентичка" е да "Наториш 100 растения при съсед!". Но аз никъде не видях как може да се направи това. Никъде няма да си купиш тор например, или да има някакво падащо меню като цъкнеш върху лехичка в чужда ферма. Ако някой открие ключа от палатката, да сподели  Praynig !
Опа - Сълзичка писала вече по този въпрос  Hug !
Има и нови декорации по случай Хелоуийн, както и имение с призраци, но то е само за реални пари  Crossing Arms - исках да си го купя, ама сега няма  Sad ! За сметка на това наваксвам в YoVille със  страшните украси.

И сега да споделя нещо, което открих съвсем сама преди два дни. Сигурно някои отдавна са го разбрали, но за човек абсолютно скаран с математиката, това си е направо върховно постижение, така че да си се похваля  Mr. Green  hahaha!
Ето примера, който важи само за всички отключени растения:
- Нивата ви е 500 квадратчета
- Към 12:00ч. на обяд засаждате 250 от тях с къпини (Black Berries) и 250 от тях с грах (Peas)
- Към 16:00ч. обирате къпините и на тяхно място засаждате аспержи (Asparagus)
- Към обяд на следващия ден жънете и аспержите и граха
Така се печелят хем много пари, хем бързо се качват точки в нивото, ако искате да изпреварите някой приятел  Grinning !

Хайде приятно копаене на всички  Hug !

# 714
  • ГО
И моята мишка едва крета. Много е дразнещо. Не съм събирала реколтата заради това. Close

# 715
  • Mediterraneo
Тази сутрин и при мен нещо спече фермата. Обрах, изорах, започнах да садя и ми излезе съобщение, че сървърът прави запис на играта ми, да не излизам. Е да, ама това продължи половин час  Tired Излязох и като влязох след това- поднайте! Нивата ми наполовина обрана от предните посеви  #Cussing out Айде наново цялата работа...

# 716
  • Costa Rica
И при мен върви мъчително. Но пък успях да си изчерпя лимита за покани и подаръци.

Пратиха ми подарък - дърво- уж го приех, но не се появи в кутийката. И сега си нямам нар Sad защо стана така?

# 717
  • Варна
И при мен върви мъчително. Но пък успях да си изчерпя лимита за покани и подаръци.

Пратиха ми подарък - дърво- уж го приех, но не се появи в кутийката. И сега си нямам нар Sad защо стана така?
защото това не е "истински " подарък а някакви измишльотини - приложения на някои си  Laughing, те така  къщи подаряваха , ама аз ги блокирах

# 718
Някой, ако може да го преведе:

We’re very happy to introduce our latest feature: Crop Fertilizer!

How does it work? Simple!

Randomly selected users will receive 5 Bags of Fertilizer each day. Those players can then use the fertilizer on crops on their neighbors’ farms.

Once a crop has been fertilized, it will appear bigger than normal crops and sparkle.

But don’t let them wither, fertilized crops reward experience points when harvested!

Това за новия рибон Simple Smile

# 719
  • Mediterraneo
Мдааа, току- що пък установих, че само половината ми фермичка е засята  Tired Аман от бъгове!

Общи условия

Активация на акаунт