Някой играе ли FarmVille?

• 61 053
  • 881
  •   1
Отговори
# 720
  • Попово
Някой, ако може да го преведе:

We’re very happy to introduce our latest feature: Crop Fertilizer!

How does it work? Simple!

Randomly selected users will receive 5 Bags of Fertilizer each day. Those players can then use the fertilizer on crops on their neighbors’ farms.

Once a crop has been fertilized, it will appear bigger than normal crops and sparkle.

But don’t let them wither, fertilized crops reward experience points when harvested!

Това за новия рибон Simple Smile
това казва чичко Гугълчо  Mr. Green
Ние сме много щастливи да представим нашата късен черта: Жито Тор!

Как действа тя? Обикновено!

Произволно избрани потребители ще получат 5 торби с тор всеки ден. Тези играчи могат да използват торове за земеделските култури в стопанствата им съседи.

След като реколтата е била оплодена, тя ще се появи по-големи от нормалните култури и блясък.

Но не да ги изсъхне, оплодени култури награда точки опит, когато са отгледани!

# 721
Не можах да се оправя с имейлите.  Crazy
Ето линк към профила ми, който има нужда от нови съседи, да ми праща покана.  Wink
И аз имам нужда, де.  Mr. Green

......................................
Ще изтрия линка след малко.  Crazy Много публика, пък покани нъцки. Crossing Arms

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 11:41 от luna

# 722
  • Mediterraneo
Хора, не се ли налага да се пусне нова тема  newsm78

# 723
  • Страната на чудесата
We’re very happy to introduce our latest feature: Crop Fertilizer!
How does it work? Simple!
Randomly selected users will receive 5 Bags of Fertilizer each day. Those players can then use the fertilizer on crops on their neighbors’ farms.
Once a crop has been fertilized, it will appear bigger than normal crops and sparkle.
But don’t let them wither, fertilized crops reward experience points when harvested!
Заповядайте:
Ние сме много щастливи да ви представим последното ни въведение:торене на култура.Как действа-много просто.Всеки ден случайно избрани играчи ще получават 5 торби тор.Тези играчи могат да използват торта за да наторят фермите на техните съседи.Веднъж наторена, културата ще се появи по-голяма и блестяща(проблясваща)Но не и позволявайте да изсъхне, защото наторената култура носи точки(експириънс-опит) когато я оберете!

# 724
И при мен днес мишката едва се движи. Добре, че имах малко бензин, че с него сипомогнах. Тази нова опция а торенето по съседски нещо май не са я направили. Сутринта четох някакви извинения от страна на авторите в самата игра, явно още не е добре стартирано, що ли... Хайде, да копаем и да садим на всички успех!!! Жалко, че днес грозните патета не мога да ги присъединявам. Адаптвам ги, но не ми се появява никакъв прозорец след това и патето го няма Sad

# 725
Да се при съедния и аз към отбора Simple Smile
Имам нужда от съседи, че да си уголемя нивата Stuck Out Tongue Голяма краста това нещо, мъжа ми само ме бъзика.
А това с торенето нещо не съм го разбрала.. На някой да му се обяснява  Hug
Профила ми във Фейсбук е Dessy Stoeva

# 726
Имам нужда от съседи, че да си уголемя нивата Stuck Out Tongue Голяма краста това нещо, мъжа ми само ме бъзика.
А това с торенето нещо не съм го разбрала.. На някой да му се обяснява  Hug
Прочети малко по-нагоре в постовете. Всичко е обяснено и дори преведено.

# 727
  • Bristol
И сега да споделя нещо, което открих съвсем сама преди два дни. Сигурно някои отдавна са го разбрали, но за човек абсолютно скаран с математиката, това си е направо върховно постижение, така че да си се похваля  Mr. Green  hahaha!
Ето примера, който важи само за всички отключени растения:
- Нивата ви е 500 квадратчета
- Към 12:00ч. на обяд засаждате 250 от тях с къпини (Black Berries) и 250 от тях с грах (Peas)
- Към 16:00ч. обирате къпините и на тяхно място засаждате аспержи (Asparagus)
- Към обяд на следващия ден жънете и аспержите и граха
Така се печелят хем много пари, хем бързо се качват точки в нивото, ако искате да изпреварите някой приятел  Grinning !
Аз нали съм си математичка, още от началото си сметнах всичко  Laughing Crazy Аз съм отключила само до ананаса и в момента най-изгодно ми излизат червените чушки  Laughing От малините се печелят най много пари, но никакъв експириенс  Confused Синът ползва на готово информацията ми, той никак не обича математиката  Laughing

Мдааа, току- що пък установих, че само половината ми фермичка е засята  Tired Аман от бъгове!
Кофти номер  Rolling Eyes И на мен снощи ми вървеше бавно, но всичко си ми е ок днес.

Някой купил ли си е от хищното цвете, което са го пуснали за Халоуина?!

# 728
Аз си купих всички предложбени чудесии за монети по повод предстоящия празник.  Hug

# 729
И при мен сутринта беше просто трагедия, нямам думи....
Ако някой иска още съседи - Mira Yotkova

# 730
  • Варна
Мерси на мацките които ми дадаха съседство  Hug Hug Hug

# 731
А това с торенето нещо не съм го разбрала.. На някой да му се обяснява  Hug
излизат три Dessy Stoeva. коя по-точно си ти? Dano da sym ucelila Simple Smile
kkaradjova@abv.bg ми е меила, за тези които искат съседи

# 732
Благодаря на всички които ми станаха съседи и вече фермата ми се разраства Simple Smile. Вчера бях изчерпала лимита си за покани за съседство, но днес вече всички имат Hug Peace
Ще пращам подаръци на кого мога, но с този лимит на ден и аз се вбесявам  #Cussing out, защо да не може на всички да изпратиш?

Това за човечето е страхотно, ще го изпробвам в най-скоро време  Wink

# 733
  • E-CLM & CH-VD
Лимита за изпращане на подаръци идва от самия ФБ, не от фермата. Четох, че нарочно са сложили лимит от 20 покани на ден за всяка апликация/подарък/букет или там каквото се сетите, за да няма масиран спам от нещо.

# 734
Аз съм на снимката с 2 дечица Wink
Благодаря на всички за поканите. Обаче се получава нещо интересно, което не ми се беше случвало досега. Уж имам няколко нови съседа, а отдолу в лентата не ми излиза нито един от новите. Когато обаче отида на бутона " My neighbours", ги виждам  Rolling Eyes Някой идеи? А как тътри самооо  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт