Брекети Във Варна? Къде и колко струват?!

• 108 579
  • 267
  •   1
Отговори
# 135
Нямам нищо против, естествено, големи хора сме, всеки ще избере това, което му е по душа  Peace.
Благодаря за линка, на мен обаче случай 1 ми се стори песен, в сравнение със случай 2 например, ние сме по- скоро такъв вариант, много зъби, малко място.

Ха-ха, нали не смяташ, че ортодонтското лечение се плаща "на зъб". И 1 да беше, и 20 да бяха, все тая... Mr. Green  Joy  Mr. Green

Тук малко си в грешка, плаща се на челюст, ти на двете ли имаш или само на едната?

# 136
Нямам нищо против, естествено, големи хора сме, всеки ще избере това, което му е по душа  Peace.
Благодаря за линка, на мен обаче случай 1 ми се стори песен, в сравнение със случай 2 например, ние сме по- скоро такъв вариант, много зъби, малко място.

Да, ама на мене ми прави впечатление колко са "оголени" основите на зъбите в случай 2 след приключване на лечението, чак венците се виждат (особено на кучешките). Дали това отдръпване на лигавицата няма да създаде здравословен проблем в бъдеще, освен, че не изглежда добре от естетическа гледна точка?  newsm78 Затова журито е от изтъкнати специалисти, а не от форумци, защото те виждат и разбират най-добре тези неща!

Тук малко си в грешка, плаща се на челюст, ти на двете ли имаш или само на едната?

Не съм изобщо в грешка! Имам и в двете челюсти, ортодонтското лечение не просто коригира само "криви зъби", а и неправилни захапка и съотношения челюстите. Иначе ако проблема бяха само двете зъбчета които най-много ме дразнеха, досега да съм ги изпилила и да съм минала с две фасети  Peace

# 137
Ами ти сама каза 1-2 зъбчета  Peace

На мен пък ми прави впечатление, че само снимките на случай 1 липсват, другите 3 си имат.

# 138
Ами ти сама каза 1-2 зъбчета  Peace

На мен пък ми прави впечатление, че само снимките на случай 1 липсват, другите 3 си имат.

Ами да, ама трябва и леко да се намести захапката, за да бъде резултата перфектен. Не разбрах какво точно липсвало на случай 1? #Crazy

# 139
А де, забравих им точните названия  Embarassed - телерентегенография и 3- измерната снимка на челюстите, тези, които другите имат  Peace

# 140
А де, забравих им точните названия  Embarassed - телерентегенография и 3- измерната снимка на челюстите, тези, които другите имат  Peace

Ами в условията на конкурса подробно предварително е описано точно какви снимки трябва да се представят и там няма изискване за подобни снимки. Naughty  При случай 1 са спазени в най-голяма степен условията на конкурса (които са общодостъпни в интернет).  Whistling Whistling Whistling Познавайки методите на работа на д-р Стефанова, понеже съм нейна пациентка, мога категорично да ти заявя, че абсолютно със сигурност случаят притежава пълен и подробен набор от документация, както и отливки на зъбите "преди" и "след"
Така, че не разбирам какво точно се опитваш да кажеш... ...както и да е, желая ти искрено успешно завършвне на лечението, с траен резултат и прекрасна усмивка   bouquet

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 15:06 от Фина мадама

# 141
Между другото, дами, попаднах на нещо доста любопитно из нета: hahaha
Оказва се, че имаме приет в България МЕДИЦИНСКИ СТАНДАРТ "ОРТОДОНТИЯ" , където се регламентира упражняването на тази професия.  bowuu bowuu bowuu

# 142
Защо ми се струва, че взе да се повтаряш, я си попрочети старите постове  Wink

# 143
Защо ми се струва, че взе да се повтаряш, я си попрочети старите постове  Wink

Да, вярно писала съм за това и преди. И какво от това? Все пак благодаря за засиленото внимание към моята скромна особа... Hug Бях попаднала на това още преди 3-4 месеца, когато започвах лечение. Все пак смятам, че е важно...  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 19:08 от Фина мадама

# 144
Няма проблем, успех с лечението на всички и красиви усмивки   bouquet

# 145
  • Варна
Искам да споделя с вас, че аз преди 5 години носих брекети при доктор Иванова. Случая ми беше за операция и ги носих доста време. Купих си и една маска на Долер, която е за обратна захапка. Маската ми я донесоха от Америка и беше доста скъпа. Сега ми остана за спомен, а е почти нова, тъй като тя се носи върху лицето, не в устата. Ако някой има като моя проблем и се нуждае от тази маска да ми пише на лични.

# 146
  • Варна
Прегледах темата по диагонал, но не открих инфо за това, което търся. Ако някой може да ми помогне със съвет ще съм благодарна.
Синът ми е на 8 год, от 3 седмици е с брекети на долните зъби с цел подреждане на предните зъби. Проблемът е, че брекетите на 1 и 2 зъби се отлепят на всеки 3-4 дни през нощта, докато спи. Последно единият брекет направо падна. ОД ги лепи, подлага на задните зъби, но... без резултат. Не мисля, че това е нормално?? Моля , дайте ми съвет, ортодонта ли да сменям?? Да спомена само, че преди това бяхме с шини, имаше доста аварии и по шините, реших да сложа брекети, уж за да избегнем висенето при ортодонта,а то стана още по-зле....

# 147
При кой доктор сте? Дъщеря ми носи почти втора година и не сме имали такъв проблем, учудвам се направо. Трудно ще смените ортодонта като сте почнали вече....

# 148
  • Варна
При кой доктор сте? Дъщеря ми носи почти втора година и не сме имали такъв проблем, учудвам се направо. Трудно ще смените ортодонта като сте почнали вече....
Бъчваров.  Е, хич не е трудно то, ама ще прежаля една сума просто. То не се търпи... предполагам, че синът ми стиска зъби през нощта и така ги събаря, но едва ли е единствения, който го прави докато спи. Така че си мисля, че е по-скоро в д-ра проблема? Вашите брекети при кого са слагани?

# 149
Ние сме в Русе, но за пръв път чувам така да се отлепят newsm78 понякога се случва наистина, от храна или нещо друго, но така без причина.....не  е редно

Общи условия

Активация на акаунт