Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 549
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Горе главата Поли искрено се надявам да можеш да се справиш с тази ситуация Hugbouquet

# 121
И аз вече не вярвам на чудеса ... Sad Току що казаха , че ще има коледни добавки за пенсионерите и тази година , а за нашите мъже - нищо не се чува ... ooooh!
Какво празнично настроение да имаш , след като не можеш да зарадваш дори детето си за Коледа .  Shocked Поне те да се чувстват щастливи ... Cry

# 122
Сега пък нещо ново каза Министър Дянков : ще се опитат да дадат 13 та заплата на бюджетната сфера  Crazy Хааааа, дано  Grinning Пу - пу .... newsm53

# 123
Съжалявам , момичета, но вече в чудеса не вярвам.

# 124
Аз разбрах от друго място, че ще има нещо за Коледа, дали ще е половин заплата или цяла, но ще има нещичко... Да видим, и аз не вярвам докато не видя  Peace

# 125
# 126
 Praynig дано момичета

# 127
  • Ботевград
Ей сладкишиииииии  Hug къде ли не Ви търсих, радвам се, че Ви открих отново, отивам да чета назад  Hug

# 128
Златна , къде се губиш ...?  Hug Отдавна не си влизала при нас  Naughty Забрави ни ... Wink

# 129
Златооо, беше ми домъчняло за теб... наистина малко ни е неоткриваема темата  Crazy И сега к'во ще има ли 13-та заплата??? newsm78

# 130
  • Ботевград
Няма да се плашите, ще си раздадем по едва - две виртуални, важното е да се зарадваме за Коледа, съфорумно  Hug

# 131
# 132
Мъжо вчера като се върна от дежурство каза,че се споменавало за парите за дрехите ДО 15 януари трябвало да ги дадат. newsm78Пък и за 13 заплата се шушука,че да видим....Брейййй ама ако стане това кво ще ги правим тез пари-много накуп Joy Момичета стискайте палци за моята сестричка,която също пише тук Lina sm защото снощи са я оперирали по спешност от пукната киста на яйчника  Praynig Лек ден

# 133
  • Ботевград
Стискам палци за бързо възстановяване на Lina sm  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 134
  • Варна
Мъжо вчера като се върна от дежурство каза,че се споменавало за парите за дрехите ДО 15 януари трябвало да ги дадат. newsm78Пък и за 13 заплата се шушука,че да видим....Брейййй ама ако стане това кво ще ги правим тез пари-много накуп Joy Момичета стискайте палци за моята сестричка,която също пише тук Lina sm защото снощи са я оперирали по спешност от пукната киста на яйчника  Praynig Лек ден
Lina_dm или Lina_sm?
Съпруга на колега на ММ. Стискам палци всичко да мине нормално и да се възстанови бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт