Шалът като стил на обличане

• 147 624
  • 684
  •   1
Отговори
# 540
  • Зеленият рай в сърцето на България

# 541
Здравейте, разхождах се през уйкенда и ми направи впечатление, че магазините са пълни с шалове. Явно тази година ще е щастлива за нас!  Laughing
Аз естествено съм улучила "свирката без топче". Похвалих се преди време, че съм купила двулицев шал от Джъмбо. Оказа се че е доста рехаво тъкан. Пробвах да го изпера и увия за да се получи смачкан ефект, но тъй като е много мека материята, нищо не се получи. За компенсация с помощта на big pufana се сдобих с 2 нови шалчета, подобни на нейните. Прекрасни са! Специални благодарности  bouquet

# 542
Вавка, благодаря за милите думи и да знаеш, че сме в топ 10 за леопардовите кожи.  Joy Виж Долче и Габана.

Айде сега малко шалотека Eсен-Зима 09/10.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 14:41 от big pufana

# 543
Най- новото ми шалче:

# 544
  • На земята, която е всъщност звезда.
Готино е! Simple Smile

# 545
  • Бургас

Това е моя нов шал - още не съм го носила  Simple Smile

# 546
# 547
  • На земята, която е всъщност звезда.
Боже, вече не вярвах да видя някоя от тези сестри хубаво и стилно облечена. Simple Smile

# 548
NECKLUSH SCARVES - (като разновидност на безкрайните/кръгли шалове, HO много тънки И по много ) :

http://media.photobucket.com/image/necklush%20scarves/greyestghost/31_large.jpg
http://media.photobucket.com/image/necklush%20scarves/societyhill/necklush.jpg

Crazy

# 549
и аз се записвам с придобивката на още 1 шел- в любимия ми цвят черно и бяло

# 550
  • Зеленият рай в сърцето на България
Това ми харесва.

# 551
  • Габрово
Новото ми шалче..  Heart Eyes

# 552
Не ми е ново,но ми е любимо HugДобре,че днес най-накрая взех фотоапарата с мен,че да си го покажа Grinning

# 553
bz много ми харесват тези  NECKLUSH SCARVES  приличат ми на спагети  Thinking / винаги асоциацията с храна ме е водила при избора на дрехи и т.н. - например жилетка с цвят на ванилов крем или карамелено кафява чанта / Blush Joy Thinking

# 554
bz много ми харесват тези  NECKLUSH SCARVES  приличат ми на спагети  Thinking / винаги асоциацията с храна ме е водила при избора на дрехи и т.н. - например жилетка с цвят на ванилов крем или карамелено кафява чанта / Blush Joy Thinking

И на мен много ми харесаха ; много са интересни.
Тук не съм ги виждала макар че редовно се оглеждам за шалове. Tired

Общи условия

Активация на акаунт