Шалът като стил на обличане

• 147 651
  • 684
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Обръщам ви внимание на един конкурс, ако не знаете за него.  Hug

# 511
big pufana, много ми харесаха двата ти нови шала. От къде ги купи?

# 512
Вавка, тези бяха последните мила. Може би ги бяха донесли за проба, та ги уцелих. Довечера, ако има ще ти купя. Близо до нас е магазина. Пиши ми на ЛС, кой искаш.  Hug

# 513
Ruffled scarves – набрaHu, Ha воланu , жабо , Ha вълничкu, HaбръчкаHu :  Laughing

Hug

# 514
  • Истанбул
БЗ тези шалове на вълнички и къдрички са много удобни и красиви,през зимата като им придадеш обем около врата си топлят като радиатор Grinning LaughingАз имам този http://img.blogcu.com/uploads/orgunarsiv_yesil.jpg

# 515
bzq
цяла енциклопедия си.
тази тема е точно като твоя лекция! а ние като верни ученици даваме примери с нашите придобивки.

# 516

Откъде??, го имаш миличка? Искам и аз такъв или поне да си изплета.  Embarassed Много е сладичък. Прилича ми на ментов бАнбон.  Laughing

# 517
БЗ тези шалове на вълнички и къдрички са много удобни и красиви,през зимата като им придадеш обем около врата си топлят като радиатор Grinning LaughingАз имам този http://img.blogcu.com/uploads/orgunarsiv_yesil.jpg

Xaku - Знаем, знаем  Mr. Green Flutter Hug... ха добре си ни дошла, пак  Heart Eyes Wink . (сподели част от завидната cu колекция, злато  Whistling)

=================

meggylo - Е чак за даскалица  не ме бива  Crazy(пробвах докато карах магистърската си степен, щях да ги изтрепам студентите  Blush Whistling)

# 518
  • Истанбул
Ох ,БЗ да покажа ама като съм профан в качването на снимки,ще има да ме чакате.Ще гледам сгодно време да покажа и аз нещо Hug
Пуфанче ,на мен ми го изплете една мъжова братовчедка буквално за 3 часа ,ама как го плетат не знам newsm78 ThinkingТук ,в Турция са налице 2 предпоставки за наличието на такива шедьоври=има много разнообразни прежди като цвят ,десени,подръчни материали и съответно много айляк  Mr. Greenжени=дето не работят и единствената им работа е дома,вкусни ястия ,плетки и дантели.

# 519
Ох, знам, Хакче, знам. Имам приятелка в Бурса, тя ме запали по странните прежди и плетки. Тя не може да плете, ама майка и ...
Ще хакнеме плетките и туй то.  Laughing

# 520

Откъде??, го имаш миличка? Искам и аз такъв или поне да си изплета.  Embarassed Много е сладичък. Прилича ми на ментов бАнбон.  Laughing

и аз искам да из изплета такъв,ама едва ли ще мога,затова си купувам обикновенни шалчета.

Цитат
meggylo - Е чак за даскалица  не ме бива  Crazy(пробвах докато карах магистърската си степен, щях да ги изтрепам студентите  Blush Whistling)

те студентите  са ти виновни ,ти не си виновна  Peace

ето идея от конкурса
http://www.tialoto.bg/top-snimki/snimki-za-spa.2039,2

haksev ,
завиждам и на жените с време за плетки.
вчера плетох 6 часа и днес дори едвам пиша на клавиатурата,но за такъв шал и 10 часа ще плета,но да стане

# 521
  • Истанбул
Ами освен да потърся във виртуалното пространство обяснение на някои модели.Този зеления конкретно е много лесен за изпълнение Hug

# 522
Да, Хаки. Намери, може и да преведеш как се плете. Ние ще се оправим с описанието.  Crazy

# 523
Не бях фенка на шалове, но вие ме направихте такава  Peace Отивам да ви чета  Hug

# 524
А има ли в София, магазин за шалове, или осново да продават шалове на прелични цени.

Общи условия

Активация на акаунт