Някой играе ли FarmVille?

• 61 087
  • 881
  •   1
Отговори
# 690
И аз търся съседи-staska@abv.bg.

# 691
Здравейте фермерки  Hug
И аз се запалих по тази игра и си търся съседи. За сега съм 15 ниво, ако това има значение за вас.
 Е-mail: geryhris@abv.bg или Gergana Dinkova
Ще се радвам да ми станете съседи, че вече ми отесня фермичката
 Hug Hug Hug
Колко Гергани видях..... Не знам обаче , коя да избера.  newsm78 newsm78 newsm78
Иначе по имейли не знам, как става.. . Blush тъй че на посочените не пиша.  Mr. Green

# 692
Никой не обясни как точно се осиновяват бездомни животни, но аз сама стигнах до истината  Joy
Вече имам 4 патоци, които очаквам да станат лебеди, 3 розови крави и 2 черни овци. Много съм доволна:)

# 693

Благодаря на Милена и Мери!Вече виждам съобщенията за изгубени животни и
  вече имам по една розова крава и черна овца.

# 694
  • London
Луна,
 лесно става с мейлите, заставаш на начална страници и въртиш скрола надолу,
 в долната дясна част на страницата пише покани приятели и само следваш инструкциите, като въведи майл и т.н.

# 695
  • Costa Rica
Благодаря на всички, които ме направиха съседка! Фермата расте и е на път да се превърне в световен лидер в тиквопроизводството Wink.

Ако иска още някой, аз съм Delfina von Uberwald.

Гертруда, изчерпах си лимита за покани и подаръци, но утре ще те включа.

# 696
Абе във тоя форум модератори и администратор има ли?!?
От няколко дена се опитвам да се свържа. Първо писах на администратора, след това на модератор, но резултата е глас в пустиня. Не ми се пише до всички модератори един по един. Някой знае ли тея хора гледат ли си форума.

# 697
  • София
Какво общо има това с темата ?

# 698
Ами много

# 699
колко лаконично Simple Smile предполагам администраторите на фарм жали имаш предвид, защото иначе наистина няма как да схванем връзката с темата. Wink
 Пратих покани

# 700
колко лаконично Simple Smile предполагам администраторите на фарм жали имаш предвид, защото иначе наистина няма как да схванем връзката с темата. Wink
 Пратих покани
Ами говорех за администратора на целия форум. Писах му/й съобщение но никакъв ефект. Има връзка с темата, по простата причита че аз съм регнат в този форум само и единствено заради тази игра. Ама нека "висшето лице" да вземе да си погледне форума и съобщенията, защото се чака до време и после чашата на търпението прелива.

# 701
Здравейте, и аз си търся съседи за играта, че стана много тясно вече  WinkИзпратих на някои от вас покани чрез мейлите, но не получих отговори.Ако някой желае - gargova@bginfo.net.
Благодаря предварително  Wink

# 702
  • Карлово
 Пратих покани
Ами говорех за администратора на целия форум. Писах му/й съобщение но никакъв ефект. Има връзка с темата, по простата причита че аз съм регнат в този форум само и единствено заради тази игра. Ама нека "висшето лице" да вземе да си погледне форума и съобщенията, защото се чака до време и после чашата на търпението прелива.
На кой форум, на бг-мамма ли? И какво общо има Мамма с играта? Хм, интересно, и в тази тема се заплита интрига  Mr. Green

# 703
Търся си съседи и аз - viara_staneva@abv.bg  Simple Smile
Идеята с ограденото човече е доста добра. Не бях се замисляла.

# 704
Търся съседи за FarmVille и HappyFarm, както и за Treasure Mania. Питайте ме на лични.

Общи условия

Активация на акаунт