Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 90

• 43 451
  • 377
  •   1
Отговори
# 90
  • Vaudreuil Canada
Има я цялата на сайта http://laskova.multiply.com/photos/album/4/4

# 91
  • София
Смехурко, ами да, мисля, че си заслужава книгата на АД. Аз бях скептична, не заради съмнения в професионализма му, а заради моята засилваща се с годините неспособност да приемам инструкции:))) Но, срещнах стил, който не ме провокира да направя обратното на написаното, има и съвсем небрежно вкарани доста ценни редове, поне за мен. Искате ли утре да ви снимам направата на едно цвете, за да добиете представа за обема и качестовото на информацията?

Защо не си направите поръчка на няколко книги? Няма ли да падне доставката? Книгата ми я донесоха от Лондон, доставката за UK е безплатна, така че ми излезе към 24 лева...

# 92
  • Vaudreuil Canada
Дими не си губи времето да снимаш и качваш на сайта на амазон има превю на друга книга ще пусна линк към него освен ако не държиш да пуснеш снимки за конкретно цвете.

http://www.amazon.ca/gp/reader/1847731228/ref=sib_dp_pt#reader-page

# 93
Дими за международна няма значение колко ще си поръчаш , таксуват на "парче"  +... иначе казват че е 5паунда за Източна Европа , но щом Смехурко казва , значи искат допълнително .
  При нас е 16$ , но излиза на 1ви ( след седмица)
Шемет ти коя друга книга си решила да купуваш? Това което пусна не е новата книга ...

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 23:00 от raya_рая

# 94
Дооооообър вечер мили ДАМИ!!!!  bowuu
Ето ме и мен. Поскитах.... отпочинах.... и съм готова за нови подвизи.... не мога да кажа че много сте ми липсвали, тъй като половината тортената тема я чух по телефона.....  кой ли не звъня.... с някои даже се видях..... /Фиор да не подскача толкова, щото в момента в който роди и ще я ритна право в дупето за да не ме обвинява че се скатавам  #2gunfire/  толкова се ошашавих по тия телефони..... даже днес на прибиране към София обърках Ира и Сиси. Към едната пътувам... на другата звъня да ме посреща..... мани-мани... цирк голям..... Rolling Eyes абе...  баба Гицка - к`во да ви разправям.....  Sad
Гледам че не сте изписали много за 10 дни, ама утре ще ви разглеждам, коментирам, разконспирирам и броя...... 
Сега само лек комент на последната страница:
barcela - Интересна торта. Покрай тортите, напоследък съм в течение на "модерните" детски филмчета... това съм го виждала, но така и незнам за какво иде реч. Важното е че фигурките са весели и забавни.
На другата ти изброих китките.....  newsm78 , ама сложна работа се оказа от тоя ъгъл....
АСС+ - Това да не е абревиатурата на една стара познайница - "Аз съм си".... щото познато ми звучиш..... хубава писта си спретнала, незнам от какво се оплакваш. Може би е малко бледа, ама то си е мое виждане а не критика.
Boshi-Moshi - Тука стана интересно!!! Мики го познах. Готин е, обачеее..... я ако обичаш разкажи за другото щото...... глей`ся: Като го врътнеш снимката с двете топки нагоре - прилича на стройна мадама с финно дупе и големи цици, които са се разляли настрани, обаче.... ако го врътнеш с двете топки надолу..... просто не ми се коментира тоя албинос!!!!! Може ли малко разяснение, щото и тия сиджимки от перли дето си ги сложила може и за прашки да минат......  newsm78 newsm78 newsm78
Леле!!! Добре че е минало 22 часа, че ще стане XXL-канал......  #Crazy

# 95
  • Марс
Привет на всички, аз първо да Ви кажа, че ще задам един такъв въпрос малко сигурно неподходящ, и се извинявам предварително, но ме сърбят ръцете и ще попитам:

- Тез красиви тортички правите ли ги по поръчка или само за собствено ползване са, пак се извинявам ако съм Ви засегнала Rolling Eyes

# 96
Цяло лято пустееше темата, а сега нямате изчитане  #Crazy и торта след торта, никакъв шанс да проследя и изкоментирам всичко  Rolling Eyes .
Но не мога да не отбележа чантата на Ели !!! Ели изкърти всички мивки, мила, с тая чанта. Поздравления!!!
Поради обратите в правилата на тортеното предизвикателство се оказа, че няма да ми трябва бебешката торта за предизвикателството, затова мога да я изпльоскам тук. Правих я в края на юли, искаха я да е изчистена, така че няма кой знае какво по нея...
Снимките ми са кофти както обикновено напоследък  Tired , трябва ми нов апарат но дали ще ме огрее и кога един Господ знае.

Цветовете са по-реални на 1-вата снимкат и пак са далече от истината.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.
Мдааа, друго си е да мине отпускарския сезон  Laughing

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 23:20 от Clairette

# 97
  • Plovdiv->Toronto
Ехе, мерси Кларетка, наистина какво оживление  Grinning!  И Ван444ето се прибра, всичко си е на мястото  Laughing ...
Симпатична бебочка, от какво я направи ? И аз искам нов апарат, ама никона д90 е 1200 пари Rolling Eyes, трябва доста да си помисля ...
Барсела, АСС, много свежи и нежни торти ...
Хаиде да ходя аз да се потреса на вибриращата машина, че от много торти килограмите започват да се покачват  Confused ...
За момичетата които искат да се регистрират в кейксентрал за да гласуват за мен   bouquet, недейте драги, ако и тази краста още не ви е хванала, не се занимавайте  Laughing, на мен ми стига че тортата ми е една от най-даунлоудваните днес  Heart Eyes, не съм очаквала, гласуването не е толкова важно   bouquet ...

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 03:11 от eli_c

# 98
Здравейте!От скоро чета тортената тема и искам да попитам-как да изпека равен блат за торта?При мен,в процеса на печене се надига (бухва) по-вече по средата.Как да избегна това?дано ме разбрахте.

# 99
Здравейте!От скоро чета тортената тема и искам да попитам-как да изпека равен блат за торта?При мен,в процеса на печене се надига (бухва) по-вече по средата.Как да избегна това?дано ме разбрахте.

Като работиш с точните мерки на продуктите-при такова надигане, или си сложила повече брашно, или не се е разбила сместта достатъчно.Спазвай точните пропорции в рецептата и печи на умерена температура около 180-190 градуса.

# 100
  • Czech Republic

Здравей, когато изсипваш тестото във формата, гледай да следваш първо стените и едва тогава по средата. Другото - как процедираш - намазваш с мазнина и посипваш отстрани на формата? Ако да, опитай по следният начин - намажи с мазнина формата, отдолу си сложи хартия за печене (за да излезе по-лесно после), но не я посипвай или слагай хартия отстрани. Така тестото се държи към стените и не се събира в средата.  Дано ме рабра.....

Ели, чантата е просто невероятна - като истинска е!

# 101
  • там нейде .............

АСС+ - Това да не е абревиатурата на една стара познайница - "Аз съм си".... щото познато ми звучиш..... хубава писта си спретнала, незнам от какво се оплакваш. Може би е малко бледа, ама то си е мое виждане а не критика.
[

Ей Ванче веднага ме разконспирира Crazy Цветовете наистина са малко бледички на снимките - на живо са малко по наситени.
И да е критика - НЕ СЕ СЪРДЯ нали от критиките се учи най-добре Peace Hug Hug Hug

Clairette много хубава изчистена торта  bouquet

# 102
Е,темата вече си идва в нормалния ритъм.   Mr. Green
Пак ще бързам да чета сутрин с кафето... 
Clairette , готино бебешорче!Топчетата на борда отстрани много равни,бе...как ги мерите да са все еднакви?
А за книгата на А.Дън май и аз ще се прежаля...не знам колко ще се науча да правя цветя,ама...
ev4o , не вярвам да си засегнала някого.Някои от дамите правят и по поръчка...  зависи от къде си.     Peace       

# 103
Ей, Ванче като се появиш и изкоментираш нещо после два дена се хиля.  Mr. Green И да съм в лошо насторение, веднага се усмихвам като прочета някой твой пост.  Hug

Да права си, че нещо съм объркала при моделирането трябва да си припомня как са анатомичните особености Blush  Embarassed ще правя поправителен, то се е видяло Crazy
Перличките ги слагах, да не изглежда много вулгарна тортата ... незнайно защо, реших че перлите ще оправят нещата!? ooooh!  Laughing

# 104
Ели, и аз да кажа,че чантата е уникална просто!!! Shocked
Поздравления-толкова изпипана работа!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт