САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-34

• 36 308
  • 569
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте!Получих на имейла кодовете за двата детски куфара, в кошницата имам дрехи за 63 евро, преди седмица ми се намаляше сумата и с доставката, а сега/като пускам поръчката/ получавам само подарък, какво ли се е случило?

Благодаря предварително!
Излез и се логни отново в сайта,би трябвало да се оправи.

Дано не досаждам, но от моя компютър, автоматично се отваря моя акаунт, като вляза в сайта, как да изляза май не зная?!........Моля за помощ!
Слагаш ли мишката на името и ти излиза едно падащо меню и там има едно Х, натискаш го Wink Пише Me Deconnecter

# 226
  • София
Още един код за сака Софи с БД-46213.

# 227
доста кодове пробвах,но не ми се ловят (включително и персоналния от мейла за розовата раничка на колелца  Confused ).
за да намаля ЕЗ 2009, в кошницата само артикули от тази колекция ли трябва да имам, или може и от ЕЗ 09 + други?  Crazy

# 228
  • София
доста кодове пробвах,но не ми се ловят (включително и персоналния от мейла за розовата раничка на колелца  Confused ).
за да намаля ЕЗ 2009, в кошницата само артикули от тази колекция ли трябва да имам, или може и от ЕЗ 09 + други?  Crazy
Може да има и други,но намалението важи предимно за ненамалени от новата колекция,а щом ти се лови код,значи
поне подарък ти дава.Ако не дава БД или намаление,значи не е изпълнено условие на кода.

# 229
Ботите на мен ми се намалят с 30244 + БД + сешоар  Peace
задейства ми се кода   bouquet 
кои подаръци отиват на митница? не знам какви са условията  newsm78 Praynig

# 230
Щом си задействала 30244 дали ще отиде на митница зависи какво си сложила. Някой беше писал че сешоара тежи 724 гр., направи си сметката горе долу колко ти тежи цялата поръчка  Peace

# 231
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Дават ли ви намелие кодовете за 20/33 с подарък и БД? Имам 3 ненамалени артикула PRIX MINI + 2 намалени за обще стйност над 47 евро и ми дава само БД и подарък.

# 232
  • Пловдив
Възможно е да не са от новата колекция и затова да не ти дава намалението.  Peace

# 233
Момичета може ли някой да ми пусне линк към електроннния каталог за детски стоки ?
Благодаря предварително !

# 234
  • на морето
Този сак Софи с жирафчето ли е или с Ягодка,че нещо не разбрах newsm78

# 235
  • София
Този сак Софи с жирафчето ли е или с Ягодка,че нещо не разбрах newsm78
Чантата с жирафа, БД и 20/33 евро. При мен намалява и PRIX MINI.

# 236
 Тези две дрешки съм си харесала,но не мога да ги намаля с повече от 20 %,с кода за Хана монтана(31453)  : http://www.laredoute.fr/vente-sweat-garcon.aspx?productid=324162 … &numberpage=1  и   http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-sport-garcon.aspx?product … &numberpage=1  пробвах много кодове...някой ако знае как да ги намаля повече,да сподели  Praynig

# 237
Май бяха изтекли  Embarassed

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 21:57 от issues

# 238
момичета дали някой знае колко тежи куфарчето с дора!благодаря ви предварително Hug

# 239
  • близо до морето
Тези хубави кодчета ми намалят даже намалени от новата колекция, само че първоначалното намаление не трябва да е повече от 35%.

Общи условия

Активация на акаунт