Световна конспирация срещу здравето

• 7 423
  • 106
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не знам за СПИН, но съм чела че отдавна са създадени лекарства против наркомания и мигрена, но никой няма интерес да ги разпространява.
И за други лекарства, които наистина лекуват.
По-скоро е световен фармацевтичен заговор.

По простата причина, че парите във фармацевтичната индустрия са толкова много, че само нефтената индустрия я превъзхожда!

# 61
Нямат изгода от здрави хора!!!
Защо отрекоха лекарството против рак, на БГ лекар преди няколко месеца??? -Защото им трябват болни!
Защо мислите, че няма лек и против СПИН? Аз съм сигурна, че има и то доста отдавна, но никой няма изгода да го прилага.

# 62
всички имат изгода от лекарство против ХИВ вируса , но няма
а ''лекарството'' ан българина п/в рак си е пълна измишльотина
това като уточнение само , и аз миля , че има голяма далавера във фармацевтиката - особено тия грипове - птичи , свински ..

# 63
всички имат изгода от лекарство против ХИВ вируса , но няма
а ''лекарството'' ан българина п/в рак си е пълна измишльотина
....

Доста наивно бих казала...
Каква ще е изгодата от ХИВ'а? Няма такава.
В момента заразените лежат по болници, тъпчат ги с "лекарства", дават си парите на всякакви "светила" в медицината...
А ако има лек, те просто ще се лекуват и от тях няма да има никаква печалба.  Tired
А за лекарството на българина... явно си се вързала на "конспирацията"
Има случаи на излекувани от рак...

# 64
Цитат
По простата причина, че парите във фармацевтичната индустрия са толкова много, че само нефтената индустрия я превъзхожда!
Незнаеш само колко си права.
А за рака....Преди около 6 години една женица беше в едно предаване по телевизията и сподели своята история.Ще се опитам да я преразкажа накратко.Жената е имала рак в начален стадий,когато е отишла за пръв път на онколог.Започва се лечение и терапии.След няколко месеца /6-7 мисля,че каза/ при прегледите се установява,че не само не се повлиява от лечението,ами и почти цялото и тяло е поразено.Нямала е и една здрава клетка/както се е изразил лекаря/....Просто са и казали така:"Живей си живота,прави каквото ти е на сърце-няма какво да те лъжем-не ти остава много време...най-много два-три месеца...най-много!"...Жената обаче каза,че това просто и звучало налудничаво.Нейните думи:"Не,не можеше да умра по този начин-абсурд!Трябва да предприема нещо,аз няма да се дам на тая болест,няма!!!....Започва да чете литература за рака,за храненето ,за силата на положителната мисъл.Събира материал достатъчно,за да стигне до решението да прекрати с досегашният си начин на живот и хранене.Била е около 100 килограма.Казала си е:"Защо да не пробвам нещо различно от медикаментите,така и така нищо не може да ме спаси....нищо не губя в крайна сметка."....Минава на гладолечебната система на Л.Ковачева /лека и пръст/,спира лекарствата и терапиите,както и посещенията при лекаря.Започва /забележете/,с 40 дневно пълно гладуване.Пила е само вода /преварена или изворна/ и билкови чайове с мед и лимон.След тези 40 дни започва захранване с плодове,после включва и зеленчуците,след това минава на разделно хранене.Забравя за месото,цигарите,алкохола и започва активно да спортува.Каза,че три дни в седмицата яла плодове,после два дни плодове и зеленчуци,един ден плодове,зеленчуци и млечни и един ден само на вода.След един месец,отново минава на плодово чайният режим на Ковачева....Така,срока ,който и дали да живее станал от 3 месеца на 5....На шестия тя решава,че трябва да отиде на лекар....И.....Лекаря щял да падне от стола....Думите му:"Как може-това е невъзможно!Та ти цялата беше една огромна ракова клетка-ние те отписахме напълно.Направо ще си подам оставката.Онзи горе ти е помогнал-просто незнам друго какво.Разбираш ли,че с теб е станало чудо-чиста си,като пеленаче... Shocked Shocked Shocked.....
Накрая жената каза:"Ето,че имахте шанс да разговаряте с един човек,който според официалната медицина отдавна трябваше да е покойник.Радвам се на отлично здраве,радвам се на живота си така,както никога преди това.Хора,ослушайте се,огледайте се.Няма нелечима болест-има хора,които се предават и не искат да се лекуват"/тези думи са ми любими и съм ги писала и в други теми/.....
Защо разказах всичко това.Защото и аз преди време се излекувах от заболяване,което според официалната медицина трябваше да си нося до гроб.И що хапчета и сиропи изпих тогава само аз си знам.Истината обаче я открих в алтернативата...Радвам се,че си отворих очите навреме иначе още щях да си чакам на опашка в аптеката за "чудодейните" лекарства. Peace
Пропуснах да отбележа,че лекаря също беше в студиото и потвърди историята и.Той просто каза,че това нещо с официалната медицина не може да се обясни.И продължи да твърди,че просто Бог и е помогнал....Може и така да е,но според мен и тя доста си е помогнала,като е пречистила тялото и ума си.  Peace

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 15:23 от dodyniki

# 65
                            Аз също от време на време минавам на плодов режим, и мога да кажа че ако не съм се излекувала напълно (правих много кратки курсове, а и доста нередовно), то определено съм туширала сериозно заболяване. Бях отказала лечение, и правих тия курсове. След една година излезе, че съм по-добре от хората, които са приели да се лекуват. А те са изтърпели и многото странични ефекти (а вярвайте ми наистина са доста). Време ми е за един-два сериозни курса на плодове - да видим дали мога да се излекувам напълно.

# 66
 Несъмнено ще се излекуваш.Системата на Л.Ковачева е безотказна. Peace
Тааа,.....след като няма конспирация срещу здравето,като отидеш в аптеката да си купиш едно мезимфорте,защо в аптеката първо не ти казват-пробвай да ядеш по-малко и ,ако продължават оплакванията ела да си го купиш?Защо?Ами вместо това ще ти предложат и още една камара химии за по-добър метаболизъм.  Wink...
А всеки един човек доре знае,че добре балансираната диета,редовните почивки на организма от храна и подобаващо физическо натоварване могат да подобрят метаболизма и да го засилят.Ама щото е по-удобно да сме си болни и да тичаме до аптеката за временно облекчаване на симптомите и така до....следващият пристъп на болка или дискомфорт....и пак в аптеката...Така се получава един омагьосан кръг,излизането от който зависи само от вас.Ако навреме си отворите очичките и си отпушите ушенцата....може да промените това.   Peace

# 67
В аптеката онзи ден една баба си купи клотримазол, без въобще да е наясно дали има гъбична инфекция, понеже не се и кани да ходи на преглед. Никой, разбира се, не й поясни, че това не е панацея за всяка болежка и сърбежка, дадоха й го. Знам какви противопоказания пише на продукта- човешката глупост е безгранична. А търгашите се възползват от нея твърде добре.
По системата на Ковачева, именно, доста по- лека от тази на Брег, излекувах хронични сливици пред вадене и гастрит, който имах от ранна ученическа възраст и за който пиех като луда Алмагел.

# 68
  • София
Оле, колко теми за конспирации против здравето бродят из подфорумите  ooooh!

Някой чак сега прочел за нея и веднага хуква да отваря очите и ушите на останалите...  Laughing

# 69
Грешиш-не съм го прочела сега.А и не съм търсила подобни теми,просто отдавна исках да пусна такава.А това дали хората ще си отпушат ушите и ще си отворят очите си зависи само от тях.Ние просто даваме примери-всеки може да си направи извода.Аз лично не познавам такъв човек,който да е променил начина си на хранене към здравословен,който да е зарязал цигарите,алкохола и е почнал да спортува,да не си е подобрил здравословното състояние.Какво лошо има в това да "отворим очите и отпушим ушите" на хората,които си тичат до аптеката всеки ден,вярвайки,че това,което купуват им помага,без да си дават сметка,че лечението на болестта зависи не от лекарството,а от промяна в начина ти на живот/при това второто е напълно безплатно/  Wink.Примерите са безкрайни просто.За твое сведение за тази конспирация знам отпреди 10-12 години.Направи ми впечатление ,че майките във форума много често питат за еди кое си лекарство,за еди кои си витамини за децата си,за еди какви си илачи от аптеката.Стана ми болно и мъчно за тези хора,защото те продължават да се заблуждават ,че мезимфорте ще реши завинаги проблема им с подуването и тежестта в стомаха им,или пък,че комбинираните витамини саностол са най-добрите за децата им.А да не говорим за тези,които си въобразяват,че ще излекуват кожни проблеми благодарение на скъпа козметика,хранейки се в същото време безразборно,пушейки,пиейки,недоспивайки си. ooooh!....Ей за това пуснах тая тема и то в клюкарския.  Peace

