Шалът като стил на обличане

• 147 611
  • 684
  •   1
Отговори
# 345
  • На земята, която е всъщност звезда.
минзухар, на нея (прическата, цялостната визия, дрехите) не ми допада. Виждам го на жена с тъмна коса, на конска опашка, с широк панталон/джинси и ниски обувки или ботуши с дебел ток. Герданите + фишу ми стоят по-екстравагантно и спортно, на тясна пола молив и тънък висок ток бих възприела добре само фишу или само 1 брой колие Peace

Да, може с едно колие и ако се спазва правилото всички аксесоари да не надвишават пет /вкл. часовник, очила, халка/.

# 346
Много харесвам това връзване на главата.
bz ти беше показала, по нагоре, само че как се връзват жените, можеш ли да кажеш нещо повече за "мъжкото" връзване?

# 347
Морска пяна - Ми това е типично мъжко покриване Ha xopaTa Tuareg/Touareg=Туарег/Тоуарег --> бедуинскu/берберскu xopa ...носи се най-вече за да предпази от слънцето(Т над 50 градуса) и пясъка(пясъчните бури)(B Северна Африка - Либия, Алжир, Mapoko, TyHuc etc.). Като се има предвид,че тези хора са били (и все още някои от тях си остават) номади, постояното местене , ходене из пустинята, напълно разбираемо е ,че шалът е използван за защита от природата.  Кърпата се нарича tagelmust=тагелмуст(t.e.тюрбан); характерното за него е ,че може да е дълго над 10 метра  Whistling(т.е. да може да се приспособява за максимално покриване : глава, шия, лице, рамене etc. ), характерния цвят е индиговuят (но може да бъде и др. цвят - бял, черeн):

video --->  http://www.mefeedia.com/entry/the-tagelmust/23034201 

Wink Hug Laughing

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 21:28 от bz

# 348
bz, ти си нашата ходеща енциклопедия  Laughing

# 349
  • Сливен
дами, не успях да разгледам цялата тема, защото тези красоти ме карат да ревнувам  smile3525

обаче мога да ви постна едно мн хубаво шалче - лекичко такова като за топлите есенни дни  smile3506

http://amybutlerdesign.com/pdfs/FabricNecklace.pdf

е, не е точно шалче, но е весело

# 350
bz мерси!   bouquet Simple Smile

# 351
И аз харесвам шалове,но нямам много(4-5) и бих искала варненки да споделят от къде се сдобиват с тези красоти Grinning

# 352
  • ВАРНА
И аз харесвам шалове,но нямам много(4-5) и бих искала варненки да споделят от къде се сдобиват с тези красоти Grinning

аз пазарувам от "Сандра"  Heart Eyes
освен това и баба ми плете като замаяна

# 353
# 354
Красота.
Откъде го взе?
Какъв е като състав,тоест топли ли?
Имаше ли и други цветове? Simple Smile

# 355

Страшееен е! Е това е шал - може да го комбинираш с десетки дрехи! Да си го носиш със здраве.

# 356
Красота.
Откъде го взе?
Какъв е като състав,тоест топли ли?
Имаше ли и други цветове? Simple Smile

От един магазин в кв.Стрелбище   .Пише pashmina - но за 9 лв. .... Thinking знам ли .Има в черно с бяло и кафяво с бяло.

elica - точно затова го взех да върви с всичко иначе обичам по - шаренки и изчанчени  Crazy Mr. Green

# 357

А би ли ми обяснила къде се намира този магазин?

# 358
  • ВАРНА

А би ли ми обяснила къде се намира този магазин?

до кукления театър. Магазинът съществува от години

# 359
...А би ли ми обяснила къде се намира този магазин?

до кукления театър. Магазинът съществува от години
[/quote]

Благодаря ти! Да ,сега се сещам за магазина,но не съм обърнала внимание на името. В събота ще го посетя и обера  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт