Шалът като стил на обличане

• 147 671
  • 684
  •   1
Отговори
# 435
Дааа, снимките не са хич хубави. Може ли цени да споделите момичета?

# 436
И шапката ти изглежда страхотно!
Аз пък си купих зимна шапка, която стои много добре, има нещо твърдо по ръба на периферията - като обръчите в роклите на принцесите Simple Smile), което прави формата й много хубава, плетена е, с декоративни ръбове, и е доста мека - нямам чувството, че ще ми сплесква косата, докато я нося.

# 437
Моята шапка - зимната, беше май 42 лв., има и по 30-35 лв. Шаловете ми се струва, че бяха по около 30 лв., а намалените - по 13-17лв, а имаше и намалени копринени и памучни, които бяха намалени с 20% и излизаха под 20 лв. по мои изчисления.

# 438
Благодаря, Ана за ориентирането. А има ли такива зимни, кашмирени, по-голям размер? Трябват ми два еднакви за пончо.  Blush Шалове, от които ще си направя пончо.  Simple Smile

# 439
Плетеното ми "пончо-шал" беше точно 49.90лв., но повечето плетени жилетки и т.н. бяха доста по-скъпи.

# 440
  • На земята, която е всъщност звезда.
По спомен от 30 лв. нагоре. Но имай предвид, че изборът е много голям, и като цветове, и като материи, и като големина. Има копринени, памучни, памук и коприна, памук и полиамид. Дори и да не купувате минете и разгледайте, на снимчиците не се виждат добре. Имам спомен, че пазарувах в неделя и че жената в магазина ми направи отстъпки за всички покупки.

А шапото е много интересно, периферията е ушита двойна и може да се надува с въздух. Така може да се носи по различни начини.

# 441
Не съм сигурна дали имаше толкова големи, със сигурност имаше доста плътни - зимни. Но там има толкова много неща, просто е невъзможно да разгледаш всичко - аз на следващия ден открих цял куп нови неща, които предишната вечер въобще не бях забелязала, въпреки че разглеждах доста дълго. Ако имаш време да разгледаш сама, мисля, че ще ти е доста интересно. Между другото, видях на визитката им, че имат магазин и на Гладстон 42 - но това всъщност сигурно го пише и на сайта им.

# 442
А шапото е много интересно, периферията е ушита двойна и може да се надува с въздух. Така може да се носи по различни начини.
Цитат

Това звучи супер! Как ли изглежда с надута периферия?

# 443
Благодаря и на двете Ви, зарибихте ме. На мен малко ми трябва, особено ... мазгазин за шалове.  Rolling Eyes

# 444
Цитат
Имам спомен, че пазарувах в неделя и че жената в магазина ми направи отстъпки за всички покупки.
А на мен не ми направиха никакви отстъпки,   Sad въпреки че купих неща за над 100 лв.  Cry
Явно не съм им била особено симпатична   Wink

# 445
  • София
Май ще започнем да се разпознаваме в този магазин. Скоро и аз съм намислила да ходя там. Препоръча ми го Luisalote и видях снимки на някой нейни придобивки от там - истински красоти!

# 446
Страхотна тема, обожавам шалове!!!
Наскоро и аз открих магазина на Солунска - казва се Joli и е на №33, има си и сайт - www.jolibg.com

Със сигурност ще го посетя,има доста интересни неща Simple Smile   

# 447
Само в София ли има такъв магазин? Rolling Eyes

# 448
# 449

Благодаря !!!
За съжаление във Варна няма такъв магазин. Sad

Общи условия

Активация на акаунт