Бурканчета за детска кухня

• 10 198
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Аз намерих едни сравнително вкусни пюрета "Малечко", които ми казаха от кухнята, че стават.  Така че почти съм ги събрала вече.

# 16
Благодаря на всички мами за информацията.
Като финал при нас ще обобщя информацията. Ние взимаме държавна кухня от един от пунктовете към кухнята в Красна поляна. Искаха ни 30 бурканчета и 60 нови капачки. Бурканчетата са от класическите български 180 грамови бурканчета с винт, на които да се хващат съвсем стандартните капачки с винт. Ако събирате сами бурканчетата, на Ам-Ам и Ганчев със сигурност стават. Лепилото от етикетите трябва да е идеално почистено. Най-лесно се чисти с олио. Ако купувате, на женския пазар в София продават на сергиите, на които продават и капачки. Те се почистват най-добре като ги накиснете в тенджера с вряла вода и малко препарат за прозорци. Разбира се след това трябва отново да ги измиете с препарат за съдове и да ги изплакнете много добре. Препоръчвам ви да си набавите поне 5 допълнителни бурканчета, за да имате да заместите ако някое се счупи.
Успех на всички   bouquet

# 17
Много се извинявам,но за какво се дават тези бурканчета??На нашата кухня си даваме 3 буркана(купени от магазин-400гр) и лелките пълнят.Все още вземам кухня с друга карта и не съм наясно.И аз ли ще трябва да си търся бурканчета newsm78

# 18
  • София
Не, спокойно, така е само в София.

# 19
Благодаря   bouquet

# 20
Аз събрах бурканчета на Малечко, които са от 190 гр. След 10 дена ни викат за първи път, ще видим, предполагам, че ще вършат работа -от 190 гр са и с винт. Единственото място обаче, където съм виждала да продават Малечко, е Метро-1 в София.

# 21
Аз събрах бурканчета на Малечко, които са от 190 гр. След 10 дена ни викат за първи път, ще видим, предполагам, че ще вършат работа -от 190 гр са и с винт. Единственото място обаче, където съм виждала да продават Малечко, е Метро-1 в София.
1. Бурканчетата от Малечко ще ти свършат работа.
2. Малечко продават и в Пикадили Сити Център, там съм ги виждала постоянно.

# 22
Малечко има и в Кауфланд. Но една приятелка скоро си купи празни бурканчета от Женския пазар. Така, че не си давайте парите за пюрета.

# 23
Да по пазарите продават празни бурканчета.

# 24
kazete kak to4no s olio da po4istja
etiketite. varih, turkah i s tel...
mazaloto e uzasno! lepiloto ne pada
 Hug Hug Hug Hug Hug

кажете как точно с олио да почистя етикетите. варих, търках с тел ... мазалото е ужасно! лепилото не пада  Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 21:58 от Vivi

# 25
Опитай с прахообразен препарат от рода на Бинго или Роли. Изтъркай ги с абразивното на гъбата за съдове.
Или просто ги пъхни в съдомиялната.

Пиши на кирилица, моля.

# 26
Ето точно къде има в София, на женския пазар:

http://www.bgmaps.com/link/016C57DDF3E6DF2C4661B6E5F4C04509

магазинчето е за домашни потреби - 40 ст бурканчето, 9 ст капачка.

Общи условия

Активация на акаунт