Шалът като стил на обличане

• 147 641
  • 684
  •   1
Отговори
# 300
  • близо под тепетата
Аз подрепям Кюбит. Малко ми е пристрастно мнението, понеже обичам червения цвят, но мисля, че в случая би си подхождало... представям си я-черната роля+червения шал+червени обувки+черна чанта Peace Laughing

макар че и това не е никак лоша комбинация

Иначе много ми хареса това шалче-лилавкото с копчетата. Даже ще връча на баба да ми го оплете..само сега се чудя за цвета... Thinking  май ще е червено Laughing или лилаво Laughing

# 301
Силви_   - Аз не бих комбинирала цвета на шала с обувки или чанта; т.е. обувките и чантата нека са черни, НО шалът нека да е нещо съвсем различно , да е като акцент,а не просто 2 метра плат.  (аз съм по-смела и обичам да комбинирам различни стилове и материи; т.е. на такава елгантна рокля с елегантни обувки и чантa, бих сложила по-смел шал/кърпа).  Wink Peace

--------------------------------

Ето и един др. вид шалове : Winter cowl= шал 3uMHa kачулка :

Hug Peace

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 16:15 от bz

# 302
Хей, момичета, дадохте ми смелост - купих два шала, довечера ще ги пробвам и ще реша кой е по-подходящият.
Сатенирана коприна, едноцветни - единият е екрю, другият - пепел от рози (доста свеж и елегантен цвят).

Продължавам да ви чета с интерес.    bouquet

# 303
 Силви_ после да не забравиш да пуснеш една снимчица да видим  Whistling   Mr. Green

bz първо прочетох коментара ти, не беше качила снимки още и останах изумена, че си пропуснала снимчици  Laughing    bouquet

# 304

bz първо прочетох коментара ти, не беше качила снимки още и останах изумена, че си пропуснала снимчици  Laughing    bouquet

Да и аз!  Laughing

# 305
Дадено, Беки.  Flutter

# 306
Момичета бива ли така на 2- ра стр. да отиде темата?  Naughty Mr. Green
От този модел шал - зимна качулка едно време баба ми беше оплела няколко разцветки за всеки пуловер. Heart Eyes
Вижте още една идея .

# 307
Здравейте дами Hug, ще ме приемете ли в темата ви като една новоизлюпена любителка на шалове. Досега съм носила само зимни и то много рядко, но вие ме запалихте много. Намерих си един шал който ми е подарен преди сигурно 2 години но не знам с какво може да се комбинира и дали изобщо е модерен. ето такъв е
сатенен сребрист.Какво ще кажете дайте идеи с какво мога да го нося

# 308
Момичета бива ли така на 2- ра стр. да отиде темата?  Naughty Mr. Green
От този модел шал - зимна качулка едно време баба ми беше оплела няколко разцветки за всеки пуловер. Heart Eyes
Вижте още една идея .

Страхотна идея!
Е това вече е стилно, не съм си слагала шал на глава никогаш и не мислех, че ще ми се случи.
Но това ще го пробвам, само не ми е ясно каква е системата, да не ти се свлича от главата.
Добре, че ви следя, тук подсказвате много оригинални  идеи!

# 309
  • Перник
Запалихте и мен  с тези красоти  Simple Smile

# 310
Scorpi_D, според мен няма не-модерни шалове. Всеки шал е модерен по всяко време, ако е правилно комбиниран с дрехите или други аксесоари.  Peace
Твоят е малко по-официален, но и с дънки и бяла тениска би седял добре вечерно време.

placholina, много ги харесвам този тип зимни палове.  Heart Eyes Удобни, топли и красиви. Едно време и аз имах доста.

# 311
  • На земята, която е всъщност звезда.
Преди няколко години в едно списание показваха колекцията от шалове на Нети и аз се запалих. Сега имам десетина шалове и шалчета и ги нося по- често, отколкото гердани или колиета. А наскоро открих един магазин с френски такива и пак ще попълвам колекцията.

Някой беше писал, че през лятото го гледали особено, ако носи шал, но аз никога не съм забелязала да ме гледат така. newsm78

# 312
Някой беше писал, че през лятото го гледали особено, ако носи шал, но аз никога не съм забелязала да ме гледат така. newsm78

Напротив. За съжаление в България още хората не са свикнали да приемат за нормални много неща Tired Още си спомням преди 2-3 години лятото, на опашка на летището в Милано, една млада българска двойка без да знае кой каква националност е, се възмущаваше как можело да съм с потник и с шал (о, ужас Shocked Laughing)посред лято. Ненавиждам въпроси от сорта: "Не ти ли е топло/студено" Twisted Evil

# 313
 Laughing  Laughing аз питах дали няма да ме гладат особено ако нося шал докато е още топло вън  Simple Smile
Понеже досега не бях носила шалчета и кърпи, а покрай темата се запалих и сдобих с доста и ми беше любопитно кога мога да ги поднося.  Blush
 felicidad17 ужас, как си могла да сложиш шал посред лято  Mr. Green Мен на работа като ме видяха с кърпа ме питаха дали не прикривам белези или смучки  Laughing

# 314
  • На земята, която е всъщност звезда.

Напротив. За съжаление в България още хората не са свикнали да приемат за нормални много неща Tired Още си спомням преди 2-3 години лятото, на опашка на летището в Милано, една млада българска двойка без да знае кой каква националност е, се възмущаваше как можело да съм с потник и с шал (о, ужас Shocked Laughing)посред лято. Ненавиждам въпроси от сорта: "Не ти ли е топло/студено" Twisted Evil

Слава богу, не ми се е случвало, но знам, че има по- задръстени хора. Не ми е приятно, но не ми и пречи.

Общи условия

Активация на акаунт