Клуб "полицейска съпруга" - 3

• 58 575
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Аз доколкото разбрах само на цивилния състав ще дават пари,а униформените ще получат купони за дрехи или нещо подобно,а не пари.

# 166
Наистина се обърках вече #Crazy

# 167
  • у дома...
По последни данни на униформените пак купони - ние си имаме от три години. Mr. Green Пари нъц! И заплати при нас няма още.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 17:06 от Просто_майка

# 168
  • София
По последни данни на униформените пак купони - ние си имаме от три години. Mr. Green Пари нъц! И заплати при нас няма още.

Не ги ли превеждат по едно и също време? newsm78

# 169
При нас днес раздадоха бележките за дрехи , но заплати няма все още ... Rolling Eyes

# 170
  • у дома...
Явно и с полицейските заплати стана като с детските - по етапно, по дирекции. Ега ти и загубената система.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 10:43 от Просто_майка

# 171
момичета при нас новото е че моя мъж взе заплата, нищо отгоре, нито пари за дрехи.

# 172
Момичета мъжа ми днес отиде да си вземе бележка за дрехи и се чува,че ще има пари Hug

# 173
Sladka Barbi какви пари? за дрехите ли?

# 174
 waveyСестра ми каза,че още на 15 са им пуснали заплатите,а при нас у Бургаско още няма Crossing Arms А за дрехите се чува,че УЖ ще дадат парички,нооооооооо като ги пуснат ще се радваме.А за Лина см е Лина дм объркала съм буквите. PeaceТя е вече в къщи и се възстановява,като свекървата й и прислужва... hahaha

# 175
Поли,мъжа ми се върна няма бележка няма нищо #Cussing out.Първо казват едно,после друго и незнам вече #Crazy

# 176
а поне казали ли са му нещо сега, защо няма бележки и пари. егати  Confused

# 177
Нищо не казват.Остава ни само да чакаме май Sad

# 178
  • у дома...
Сега първо трябвало да изготвят списъците за парите. Това за цивилните. За униформените един Бог знае какво ще е.

П.П. По инфо на съпружието то преди малко - ОДП София област утре ще получат заплата.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 17:06 от Просто_майка

# 179
И днес нито заплати , нито пари за дрехи ... #Cussing out Егати ужаса...Направо съм бясна  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт