Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 59 175
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Четвърти дом е най-отдалечения от плажа, но за мен това не е далече. Ходене бавно пеша до плажа е 10 мин. максимум, като имаш предвид, че се минава през парка и е сенчесто. Това не трябва да те притеснява.
От останалите хотели на комплекса обаче си е отдалечено. Най-близкия басейн на Гранд хотел Варна е на плажа, към хотел "Рубин", той е на около 50м. от плажа на станцията. Имаше шезлонги и чадъри на плажа, но за цена не мога да ти кажа, тъй като не сме ползвали.

# 496
  • малкия йеросалим
Здравейте!Нека и аз да се присъединя към клуб "полицейска съпруга".С моето злато сме заедно от многоооо години,женени сме от почти 6 и имаме две зверчета на 5 и половина и на 1 годинка.Мъжо е в системата на МВР от  9 години.В момента е в командировка на морето от 20 дена и много ни липсва.Радвам се ,че ви открих.Засега толкова от мен.Лека вечер на всички!
П.С.връщам се да чета от начало темата  Laughing

# 497
  • Пловдив
Здравейте!Нека и аз да се присъединя към клуб "полицейска съпруга".Laughing
Добре дошла при нас!
И моят мъж преди няколко години имаше такава командировка на Златните, та знам какво ти е, ама ако питаш мен, хващай куфара и бегай - хем на морето, хем заедно, особено ако има някоя баба мераклийка да поеме зверчетата поне за един уикенд!

# 498
  • малкия йеросалим
mama_ziana тази година ще го пропусна морето за съжаление.При мъжо условията не са добри и изобщо не са подходящи за деца.Миналата година беше командирован в Константин и Елена и си изкарахме при него десетина дни.Но сега се очертава да ходим другият месец в базите във Хисаря или Велинград.Та ако някой има пресни впечатления от там да разкаже.Интересува ме как са условията,има ли басейн или ако няма къде може да се ходи.Как е храната,стаи те,абе всичко  Laughing

# 499
  • Пловдив
Е, неслучайно казах, ако има баба на която да оставиш малчовците, иначе ясно, че не става.
Не знам какви са базите в Хисаря, обаче аз съм от онзи край и самият курорт си е супер.
Весело да ви е!

# 500
  Hug Добра да е вечерта Ви. Нека и аз се присъединя към Вашето клубче, много ще ми бъде приятно. Съпруга съм на полицай от 6-7г, а самият той е в системата от 10-тина години.
Този Великден изкарахме във базата във Велинград. Много е хубаво там - прилична база, чисто, подредено, запазено, любезен персонал. Храната е по желание - има стол , в който ти предлагат меню от няколко ястия за следващият ден и ти си избираш, ако искаш. Не е проблем да се храниш и навън. Цените за поносими (като за семейство на полицай). Точно пред базата има хубав парк с беседки и добре поддържани алеи, детска площадка (тя е към Рич - хотел) и Аквапарк с минерални басейни (то там нормална вода не видях). А който обича планинския туризъм, направо ще се влюби в това място. Има страхотни, изключително добре поддържани, обозначени маршрути подходящи за разходки с деца... Препоръчвам Ви го... То стана малко дългичко .... А някой ходил ли е на Хисаря?! Там планираме да бъде следващата почивка (не се знае кога, ама ще е там)   bouquet

# 501
  • Варна
dark aurora за кой аквапарк говориш?
И ние сме във Велинград, страхотно е!
Който ще ходи на МВР станция да си носи свидетелство за гр.брак и акт за раждане на децата /ако има такива/
 Hug

# 502
Стават смешни с тези документи дето ги искат.Нали имат база данни?
Нали са бази взе пак на МВР?
Миналата година за малко да забравя да ги взема и какво?
Ще ме върнат на другия край на България или ще ме карат да плащам двойно?
Нямаме оправия ей #Cussing out
И с деца под две години също не може.  #2gunfire
Моите са по кротки от тези големите.Та те вдигаха цялата база на главата си по4ти денонощно

# 503
Под "Аквапарк" имам предвид Велинградския "минерален градски плаж" - с много басейни (и детски) и едни огромни водни пързалки...  Laughing А да и за документите - нас ни предупредиха, и си ги носихме, но не ни ги искаха...
 А това за деца под 2-г възраст ?!
Хората с кучетата на почивка, а аз с детето не мога?!  #Crazy (да ме извиняват любителите на кучета, нищо лично)
И къде го пише това?  #2gunfire

# 504
Министерска заповед е ,но не знам от колко години.Може би идеята е да няма ревящи бебета и да си по4иват по4иващите.Но,поне при нас по4ивка нямаше.Сещайте се след ве4ря какви раздумки,ракийки и до колко осъмвахме Wink

# 505
  • Пловдив
Министерска заповед е ,но не знам от колко години.
Когато ходихме за пръв път със сина ми, той беше на 1 г. 9 месеца. Никой не ни каза нищо, нито пък ни върнаха /бяхме на Китен/. С дъщеря ми ходихме, когато беше на 1 г. 3 месеца - пак никой нищо не ни каза. Знам само, че ако декларираш, че детето е с теб, плащаш и за него, дори да не ползва легло. Което си е простотия, защото децата навсякъде са безплатно, още повече, когато са под 3 г. Иначе не смятам, че заповедта някой я спазва - гъмжеше от бебета в колички, та даже и кърмачета. Аз лично нямам нищо против, дори когато съм била без деца - това е противоестествено и нелогично, да не допускаш бебета в базата, при условие, че наистина по-голямат адандания идва от по-големите деца, не от пеленаците.

# 506
ако някой иска информация за базата в стрелча... Simple Smile

# 507
Я да 4уем Simple Smile

# 508
като изключим недостатъка с режима на топлата вода и прекалено горещите стаи със западно изложение всичко друго е просто супер

# 509
  • Ботевград
  bouquet Как сте сладурковци  Party
Ние се върнахме от Созопол и мога да Ви разказвам мноооого и все лоши неща за там, нямам идея от къде да започна, но ми идваше както ми е събран багажа в куфарите да си потеглим обратно, освен плажа на къмпинг Златна рибка абсолютно нищо не ми хареса там, ама нищо, като започнеш от стълбището  Mr. Green Laughing режима на водата, храната с косми и мухи и абсолютно нелюбезните служители  newsm78  стаята на 4 етаж със стълби 2 легла отдолу и 2 легла отгоре на покрива и  Sick абсолютно клатещ се и нестабилен парапет  ooooh! , балкона по който се разхождаха съседите, жегата и отдалечения плаж, мизерията и центъра на 10 километра оттам  Thinking тааааааааа там бяхме затворени с децата /3 и 4 години  Mr. Green/ които се чудех дали ще върнем живи и здрави и които като коне тичаха по стълбищата в жегите   Confused ТАААААААА така мина нашата почивка, бяхме сървайвъри, парвите дни бяха много тежки, тази база трябва да се забрани със закон, това не е почивна база, а мизерен лабиринт с кофти служители, хич да не съм Ви чула че се замисляте да прекарате част от лятото си там,  hahaha не Ви трябва да се впускате в такива екстремни ситуации, особено с малки деца  Hug

Общи условия

Активация на акаунт