Световна конспирация срещу здравето

• 7 398
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ами от грип не се умира, нито има някакви последствия освен ако не си в някоя от рисковите групи ( с други заолявания, бременност, много възрастни и т.н.). .................................Ако сте слушали внимателно по н овините всички починали бяха все след усложнения от други болести ( поне в началото, докато ги отразяваха подробно).

От грип не се умира директно. Всъщност голямата опасност са последващите бактериални инфекции и всевъзможни други усложнения. Определено не е за подценяване. И едва ли има човек, който е застрахован срещу тях (освен ако не си е тествал имунитета специално и е сигурен, че е бетон). Всъщност в рисковата група попадат огромен процент от хората - процентно не са никак малко възрастните над 65 (условно), децата, бременните, работещите сред много хора (учители, медицински персонал и др), хронично болните......... Ваксините са за тях. Останалите могат да използват и по-нормални средства за защита.
  Помислете как такъв хищен бизнес като фармацевтичния ще пропусне да ни промие мозъците.  Е, щом рекламите за салами са по-малко от рекламите за лекарства какво ви говори това.........

# 46
Сега му е времето да го кажа.Един ден в лекарският кабинет,влезе жена,която преди това оставила брошурки на разни шарени лекарства на масичката пред кабинета.Даде на лекарката един документ да подпише и и връчи един плик с думите :"Този месец направо надмина очакванията ми.Браво!"...Е,какво да си мисля?

# 47
  • София
Че точно така работят търговските представители на фармацевтичните фирми. И наистина има повод за съмнение, ако ти предписват и препоръчват лекарства на определена фирма..........

# 48
  • София
http://www.capital.bg/shimg/oo_770132.jpg

Лесно може да се види къде стоят фармацевтичните компании и колко пари са дали само за телевизия тази година...

# 49
Преди малко гледах реклама на Аспирин протект/май то беше/.Така значиии:В рекламата дават /предполагам всеки я е гледал/,едно сърце от лист хартия ,върху което се слагат пържени храни и сандвич,после тютюн и т.н....накрая сърцето става черно и се смечква.Идва обаче хапчето и сърцето отново възвръща формата си.Последните думи са такива/немога да ги цитирам точно/:"За хора ,чийто сърце е изложено на рискови фактори,по една таблетка вечер!"....
Много,ама наистина много удобно за хората дето си затварят очите и запушват ушите,когато трябва да видят и да чуят истината.Ето как аз разбирам рекламата:"Не бойте се хора-пушете,яжте каквото ви дУша сака-има аспиринче-едночко вечер и всичко ще е наред!".......И за съжаление повечето хора се връзват на това,че каквото и да правят,както и да злоупотребяват с тялото и сърцето си утре ще идат до аптеката,ще си вземат "чудодейното аспиринче" и тялото и сърцето им ще станат,като на пеленаче.....Жалко е наистина,но повечето хора вярват в това.Същото важи и за еспумизана.....Айде моля ви.После нямало конспирация.Вместо да лекуват хората,те им докарват още повече болести,ама кой го осъзнава това нещо,кой??? ooooh!....Повече съм съгласна да дават реклама на кампания или лекарства за отказване от тютюнопушенето или пък на някаква кампания за профилактика на сърдечно-съдовите заболявания,отколкото да те насърчават да си правиш каквото искаш -аспиринчето е насреща,защото точно това "несъзнателно"/сиреч съзнателно/ правят фармацефтичните компании....Не е ли по-добре изобщо да не се тъпчеш,като прасе и да не пушиш,без някога да ти се налага да го пиеш това аспиринче или еспумизанче или повечето хора предпочитат ,когато имат трънче в крака да си купят специални обувки,такива,че да има място и за тръна....като в това време хем искат да си го оставят на крака,хем му намират удобни обувки,така,че и на тръна да му е добре и на вас самите.....Много жалко,много.... Tired,че все още има хора дето вървят,като коне с капаци и се оставят рекламите да ги манипулират до края на живота им.... Tired

# 50
Да... аз съм много съгласна с това. Вместо превенция предлагат "лекуване".  ooooh!
Дори сега тази "кампания" на Ескапел.
Ми извинявайте, но тези реклами само успокояват тинейджърите, че винаги могат да глътнат едно хапче и всичко да е ОК.
"Прави секс безопасно с Ескапел" и т.н. Вместо да ги учат на някаква сексуална култура те им казват "Правете каквото ви душа иска, ние после ще ви дадем хапче"
Така го разбирам аз. Смятам, че не е редно такова лекарство да се рекламира по този начин. Трябва да се обяснява как точно действа, какви странични реакции може да предизвика, трябва да се обясни, че е за наистина спешни случаи, а не примерно 4 пъти в месеца!

# 51
Цитат
"Правете каквото ви душа иска, ние после ще ви дадем хапче"
Е, анджък де.... з това казах! Peace
За съжаление такива са закодираните послания в рекламите....и после...ааа няма такова нещо-те ни лекуват,те мислят за нашето здраве..... Wink...Баба ми знаеш ли какво казва:"Мислят....дзвЪнци!Мислят да се охрантутят повече,а нас да изтровят кат`пилци!"...И за жалост е права....колкото и да не ни се иска да е така.... Tired

# 52
Закодирани дори не са. Гледам някакъв мезим- директноте съветват да се натъпчеш като свиня и после да го напъхаш в корема си и него.

# 53
Е, малко сте крайни. В крайна сметка най сигурният начин за предпазване от бременност ( и единствения за болести) е презервативът, а той се къса понякога. Има и случаи на изнасилване, дано не се случва на никой. Не бъдете толкова черно-бели. На листовката на Постинора едно време с големи букви пишеше, че се приема инциденстно, а не като редовна контрацепция.
Интересно ми е поддръжниците на тезата за изкуствено създавани епидемии и вируси как обясняват Испанския грип?

# 54
Че те изкуствените епидемии и създаваните в лаборатории вируси  са от последните десетилетия.
Испанският грип си го обяснявам,както си обяснявам и чумата, и холерата, дето вече помен няма от тях.

За мене лично ключът от палатката е тук:

Учените, които възкресиха в лаборатория испанския грип от 1918 г., убил около 50 млн. души, установиха, че той е бил толкова смъртоносен, защото предизвиква неконтролируема имунна реакция у жертвите, съобщи Би Би Си.

Въпрос и от мене - Щом може да се "възкреси" смятан за изчезнал вирус, тогава нима той не може и да се направи така, че да мутира? И да се създадат нови, още по-страшни, на базата му?
Доказателството си остава ХИВ...вече беше споменато, де.

# 55
Т.е. възможно е да има смъртоносни епидемии, с повече жертви отколкото днешните ( въпреки че днес миграцията на хора е много по бърза и достъпна), но въпреки това сегашните епидемии са изкуствено предизвикани Laughing

# 56
Рокси, не забравяй какво е било и нивото на хигиената и лечението тогава, все пак.
Нали говорим за 1918 година или греша?
Война, Първа Световна?

Тоест, налице са били ПРЕДПОСТАВКИ, мисля аз.
Поправете ме, ако греша.

# 57
Нали не смяташ, че днес навсякъде хората живеят с течаща вода и три вида течен сапун?
Спин е най разпространен в Африка, където смятат, че се лекува след като преспиш с девствено момиче, да не пиша повече, че започва да ми бучи главата само при мисълта.
Конспирации, конспирации, но и здрав разум все пак..

# 58
Цитат
Не бъдете толкова черно-бели. На листовката на Постинора едно време с големи букви пишеше, че се приема инциденстно, а не като редовна контрацепция.
Само,че една моя позната си правеха секс със съпруга и без да се пазят и после редовно гълташе от въпросня "илач"....Всеки го разбира различно-там е пролема.И някак си наистина е по-удобно за хората да си правят каквото искат-хапчета бол-всичко ще е наред.....но дали?Някои хора не съзнават,че това ,което вършат ,тези лекарства,които купуват не са най-доброто решение на проблемите им....И наистина-наяж се като прасе,после пий едно мезим форте и готово...."Вече ми е леко,чувствам се добре...."..... ooooh! Laughing

# 59
Добре,
Не мисля, че СПИН е стигнал "случайно" до Африка.

Дано сме живи след мнооого години, когато истините могат и да изплуват на бял свят.
То те и сега се появяват от време на време, но биват обявявани за "конспирации" и "въздух под налягане".
Изчезвам да работя.

Общи условия

Активация на акаунт