# 70
Хубаво е, че си вярваш, но......за съжаление има хора, които се хранят здравословно, вегетарианстват, спортуват активно, работят без стрес и...пак се разболяват от рак на 20+ Cry

# 71
  • София
Какво лошо има в това да "отворим очите и отпушим ушите" на хората
Лошо няма, когато очите на хората са затворени и ушите запушени.  Wink Е, от толкова много теми из форума смЕтам всички да виждаме и да чуваме. Плюс това, убеждението, че си прав не създава истината  Laughing Т.е. не приемай, че истината е такава само защото ти мислиш така. Има подфорум "Алтернативна медицина" Видим е за всички потребители. Там се обсъждат конспирациите  Wink

П.С. Много месии се нароиха във всички области с благородната идея да отварят очи  Sunglasses и за мен лично винаги са били дразнещи.

# 72
Да,възможно е,ако спортуват в кръчмата на 4 по 100 със салата и вкъщи на 300 метра вита баница или гребане с лъжица в дълбока паница,а и ако вегетарианстват на банички,солети,баклави и вафли съм абсолютно съгласна с казаното от теб.  Peace...
Това,че някои хора не са запознати с принципите на вегетарианството и здравословният начин на живот,си е техен проблем.Но ,ако се храниш истински вегетариански,като 70% от дневното ти меню се пада на плодовете и зеленчуците в сурово състояние,ако не пушиш,не пиеш и спортуваш поне по 1 час дневно .....няма такъв човек дето да е болен от рак на 20+... Wink....Някои хора наистина се заблуждават,като си мислят,че хранейки се здравословно и в същото време пушат и пият,ще са в отлично здраве.Здравето е комплекс от много грижи и внимателно отношение.Това значи комплекс от истински здравословен начин на хранене и истински здравословен начин на живот-както следва повече сурова растителна храна,повече движение,достатъчно сън , баланс между работа и почивка,отказване от вредните навици-алкохол,кафе,цигари.Едно ,ако се пренебрегне от последните....и да-възможно е да се разболееш,напълно възможно. Peace...И да ,вярвам си!Защото преди време ми се наложи да променя начина си на живот.Ако не бях го променила сега щях да съм сред онкоболните. Peace...За радост обаче успях да го предотвратя и за това казах,че здравето на хората е в ръцете им и зависи изцяло от тях-не от аптеките....
ПП-Тук не намесвайте болести по рождение,инцидентни травми и подобни.

# 73
Цитат
П.С. Много месии се нароиха във всички области с благородната идея да отварят очи   и за мен лично винаги са били дразнещи.
Мен пък,ако някоя тема или автора и ме дразни-изобщо не пиша в нея.Темите нали са за това,да се дискутира и обсъжда.Аз не влизам в някоя тема,за да напиша,че автора и ме дразни.  Peace...Влизам ,ако имам да казвам нещо по нея.Влизам ,за да изкажа мнение по темата тоест,не отношението си към автора и.  Peace...
И?Имаш ли мнение по темата /Мнението ти за мен вече го разбрах.  Wink/
Та,такива "месии"  Wink и мен ме дразнеха навремето,но сега се радвам,че веднъж послушах един от тях.  Peace....Дано не ти се налага иначе бързо ,бързо ще спрат да те дразнят-гарантирам ти!Дори ще станеш техен съмишленик,както се случи и с мен.И Л.Ковачева казваше:"Видиш ли добро,разкажи го!".... Peace

Последна редакция: сб, 26 сеп 2009, 11:13 от dodyniki

# 74
  • Бургас
dodyniki, напълно споделям мнението ти за ползите от здравословен начин на живот и че сами си навличаме повечето проблеми и болести  Peace
Но не мога да си обясня защо малки дечица се разболяват също от рак ?!? За съжаление, явно не само това влияе...

Общи условия

Активация на акаунт