Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 569
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Казаха по ТВ-то, че нови зимни униформи ще има март месец ShockedСега да ходели със закърпените униформи и стари кубинки. По повод днешния протест това го съобщиха.

# 136
Здравейте, мили сестри по съдба! Нова съм тук. Чета ви от известно време, но чак сега открих трета част на темата и реших, най-сетне, да се присъединя към вас Embarassed. В момента нямам какво да добавя към всичките ни проблеми и болки....Не вярвам на нищо и на никой вече. Нещата стават все по-зле, знаем си го. Ще ме извините, но може да съм пропуснала доста неща от дискусиите ви, но не успях да открия мнения за полицейския синдикат. Какво мислите? Мина цяла година, а промяна никаква... no

# 137
Ц. Цветанов обещава парите за дрехи да бъдат изплатени до 10 януари ... Rolling Eyes
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=449722

# 138
# 139
  • у дома...
Е, момичета, помечтахме малко за 13 заплата. Сега вече може да се върнем в реалността - преди малко в новините ББ каза, че коледни добавки за никой няма да има. И даже подигравка с пенсионерите - по 25 лв за Коледа. Че какво да си купят по-напред с тия пари? ПО една малка пица?

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 09:30 от Просто_майка

# 140
  • Ботевград
25 лева? Тия добре ли са с мозъците си?
Каква криза, какви оправдания?  ooooh!
Бюджетния излишък го раздадоха да си финансират морските хотели през зимата ...
Съвсем сериозно, знам, че ние и не очакваме 13 заплата, нищо не очаквам, дори да увеличат с 5 % заплатите в този 4 годишен мандат ... честно, но това е безобразие да Ви кажа  ooooh! познавам сама жена, 78 години с 110 лв пенсия  newsm78 честно - чудя се какво яде и как се отоплява  #Crazy възможно ли е да живеем в абсурдистан  Shocked

# 141
  • София
А държавните служители, които са взели коледни бонуси ще ги връщат, за да има за пенсионерите Shocked

# 142
  • Варна
А държавните служители, които са взели коледни бонуси ще ги връщат, за да има за пенсионерите Shocked
Да, бе, да!
В съдебната система дори и 15та заплата вероятно ще има!

# 143
здравейте момичета Simple Smile днес чух че ще дават пари за дрехи от 16 до 30 декември има ли нещо вярно в това знаете ли?

# 144
здравейте и от мен, аз пък чух че ще дават заплатите до 19.12
дали е вярно и аз не знам  Confused
дано да дадат и парите за дрехи до края на декември.

# 145
  • у дома...
Една от касиерките в гранична полиция е казала, че във вторник ще им дават заплатите. Тя твърди че и нещо тогоре щяло да има. Но доколко е вярно ще видим.

# 146
лелее,за утре ли казваш...заплати... Whistling

# 147
За заплатите са обещали до края на седмицата.А ние днес минахме през вещевия магазин и обясниха,че пари за дрехи раздават на цивилния състав само.

# 148
  • у дома...
Значи скоро и на униформените ще дадат. Имам спомен други години как звъняха на мъжът ми на пожар да ходи във вещевия магазин, че не можели да си приключат годината.

# 149
ох дано мимичета дано.
вие сте моя светъл лъч Hug

във фирмата в която работя още не са дали заплати за ноември Sad
гледам в джобса пускам сивита ама от никъде нищо.
а знаете ли как се назначават конкурсите за работа в министерството, мъжо каза че първо конкурс трябва да има после да кандидатствам ама едва ли скоро ще има конкурси там. искам на държавна работа поне заплати дават навреме не като в частния сектор  Cry

Общи условия

Активация на акаунт