Да е орисан с много късмет, здраве и добрина.
Да расте умен и щастлив, палав и талантлив.
Приказно детство му пожелавам.

Иска, бързо разгонвай тия болести!
Обещала съм нещо и този път ще го изпълня
а аз така искам още едно детенце.
Понеже не прилича категорично, нито на мен, нито на баща си, се шегуваме, че на този, на когото се е метнала хубавица 

Тая лекарка е направо за 

Не че е късно де 

Тая лекарка е направо за 
първо снимка ,защото е много сериозно.Отидохме с Марти облъчих го детето (събираше му се около 4 г. без да съм го облъчвала и да пие АБ) .След малко излиза ренгенеложката и ме пита от какво се оплаква детето и аз и казвам ,че продължително време кашля и тя влезе в стаичката си .Съответно бягам след нея и я питам сериозно ли е ,а тя казва не просто нищо му няма и се чуди ,защо го облъчваме напразно. Отивам пак при лекаря с широка усмивка и той въпреки всичко му изписва АБ,аз обаче нахална и му казвам ,че детето е още гладно и си чакам направлението за посявка и той така грубо му взе пробата. Абе ужас болен да не си.
Залуднах с тези Франсета, ей! 
На Ема колелото е 14", ако не се лъжа, добре й е.
Ти недей си мълча, ами се разправяй...що за отношение...Милото детенце, то търпи, а? 
И сме ергени
Стискайте палци на Венцито да му хареса, за да си почина няколко дни 

, ама да си призная въобще не съжалявам
толкова е сладко и хубаво с две деца. Първото си го гледах много безстрашно, студентка, млада, а сега с Венцито ценя всяка една минута. Вечер ни пълни душите с маймунджилъците и хитрините си, невинните пакости и сладките прегръдки.... въпреки, че сега е палав, не като преди, но въпреки това е толкова готино..... пък и ти когато си готова ще стане