Световна конспирация срещу здравето

• 7 398
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Не вярвам в световните конспирации, независимо дали са срещу здравето или срещу нещо друго.
Това, че медицината понякога помага, а в други случаи - не, важи в пълна степен и за алтернативните методи на лечение, които не отричам.
Самата идея за конспирация всява повече смут у обикновените хора, отколкото ако има конспирация в действителност.
Нагледала съм се на човешката мъка
Затова и житейската ми философия се свежда до това"Яж, пий и носи новите си дрехи".

# 31
Цитат
чудодейни лекове за болести, които са нелечими.
Няма нелечими болести-има нелечими болни.  Peace
И да,не е точно конспирация,а е правене на пари на гърба на хорското нещастие.... ooooh!.....Това е много тъжно....много.... Tired

# 32
Мдааа... свинския грип го "изпуснаха" и хоп след няма и месец "Спокойно, имаме ваксина".
Интересна работа  Thinking
Друг е въпросът, защо много здравни работници отказаха да се ваксинират срещу свинския грип.

# 33
А защо да се ваксинират срещу грип, по дяволите, при положение, че е опасен за малка част от хората?

# 34

Логиката е същата като при грипните вируси и "предпазващите" ваксини.

Мдаааа...
Някой има ли съмнения, че Армстронг е стъпил на Луната..? Laughing

# 35
А защо да се ваксинират срещу грип, по дяволите, при положение, че е опасен за малка част от хората?
Е да,ама на хората друго им се набива в главите и от радиото и от телевизията и от вестниците.... newsm78

# 36
Да, да. На кой му е набито не знам Laughing , в този тип теми латерната е друга.

# 37

Е как???
Нали постоянно се говори колко е опасно, колко хора са умрели, колко силно заразно е...
Всичките "превантивни мерки" по летищата...
От няколко месеца насам всеки ден се споменава нещо за този вирус.
Да не говорим, че говореха дори за световна пандемия.
Това "малка част от хората" ли означава?

# 38
Ами от грип не се умира, нито има някакви последствия освен ако не си в някоя от рисковите групи ( с други заолявания, бременност, много възрастни и т.н.). Аз лично се разболявам всяка година, 3-4 дена хрема, я вдигна Т, я не, понякога покашлям малко и толкова. За какво ми е да се ваксинирам, след като организма ми се справя сам с болестта. Когато се разболее свекър ми картинката е различна, човек на 80, с един куп заболявания и операции. Той и един аспирин не може да пие дето се вика. В този смисъл епидемиите са опасни за него, защото когато грипът е много разпространен шансът и той да се разболее ( да чукна на дърво) е много голям, а там и най тривиалното нещо може да доведе до тежки усложнения.
Ако сте слушали внимателно по н овините всички починали бяха все след усложнения от други болести ( поне в началото, докато ги отразяваха подробно).

# 39

Е как???
Нали постоянно се говори колко е опасно, колко хора са умрели, колко силно заразно е...

Диамантче, слез на земята..
ти наистина ли вярваш, че има птичи грип.. Shocked
 Sunglasses

# 40
Цитат
Ами от грип не се умира
Така ли мислиш?....Не съм убедена просто....
http://grip.orbitel.bg/
http://grip.zdrave.bg/facts.htm

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 14:42 от dodyniki

# 41

Е как???

Диамантче, слез на земята..
ти наистина ли вярваш, че има птичи грип.. Shocked
 Sunglasses

Laughing Не, не вярвам.
Точно там е работата. А отвсякъде се опитват да втълпяват, че има.
Аз вярвам, че това е провокирано от фармацевтичните компании.
Почти всяка година има някакъв много опасен вирус, грип или каквото и да е друго.
То не беше луда крава, то не беше птичи грип, айде сега свински, пък догодина може да е маймунски.
Всичко се създава изкуствено. Хората трябва да се плашат, да се ваксинират и фармацевтите да печелят.
Как е създаден СПИН'а? И защо?
Около фармацията се върти всичко...

# 42
Аааа..нещо не сме се разбрали..Така вече може.. Wink

аз и в СПИНа не вярвам особено - освен, че се поддържа с "лекарствата"..

# 43
СПИНА е създаден с цел...../колкото и странно да звучи/....геноцид...На хората от третият свят-мизерстващите,гладни африканци.Оттам тръгва и СПИНА.Само,че не е помислено навреме ,а и е изключена възможността за глобално заразяване и именно поради тази причина няма разработена ваксина или лекарство срещу него...
Иначе е някак си необяснимо.Защо сега няма чума или холера?Нали мутирали вирусите,нали се израждали?Как така от нищото излизат нови и нови вируси-то не бе луди крави,то не бяха птичи грип,свински...Всичките меса се изредиха....остана да пуснат догодина и зеленчуков грип-много ще е весело просто... Laughing.Цялата работа е в човешката алчност и ненаситност....Птичи грип,птичи грип....айде спирайте да ядете пилешко,че свинското застоява,пък и лекарства идете да си купите,да не вземе да умрете.После свински и т.н.......Такива манипулатори са световната фармация,че повече няма накъде.А и това допълнително стресиране на хората,този стрес /излишен според мен/ води до нови заболявания и фармацията добре знае това и кой пак е облажен?Аз или вие?....Тичайте хора по аптеките,купувайте лекарства!....И как така се знае предварително,че се очаква грипна вълна?....Значи някой я е "пуснал"....та да се потготвите за пазарлък в аптеката.... ooooh!....Еййй,страшна работа.Казвам ви:"Чакайте колет!"....щом го казвам,значи знам,че ще го получите,а следователно знам,че за да го получите съм ви го пратила....същата работа е и с тези вируси.... Peace

# 44
СПИНА е създаден с цел...../колкото и странно да звучи/....геноцид...На хората от третият свят-мизерстващите,гладни африканци.Оттам тръгва и СПИНА.Само,че не е помислено навреме ,а и е изключена възможността за глобално заразяване и именно поради тази причина няма разработена ваксина или лекарство срещу него...
Иначе е някак си необяснимо.Защо сега няма чума или холера?Нали мутирали вирусите,нали се израждали?Как така от нищото излизат нови и нови вируси-то не бе луди крави,то не бяха птичи грип,свински...Всичките меса се изредиха....остана да пуснат догодина и зеленчуков грип-много ще е весело просто... Laughing.Цялата работа е в човешката алчност и ненаситност....Птичи грип,птичи грип....айде спирайте да ядете пилешко,че свинското застоява,пък и лекарства идете да си купите,да не вземе да умрете.После свински и т.н.......Такива манипулатори са световната фармация,че повече няма накъде.А и това допълнително стресиране на хората,този стрес /излишен според мен/ води до нови заболявания и фармацията добре знае това и кой пак е облажен?Аз или вие?....Тичайте хора по аптеките,купувайте лекарства!....И как така се знае предварително,че се очаква грипна вълна?....Значи някой я е "пуснал"....та да се потготвите за пазарлък в аптеката.... ooooh!....Еййй,страшна работа.Казвам ви:"Чакайте колет!"....щом го казвам,значи знам,че ще го получите,а следователно знам,че за да го получите съм ви го пратила....същата работа е и с тези вируси.... Peace

Домързя ме да го обясня така обстойно.. Sunglasses
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт