Някой играе ли FarmVille?

• 60 965
  • 881
  •   1
Отговори
# 795
Според мен това започна да се случва откакто промениха индикацията на животните - от цял розов контур на розова капчица. До преди това нямаше проблеми.

Или е от тази капчица както казваш, която всъщтност беше напълно ненужна и даже не ме кефи грам или от розовите крави. С едно от двете неща се бъгна цялата игра.

# 796
Здравейте момичета,записвам се и аз тук, като фен на тази игра,от няколко дни,чак нямам време да влизам в бг мама Crazy , срамота Mr. Green . Търся си съседи,ако някой иска, да заповяда,пиша си имейла yoni77@abv.bg

# 797
 smile3511  Пак се рефрешна и ми изчезнаха подаръците......на път съм да се откажа.... Crossing Arms

# 798
Аааа, Лео и ти ли бе душа ?  Joy Няма да се отказваш, ще го избутаме.Аз в момента гоня 34 ниво, за голямата къща, ама къде ще я сложа, дано да пуснат разширението скоро, че...  newsm78

# 799
И аз Joy, ама вече нямам нерви....два дни е ужас Close

# 800
  • ГО
Не с получават банкнотите по една за всяко ниво. Имам 21 банкноти, а съм 19 ниво. Явно с друго е обвързано.
Ако не се лъжа от началото имаш някакъв капитал от зелените парички.
Факт е обаче, че много бавно се трупат. Mr. Green

# 801
Камаче, да така е, бавно се трупат, то това с цел да ни направят по работни  Mr. Green

Лео, разчисти малко от декорации, ще видиш как ще тръгне мишката, аз довечера ще освобождавам малко животни по-живо по-здраво, гледами декора ми е в повече, тааааа....ще гласим вече за голямата къща.  Joy

Верчиту, я сподели как да си ги купим тия китайските, направо я виждам как ще заспи една такава в моята ферма?  Grinning

# 802
  • София
Влизам, за да споделя нещо, което експериментирах и се оказа успешно.
Трябваше да си изора цялата нива. С тая бавна мишка можете да си представите с какво търпение се въоръжих. Но когато приближих (Zoom) лехите, за да виждам само тях, всичко стана супер бързо, както преди  Grinning ! Явно, като не се "мъчи" да визуализира всичко по фермата, му идва по-леко и фермата се жъне, копае и сее, както преди проблема.
Но тръгна ли да събирам продукцията от животните, мъка-мъкааа  ooooh! !

# 803
Само огради имам, една маса и кладенец  Thinking , не ми се вярва да е от това.

# 804
Забелязвам, че когато дам по-близък план, мишката ми се движи по-бързо. Другото, което помага, е да се загради човечето, но вие това си го знаете.

И нещо друго, което може би не знаете: когато завършите трите нива на майсторство за някоя култура, започва да ви дава ХР и при брането на реколтата. Не на всяко поле, но на няколко полета по 1 точка.

# 805
  • София
Ето го и моя мейл ,ако някой иска да ми стане съсед.  Rolling Eyes
maniadekay@abv.bg

# 806

Верчиту, я сподели как да си ги купим тия китайските, направо я виждам как ще заспи една такава в моята ферма?  Grinning

Начините за купуване на такива пари са:
http://kl30pa7ra.hit.bg/Farmville1.JPG
 и
http://kl30pa7ra.hit.bg/Farmville2.JPG
Друг не знам...

# 807
И аз не мога да си го обясня това с банкнотите.
Как си купувате къщи за по 30-40-50,а сте на 30 ниво.А то не е само и къщи доста неща струват много и ако си го купиш после нямат събиране тези банкноти Confused

# 808
  • Пловдив
От кое ниво може да се подарява маслина ?  Thinking

# 809
в крайна сметка някой получил ли е тор.

Общи условия

Активация на акаунт