Юли-2006 тема 88

• 16 281
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Aха без температура,даже гърлото и не е червено,но каза че го изписва,само защото влизам в болницата и се връщам с бебе.Да я ремонтира набързо ConfusedХич не ми се дава,ама да си призная така поне ще ми е по-спокойно и няма да я мисля толкова.Че иначе със свеки и баща и кой знае как ще се оправят ooooh!
А на хомеопат нали я водих,цяла година.За проблемите със запека,яденето на коса и гризането на нокти.Лекува я все с едно и също лекарство и не забелязах да има промяна,просто детето си ги израстна само тези състояния.На всеки преглед по 35лв да давам,ми то и аз мога да и го давам през месец това лекарство.Оф...незнам,не съм я водила от няколко месеца ,чудя се има ли смисъл? newsm78

# 121
Арлина зависи от хомеопата.При нас имаше смисъл.  Peace
Ама не може ли само сироп за кашлица да и даваш и по тела ще контролираш нещата после.Изчакай,остави им рецептата.Ако се влошът нещата да вдигне Т да го купят.Така мисля,пък ти си прецени  Thinking Аз не бих дала АБ,освен ако нещата не са вече крайно непоправими  Naughty

# 122
Близо до Токио живеел един велик самурай, който бил вече възрастен и се бил оттеглил, за да обучава младежите в дзен-будизъм. Въпреки възрастта му се носела легендата, че може да разбие всеки съперник. Един ден, един войн, известен с тоталната си липса на скрупули, дошъл при него. Войнът бил прочут с това, че използвал техниката на провокацията: изчаквал противника му да направи първата крачка, възползвал се от направените грешки и контраатакувал внезапно. Младият и нетърпелив войн никога не бил  губил битка. Знаейки репутацията на самурая, бил дошъл,за да го разгроми и да се прослави. Всички ученици протестирали срещу идеята, но старецът приел предизвикателството.

Всички излезли на площада и младежът започнал да обижда стария учител. Хвърлил няколко камъка по него, заплюл го в лицето, изкрещял всички възможни обиди, обиждал дори предците му... С часове правил всичко възможно, за да го провокира, но старецът останал невъзмутим. Привечер изтощеният и унижен войн се принудил да се оттегли.

Угнетени от факта,че учителят им трябвало да изтърпи толкова обиди, учениците му го попитали:
"Как можахте да понесете това? Защо не влязохте в двубой, пък макар и да бяхте загубили битката, вместо да ни показвате тази страхливост?"

"Ако някой дойде при теб с подарък и ти не го приемеш, чий е подаръкът?"

"На този, който го е донесъл." - отговорил един от учениците.

"Ами, същото важи и за завистта, гнева и обидите" - казал учителя. -  "Когато не ги приемеш, продължават да принадлежат на този, който ги носи  със себе си."

# 123
Иси много е мъдро това,ти къде ровиш посреднощите  Wink

Ние ходихме до Сарафово на един детси рожден ден и Гали за първи път така да се отпусне в клубче да играе,ама много.Чак не му се тръгваше.
После не мога да го приспя от превъзбуда  Joy

# 124
Честит Рожден ден мила Лети и Дани!
В календара има всеки място и за своя ден -
знае си, от край, човекът, че тогава е роден.
И на този ден ще мине да го поздрави света,
после, в часовете, сините, близки ще се съберат
и по броя на годините тихи свещи ще горят.
Как годините минават - няма начин да ги спреш
и със всяка се прибавя в твоя празник нова свещ.
Ала ти недей тъгува, даже в тебе да боли -
днес е време за празнуване, този ден е твой, нали?
Днес е време за палуване, всички свещи запали!
Честит да бъде този ден,
във който всеки е роден
и е поел дъх със жажда.
Честит да бъде този час,
когато ти, когато аз,
когато някой се ражда.
Нали с децата ни светът
се подновява всеки път,
за туй е млад този свят.
За приятелите наши
нека вдигнем тежки чаши
и отпием глътка вино.
Нека зло да ни збрави,
да сме живи, да сме здрави
и живеем сто години.

Бъдете най-веселите, най-щастливите,
добри и нежни, най-красивите!
Бъдете най-внимателните, най-любимите,
реални, обаятелни, най-неповторимите!
Бъдете и добри, и строги,
и слаби и силни!
Нека се сбъдне всичко, за което мечтаете сега!
Пазете винаги Вярата, Надеждата и нея, Мъдростта!

Иси много е мъдро това,ти къде ровиш посреднощите  Wink
Wink Hug

# 125
  • Варна
Мила ми Иси,
Честит рожден ден!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

Мила Дани,ЧРД! Не се кахъри, че вече си с една година по-голяма. Защото вече си и с една година по-красива, по-умна и по-привлекателна! Продължавай с тази скорост!

Тиция,Не трупай и не мисли за годините ....  живей диво и безгранично! Честит рожден ден!

Рени,сладурка не знам как да ти кажа колко се радвам за теб. PartyПожелавам ти една прекрасна и лека бременност.Дай Боже и аз да се похваля декември месец Praynig. Целувам те много Heart Eyes

Ели,малко се сдърпани с брат ми,но ми пиши на скайп,да обясниш точно проблема.аз ще се опитам да говоря с него и да намерим някакво решение Peaceпращам ти ЛС

Не съм ви чела подробно....

# 126
Честит рожден ден Дани

Честит рожден ден Тиция

Иси пак първа и пак много разчувстващо е направила поздравите Hug

Жоржи аз вече май се поуспокоих за снимките и клипчетата, никога няма да ги забравя,жалко ,ще се опитаме да ги търсим, но не се надявам на нищо,не го питай брат ти да не ви притеснявам,а Нан или някой друг ако има нещо в предвид свиркайте по към Пловдив ако е хакера   Wink

Рени ми то и вие спирате  с бебеправенето нали  Heart Eyes Party като е свършена вече работата Blush

# 127
  • Варна
Ели,няма проблем ти пиши да обясниш ситуацията,а той ако може от дистанция ще помогне.
При нас се отлага бебеправенето .... Sad

# 128
Ай стига бе това по филмите го има от дистанция може да ми влезне в компа ли?И то в стария уиндоус ,шашнах се Shocked
Жоржи ако искаш сподели защо отлагате? Confused

# 129
Нека в първите минути на твоят ден рожден,
да те прегърнат и целунат вместо мен!
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост, вечерите с топлина, а годините с младост!
ЧРД мила Лети! Въпреки, че съм далеч, знай, че за в сърцето си ми ти!

Дани, дълго младей, век поживей,
много се смей и във всичко успей! Честит Празник!

Ели, може да ти влезе през компа, може. Татко Кредор, така оправя нашите компютри когато се наложи. Дори скоро-преди 2 месеца оправи настолният по този начин, че не искаха да ни тръгват филмите на него. Peace

# 130
  • Костинброд
Честит рожден ден, Исе (на патерица),Ч.Р.Д. и на Дани и Лети, бъдете най- усмихнатите, красивите и щастливите майки и съпруги.   bouquet

Рени, честити 2 чертички, желая ти най- леката и безпроблемна бременност.

Съжалявам, че не съм се включвала скоро и съжалявам, ако пропускам някой с някакво събитие, но покрай тази детска не съм на себе си.
Преди 2 часа оставих маймунката в детската, плакахме много и двете, една от лелките в яслата ни е позната и като видя как плачеме си заряза нейните деца и гушна Вики и я отнесе и аз още повече се разревах, че така ми я взеха, даже чао не можах да и кажа..........уф, и сега рева. Нито можах учителката да видя, нищо. Като я е завела вътре и е показала играчките и тя си е взела една кукла и се е дръпнала настрани от децата, било я е срам. Преди малко пак е ходила да я види, играела е с децата, тя я е питала дали иска да я води в яслата да види бебетата, а Вики е казала, че ще си стои тук да играе, питала я е дали иска вода, но Вики е отказала, но казала че и се пишка, та са ходили. Притеснявам се, че не е казала на госпожата за пишкането и ме е страх да не чака пак баба Лили (така се казва лелката) да дойде, че тя си е при бебетата и не знам кога пак ще може да отиде.
Ох, къса ми се сърцето, ама няма начин.
Хайде, до после, днес ако съм в състояние пак ще пиша, че ще изкукам в къщи сама. От нерви изчистих за 1ч, бях като фурия и сега седя и рева.

# 131
Яница, не знам какво да ти кажа, защото аз също съм в голяма треска. Ема утре тръгва и ми е много притеснено. Ако бяхме в Бг сигурно нямаше да е чак така. Но тук адаптацията ще е малко по-трудна, защото не знае език малката. Сега я уча на дребни неща, като да казва когато й се пишка, ака, пие водичка и т.н. Повтаря и уж каза, че ще си казва, но дали е така само времето ще покаже.
Аз ще я пускам само до обяд, общо по 3ч,. дневно. Така и двете ще се чувстваме по-добре. Вече, ако тя изяви желание ще я оставя и за цял ден, но ме съмнява.
Ти се успокой, след като имаш позната там тя ще ти се обади, ако има проблем. Peace

Пиши как е минало като я вземеш.
Цял ден ли ще остане?

Арлина, милата Зоя, измъчи се детенцето. Confused Много ми е мъчно за нея. Опитай с хомеопатия, не знам при кого си ходила. Но Жоржи и Иси са доволни от Хаджиева, опитай и там. Това е ужасно сриване на имунитета с тези АБ за щяло и нещяло.
Не те успокоих, ама...Знам, че ти е притеснено и от предстоящото раждане, но всичко ще е наред. Особено, ако Зоя сама се справи с кашличката. Peace
Силно гуш от мен! Hug

# 132
  • софия
Здравейте отново, момичета  Hug
Дю, добре прибрала се вкъщи! Желая ти бързо възстановяване! Константин е прекрасен!
Връщам се на 3та стр. да наваксам  smile3529
От днес окончателно и безвъзвратно съм на работа, но за сега се ориентирам и ще имам време за форум. Да видим до кога?

# 133
  • Костинброд
Ронка, цял ден ще е там, така аз пожелах, е, ако плаче много ще ми се обадят, но ако не плаче ще спи там, мисля, че така ще и е по- лесна адаптацията, надявам се, де.
Дю, не знам как да ти помогна, само стискам палци бързо да се оправите. аз поне за това съм доволна от нашата лекарка- до сега Вики никога не е пила АБ, все с хомеопатия сме се лекували + някой други сиропчета, но не и АБ.

# 134
Пак аз! Mr. Green
Така е като вали, детето рисува с водни боички и не ме занимава за момента. Wink

Румка, хайде с много свежи сили, малко работа и приятни емоции да е завръщането ти на работа! Hug

Яница, щом така си решила, значи е най-доброто за детето. Peace
Аз не съм на това мнение, защото плавната адаптация е доста по-щадяща. Но пак си зависи от детето.
Някога, когато работех(вече не си спомням какво беше това и имали почва при мен Rolling Eyes Whistling) Та като започвах нова работа никога не съм била от първият ден на пълен работен ден, а ме пускаха доста по-рано. Адаптацията, влизането в релси е щадящо по този начин. Предполагам същото е и при децата.

Общи условия

Активация на акаунт