Жената Лъв - 5-та част

• 13 075
  • 432
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Точно първите учебни дни след 15-ти са ми най-луди и най-ангажирани, докато си нагодим режим с детето  Laughing. И на мен сякаш ми се иска да се видим в сега, по-скоро и заради още хубавото време, но няма да има нищо против и другия месец, просто си разсъждавам на глас  Hug.

# 271
Точно първите учебни дни след 15-ти са ми най-луди и най-ангажирани, докато си нагодим режим с детето  Laughing. И на мен сякаш ми се иска да се видим в сега, по-скоро и заради още хубавото време, но няма да има нищо против и другия месец, просто си разсъждавам на глас  Hug.

Peace Абсолютно поддържам Вени***.... че сега с това местене и глупости.... Но пък от друга страна... име 2 уйкенда, през които дзверо ще е сигурно с баща си.... Thinking т.е. единият ще ми е за боядисване на къщето а другия за среща... евентуално......хмммм... сложна дилема....

# 272
Ами май така като ви чета преди 15-ти няма да е добре като идея. Дечицата ви тръгват ня училище. Ще сте улисани в подготовки, покупки.
Ъктоубър по-добре ли е? В начлото някъде. Или поне в първата половина на месеца?

Пък може да извадим късмет и да хванем някое хубаво циганско лято. макар че аз като знам как е климата при вас там в С-я...не че нещо, харесвам града, ама вадите зимните либадета докато ние тук в Пл. ходим още по джапанки.  Wink.

# 273
  • София
Я да ви контрирам с дати:
12 или 13 септември (събота или неделя)
26 или 27 септември (събота или неделя)
3 или 4 октомври (събота или неделя)

Моят примерен план:
Около 5 и 6 септември Стефи взима заплата и не си купува кутийки, Джес си боядисва новото къщенце, а всички, които имаме ученици - купуваме анцузи, раници и тетрадки. На 12 или 13 се срещаме в парка.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 15:12 от Вени***

# 274
Я да ви контрирам с дати:
12 или 13 септември (събота или неделя)
26 или 17 септември (събота или неделя)
3 или 4 октомври (събота или неделя)

Вени***, ти от желание за среща, половината дни през Септември ги направи съботи и недели.  Mr. Green Hug

Джуличка,  Hug Ще споделиш с нас резултатите, нали? Да не те тормозим само с въпроси, щото си представям на всеки ако трябва да отговориш ooooh!

Ооооо, разбира се, че ще споделя.  Peace
Но иначе си права за отговорите "до всеки".
Знам, че всички го правят от добро сърце, и все пак е малко уморително.

# 275
Аз съм ЗА 12-13.09. Дано Стефчето до тогава не е похарчила заплатата  Joy! Стефчееееее, като ти чета постовете, мацка, май всички велинградчанки сте големи терци. Познавам още една твоя съгражданка, ама и тя е една кифла сладка  Mr. Green!

# 276
  • София
Вени***, ти от желание за среща, половината дни през Септември ги направи съботи и недели.  Mr. Green Hug
Joy  Joy  Joy
Сега вече истината лъсна - освен по карти, не мога да се ориентирам и по календари  hahaha! Отивам в горния пост да редактирам  ooooh!!

# 277
Аз съм ЗА 12-13.09. Дано Стефчето до тогава не е похарчила заплатата  Joy! Стефчееееее, като ти чета постовете, мацка, май всички велинградчанки сте големи терци. Познавам още една твоя съгражданка, ама и тя е една кифла сладка  Mr. Green!

Не, сметам да я похарча сега на това плащане този месец. И докато вие мърдувате аз съм изложена на изкушения и натиск. Мрежата ме атакува и отнякъде се лепнах в един сайт за буйки и...  ooooh! Искате ли да ви го покажа? Белкем и вие се изкушите та да не се чуствам сама в безразсъдството си.  Twisted Evil http://www.shoes-bg.com/ladies_shoes.html

Как се казва твоята позната? Ако е над 30 години може би да я познавам. Макар че аз доста бягам от общуването си с родния край. В същото време отказвам да имам нещо общо и с Пл. понеже нали все пак не съм родена тука и се получава нито риба, нито рак. Успокоявам се с това, че може би пък съм просто гражданин на света.  Wink Sunglasses

# 278
Вени***, ти от желание за среща, половината дни през Септември ги направи съботи и недели.  Mr. Green Hug
Joy  Joy  Joy
Сега вече истината лъсна - освен по карти, не мога да се ориентирам и по календари  hahaha! Отивам в горния пост да редактирам  ooooh!!
hahaha hahaha hahaha
И аз съм ЗА 12-13.09
Стефи, готини чепици! Сега е момента да си купиш чехлИчки, че са на прИмоция Laughing

# 279
Ако всички сте за 12 или 13 Септември, и аз съм ЗА.  Peace

# 280
  • София
Аз напирам за среща около 12-13-ти, щото нямам есенни обувки и се надявам да е още топло hahaha, а ти направо ме хвърли в музиката с тоя сайт, щото и пари нямам излишни, както винаги  ooooh!!

# 281
Стефчееееееееее, Деси Генкова се казва и мисля е твой набор. Дизайнерка е. Живее тука у голЕмото селУ Simple Smile!

# 282
Стефчееееееееее, Деси Генкова се казва и мисля е твой набор. Дизайнерка е. Живее тука у голЕмото селУ Simple Smile!

Е, значи трябва да я познавам ако е мой набор. Макар че в беглите ми спомени единственото момиче, което имаше някакви такива заложби в наборите близо около моя беше една друга, май малко по-голяма от мен. Обаче не помня как се казваше.  Дизайнер?  

Вени, пак добре, че не показах този сайт http://www.ninewest.com/The-New-Neutrals/4216003,default,sc.html  Wink. Ще дойдеш по бАтушЕта, бе.

Аз ще изчакам окончателния вот за дата и месец. Щот аз съм за октомври. Не че няма да дойда и ако го направите сега този месец, но ще трябва да пестя. Пък то не го умея.  Embarassed

# 283
  • София
Ооо, добре, че не го показа  Joy! Ако не престанеш, детето ще ходи по бански на у-ще и два-три листа от рекламни тефтерчета, да си записва, все пак  Joy!

# 284
Стефке, спри се бе маа му млада. Харесах си почти целия сайт. Ся как ша спя. Мол ти са. Имай милост към пристрастените към обувките. Може ли да ядеш шоколад пред човек на диета Whistling
Не мога да ви насмогна на писането дърдориви лъвици такива. То е нещо страшно направо. На срещата просто не знам какво ще правим. Дайте да намерим някакви други хора да ги поканим и тях, за да има кой да слуша. Щото едва ли някоя от нас ще мълчи, за да слуша другата. Аз ще дойда когато е да е, независимо дали ме щете или не Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт